20. december: vind en eksklusiv støvsuger fra Dyson til 3.999 kr

dbest

P1170856

P1170851

 

Jeg har atter fået æren af at åbne en låge i Petit Podiums fabelagtige julekalender – og denne gang er det en virkelig – VIRKELIG god præmie.

Jeg udlodder nemlig en splinterny Dyson Cinetic støvsuger til en værdi af hele 3.999 kr.

Hvis du ikke kender Dyson støvsugere, så kan jeg fortælle, at det er noget nær det mest luksuriøse, du kan opstøve (høhø!) når det kommer til støvsugere. De bruger ingen støvsugerposer (hvilket er GENIALT i vores familie, da vi altid tidligere løb tør og altid endte med at købe en forkert slags, når vi endelig fandt en forhandler) – og de suger simpelthen fantastisk.

P1170859

OBS – den heldige vinder er nu fundet. Det blev Christina med følgende kommentar:

Jeg/vi støvsuger hver eller hver anden dag, når vi alle er hjemme – ungerne taber simpelthen SÅ meget på gulvet. Hvis det ikke er perler, havregryn eller krummer, så vader de tværs igennem hytten med mudrede støvler, inden vi når at få fat i dem og sådan fortsætter historien i børnefamilien ;)

Vi har allerede to Dyson støvsugere herhjemme (en almindelig og en håndstøvsuger), som vi har haft i snart 5 år – så jeg taler virkelig af erfaring, når jeg skamroser produkterne – og de er geniale – især til børnefamilier, hvor man er nødt til at støvsuge ofte, men gerne vil slippe nemt og hurtigt om ved det.

Som sagt har Dyson ingen støvsugerposer, der skal skiftes – til gengæld har de indtil nu haft filtre, som med jævne mellemrum skal tages ud og rengøres – og hvis man som mig, ikke er helt så god til at få det gjort, så forringes sugeevenen.

crose

Det geniale ved denne nye model, Dyson Cinetic, er imidlertid, at der hverken er filtre eller poser – du skal simpelthen ikke bekymre dig om andet, end at tømme beholderen, når den er fuld – og den er gennemsigtig, så det er nemt at holde øje med.

Vi har haft Dyson Cinectic herhjemme et par uger, hvor vi har haft mulighed for at teste den og sammenligne den med vores to eksisterende modeller. Det er primært min mand, der støvsuger herhjemme (aaaah!) – og jeg vil være ærlig og sige, at han er MEGET ked af, at skulle levere denne nye model tilbage igen. Som i: meget, MEGET ked af det!

Den er nemlig markant bedre end vores egne modeller – noget nemmere at køre rundt med på gulvet, den har et bedre mundstykke (som fx selv slår børsterne til eller fra alt afhængigt af, om du kører på et tæppe eller et glat gulv) – ja faktisk har den ladt ham tilbage med en lidt ærgerlig følelse over vores egen støvsuger, selvom den plejer at være et stort hit herhjemme :D

Det har taget næsten 6 år at udvikle dyson Cinetic – og fx har de brugt 1,2 millioner kroner på støv for at gennemteste den – og den er blevet testet i 9.000 timer – hvilket svarer til 500 års støvsugning i hjemmet :D

Og nu til det sjove!

Jeg har som sagt fået mulighed for at udlodde en Dyson Cinetic støvsuger til en værdi af 3.999 kr i vores julekalender.
For at deltage i lodtrækningen skal du gøre følgende (og husk nu at gøre begge dele, ellers er du ikke med):

1. Like bloggens facebookside lige her – hvis du ikke allerede har gjort det

2. Læg en kommentar til indlægget, hvor du fortæller mig, hvor ofte du støvsuger her i juletiden?

Sidste chance for at deltage er fredag den 27/12 2013 kl 22 – og præmien kan kun sendes til en dansk adresse.

Comments

 1. Marie Elling says:

  Jeg støvsuger hver dag – lider nok en lille smule af rengøringsvanvid ;-) Men det har jeg faktisk gjort lige siden jeg fik min datter, og hun begyndte at være så meget på gulvet. Så håber virkelig jeg bliver den heldige vinder :-)

 2. Ikke nok, må mit umiddelbare svar være. Men det kan måske ændre sig, hvis jeg får en mere medgørlig støvsuger;-) Med denne labre støvsuger, ser det jo næsten sjovt ud at støvsuge. God jul til dig og dine.

 3. Den konkurrence kommer på det allerbedste tidspunkt. Vi støvsuger meget tit herhjemme med en hund i huset og nok endnu mere når den lille kommer til. Desværre ødelagde min mand vores fine Miele for et år siden for han troede at den kunne suge vand op(!!!!) så vi har siden haft en billig en. Den har i midlertidig tabt hjulene og vi skal derfor have en ny for den får ikke lov til at køre rundt inde i det nye hus vi flytter i til feb.

 4. Generelt støvsuger vi ofte herhjemme, når der er småbørn, som flittigt og rundhåndet kaster med bl.a. mad. Her i julen er det måske lidt ekstra, fordi kagekrummer, rester af gavepapir og efterladenskaber fra Olivers 2 års fødselsdag i går. Og i dagene efter jul, så fælder juletræet også så dejligt, at nan ofte bliver nødt til at hive støvsugeren frem :)

  Glædelig jul.

  Mvh Ditte

 5. Katrine Overgaard says:

  På vores matrikel er vi de stolte “indehavere” af 2 meget aktive drenge på hhv 1 & 3 og vi er nødt til at svinge støvsugeren dagligt. Desværre er det en gammel model, som fylder for meget og er tung som en elefant at køre rundt med, så denne nye Dyson model ville bestemt gøre vores hverdag lettere.

 6. Maria Ørum says:

  Det var da en vild præmie :)

  I øjeblikket støvsuger jeg hver dag, vi har hund, kat og 4 drenge, så vore støvsuger er på hårdt arbejde altid:)
  Krydser mine fingre
  Glædelig jul

 7. F. Madsen says:

  to gange om ugen bliver der støvsuget her

 8. Carina johansen says:

  Hej sikken en præmie! Herhjemme støvsuget vi hver dag nogen gange to gange om dagen! Vi kan simpelthen ikke lære hunden at tørre poterne på måtten selv! Og så bor vi vedklitterne ved den tilsandede kirke i Skagen, så vi flytter tit noget sand indendørs i sko, sokker, hund og ja mellem tæerne! Så en ny støvsuget, ja tak! Og det med poserne kender vi altfor godt!

 9. Jeg støvsuger generelt VIRKELIG meget, fordu jeg har en lille fældekat. Når det så bliver kombineret med gran (som han oven i købet er glad for at futte rundt), så skal der helst støvuges minimum tre gange om ugen. Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo .dk)

 10. Støvsugningsintensiteten svinger en del – alt efter årstid – men her i december støvsuges der et par gange om ugen og ind imellem med håndstøvsugeren……….

 11. Med hund & 4 børn er støvsugerne på overarbejde flere gange om ugen – Har et par robotstøvsugere som køre på daglig basis MEN kommer ikke i hjørner og netop derfor håber jeg at viden denne fine præmie…

  Rigtig glædelig jul til jer alle…

  Kh. Kristine

 12. Louise Kaarby says:

  Med tre små børn og brændeovn er det stort set nødvendigt hver dag. Men med fuldtidsarbejdende farmand og studerende mor, er det ikke liiiige altid jeg når det…

 13. Hvis spørgsmålet havde været, hvor ofte vi BURDE støvsuge, havde svaret nok være et par gange dagligt her i juletiden. I virkeligheden går der nogle dage imellem; istedet bruges fejebræt og pille-op-fra-gulvet-teknikken flittigt, når det kommer til mad fra børn og gran fra dekorationer ;) Den lyder TEMMELIG fiks, den maskine der. Jeg er på!

  Glædelig 20. december :)
  kh Mai

 14. Maria Lykke says:

  Følger med på facebook. :-)

  Jeg støvsuger hver anden dag. :-)

 15. Vi har også en gammel Dyson derhjemme, vi har været meget glade for den.
  Vi støvsuger faktisk dagligt og det gør vi næsten altid, men vi har også to gravhunde og to børn.
  Børn der kravler og hundehår, det hænger ikke sammen… :-D
  Plus de hunde, de slæber simpelthen så meget **** ind i huset, så vi kan slet ikke være der, hvis der ikke støvsuges dagligt!

 16. Tanja Rath says:

  STØVSUGER !!!! Hvis jeg skal være helt ærlig – og det skal jeg jo ;-) blir´der kun støvsuget et par gange om ugen derhjemme :-( Det ellers til trods for at vi både har hund og unger ;-) Men hvis der nu var lidt flere timer i døgnet og en lang bedre støvsuger end den gamle Miele jeg har nu ( hvor hverken tænd/sluk knappen virker eller “rul op” fungerer ) så ville der helt sikkert blive støvsuget mindst hver anden dag :-) Har det bedst med at der er rent på gulvet specielt i køkkenet hvor der laves mad og hvor jeg bager mine lækre kager :-) Krydser fingre XXXXX Og forresten GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN <3 <3< 3

 17. Alt for lidt, da det skrummel af en støvsuger vi har ikke er til at slæbevribdt uden ryg-besvær :) dog mindst en gang i ugen :)

 18. Signe Bennike says:

  D

 19. Honestly – aldrig! Hverken mere eller mindre i julen…. og det er fordi jeg som dig, er den heldige “indehaver” af en mand, der tager sig af støvsugningen :) Kan kun tilslutte mig dit aaaahhh!

  Men når det så er sagt, så svinger manden min støvsugeren et par gange om ugen – pebernødder krummer så afsindigt meget. Og han har sukket efter en Dyson i årevis – jeg ville elske at kunne overlevere denne til ham!

 20. Jeg støvsuger som regel hver dag. Ikke nødvendigvis overalt men som minimum i køkkenet og min søns værelse. Det er utroligt så meget oftere man er nødt til at svinge støvsugeren med et barn i huset! Jeg har heller aldrig vasket så meget gulv som efter han begyndte at spise og dermed også smide mad på gulvet :D

 21. anne Jessica Zhou says:

  Jeg støvsuger hver dag. Jeg har to små børn, så hvis de bare får en enkelt kiks er der kiksekrummer OVERALT! især her i julen hvor de får en del småkager ;-)
  Glædelig jul.

 22. Tine Guldbrandsen says:

  Herhjemme støvsuger vi 2 gange om ugen. Men vi har måtte finde kosten frem til dagligt brug, da vi har købt vores juletræ liiiidt for tidligt i år og derfor drysser ;) Og vores gamle Melissa er simpelthen for sløv til de tunge grannåle. Så vi kunne virkelig godt bruge en opgradering! ;) Særligt også efter at vi har måtte aflive vores kære hund i efterårsferien :( Hold nu op hvor smider vores 2-årige datter meget mad på gulvet! :) Vi har bare ikke lagt mærke til det fordi Bounty var ualmindelig effektiv som støvsuger, når det kom til krummer og mad på gulvet ;) Så der er kosten også kommet på arbejde. Men er sikker på at sådan en fin Dyson ville pynte lidt mere i stuen end vores gamle kost og fejeblad ;)
  Så vi krydser fingre for at vi bliver de heldige!

  God jul :)

 23. Signe Bennike says:

  (slet lige den første ikk;-)) Det er en støvsuger, jeg virkelig godt kunne bruge. Vi skal flytte her om 10 dage og dermed gøre rent i den gamle lejlighed, hvor der efterhånden har samlet sig nogle seriøse støvbolde! Krydser fingre

 24. christina wede says:

  alt for sjældent

 25. Fantastisk gave! Den støvsuger vil jeg super gerne vinde : ) Wow …. det vil ligefrem blive en fornøjelse at støvsuge : ) I julen støvsuger jeg mest inden jul for alt skal være skønt og flot, og selvfølgelig efter jul, der er jo grannåle og julekrummer, der skal væk. Støvsugning er øjebliklig tilfredsstillelse : ) Glædelig jul ♥

 26. Gerd Cecilie Bech Thomsen says:

  Wooow! Den ser fancy ud :-)

  Herhjemme støvsuger vi ikke mere end vi plejer i juletiden, men vi støvsuger som oftest et par gange om ugen, da vi har en lille trunte der er begyndt at kravle, og hun jo helst ikke skal samle ting og sager op som hun mener kan spises (nullermænd er muligvis en delikatesse i nogle lande, men vi synes at hun skal spise sig mæt i andre mere lækre sager) :-)

  God jul til dig og familien.

 27. Jeg støvsuger hver anden dag, der komme hurtigt lidt hist og her med barnevogn ud og ind hver aften (så den ikke står ude om natten), mødregruppe, veninde besøg m.m her i den søde barsels tid. Elsker elsker, elsker at have barsel her i julen plejer at arbejde som en sindsyg i nov,dec så det helt nyt for mig at kunne nyde det :) love it – og støvsugeren ville bringe lykke

 28. Den vil jeg så gerne vinde! Da min stedbror arbejdede i Dyson, købte hele familien nye støvsugere undtagen mig – og jeg fortryder det sådan!

  Jeg støvsuger dagligt ved juletræet, da det drysser helt vildt, men ellers er det kun blevet til et par gange. Det er lidt pinligt at indrømme.:(

  //Caroline

 29. Josephine hovmand says:

  Prøver at støvsuge hver anden dag, jeg har to små banditter herhjemme som medbringer en masse sand fra vuggestuen, sådan en fin støvsuger ville helt sikkert gøre det meget sjovere!

 30. Herhjemme støvsuges dagligt. I weekender mv. flere gange dagligt. Med to små børn i huset kommer der rig lejlighed til at svinge støvsugeren. Det er dog ikke mig, men min kære husbond, som har det store støvsuger kørekort herhjemme. Han er mere patentlig end jeg ift. at få fjernet det skidt og stads som hurtigt er at finde på gulvet. Så heldig er jeg <3. Den omtalte præmie virker meget maskulin, så er sikker på den vil være et stort hit herhjemme ;-) God jul til alle.

 31. Herhjemme støvsuges dagligt. I weekender mv. flere gange dagligt. Med små børn i huset kommer der rig lejlighed til at svinge støvsugeren. Det er dog ikke mig, men min kære husbond, som har det store støvsuger kørekort herhjemme. Han er mere patentlig end jeg ift. at få fjernet det skidt og stads som hurtigt er at finde på gulvet. Så heldig er jeg <3. Den omtalte præmie virker meget maskulin, så er sikker på den vil være et stort hit herhjemme ;-) God jul til alle.

 32. Men små børn i huset og 200 kvm. så skal der støvsuges ofte. Isæt med mandens astma er det vigtigt. Her i juletiden er det så oftere, da der på forunderligvis er små stykker gavepapir, fra div. pakkekelandre og gran over alt.

  Den der med støvsugerposerne, den kunne jeg også ha skrevet..

  Jeg håber på at den her Dyson, kan gøre støvsugningen endnu sjovere :D

 33. Haha, støvsuger ikke nok midt i denne eksamenstid, vel hver 5. dag… – men med sådan en lækker sag ville det nok blive oftere – og meget sjovere!
  Krydser fingre for at den skal bo hos mig.
  /Linn

 34. Ville ønske jeg kunne sige et par gange om ugen, men når ens støvsuger er brændt sammen i dec. så må jeg desværre nok sige ikke så meget pt.

  Så denne støvsuger ville være kærkommen i det lille hjem.

 35. Vi støvuger en gang om ugen – med en gammel sag af en støvsuger. Smider gerne billet ind på denne.
  God jul
  Johan

 36. Pernille toft lehmann says:

  Jeg støvsuger helst hver 2. Dag, men det bliver ofte til hver dag… Børnene slæber så utroligt meget sand med ind, fra skole og bhv.
  X’er fingre, for vores støvsuger er virkelig dårlig!

  Tak for en god blog.

 37. Ikke så ofte som vi burde :-/

 38. Christina Aasted Rothenbücher says:

  Vi er ikke så “glade” for støv hjemme hos os pga. allergi, så allerhelst hverdag, og vores snart 10 år gamle dyson støvsuger er ved at være godt brugt, så det ville jo være helt fantastisk hvis man var den heldige vinder..:)

  Rigtig glædelig Jul

 39. Vi støvsuger et par gange om ugen. Vi har en dyson håndstøvsuger og den bruger vi dagligt. Men den kan ikke holde strøm så længe. Så det kunne være perfekt med en der kan klare hele gulvet.
  Glædelig jul.

 40. Tina Jensen says:

  Vi støvsuger som minimum hver weekend og ellers efter behov, men her i vintertiden, hvor der slæbes meget sand, salt og sjap med ind, bliver der støvsuget hver dag – og nogen dage flere gange om dagen.
  Da min kæreste har dårlig ryg og derfor (ifølge ham selv) ikke kan deltage i så de fleste huslige pligter, er det ham der har “støvsugertjansen”, men her i vintertiden svinger jeg også selv støvsugeren med jævne mellemrum.

 41. Hvor er den sej! Her i mit hjem er vi 6 mennesker og to langhårede katte – det siger vel næsten sig selv, at der skal støvsuges ofte. Og det bliver der! En gang dagligt – og det er af en eller anden grund altiiiid mig, der kommer til at stå for det. Vores støvsuger er en gammel sag, der er… meget gammel! Den er ældre end mig, og den er lige ved at falde fra hinanden. Det er tit et heldagsprojekt at støvsuge vores lejlighed, da den er 250 m2 og skal støvsuges med et antikt eksemplar af hvad der har udviklet sig til at være en støvsuger. Så nu har jeg lige fundet ud af, at jeg ønsker mig en Dyson! ;)

 42. Åh, her støvsuges der 1 gang om dagen, da 3 små krudtugler gør sit til at det er en nødvendighed. Pigerne på 2,5 og 3,5 elsker at være kreative, hvilket kræver lidt på “husmor-kontoen”

 43. Rikke Kirk says:

  Åh, generelt er jeg faktisk SÅ dårlig til at få støvsugeren fundet frem! Men her i julen får vi jo hele tiden gæster, så der bliver det til ca to gange om ugen! Fed fed give away! Hvis jeg vandt den ville jeg støvsugeren hver eneste dag ;D

 44. Årh jeg støvsuger alt for tit. Både fordi vi har været ved at lave nyt badeværelse, så der er stadig støv overalt og fordi jeg hader nullermænd på trægulvet (hvor de virkelig kan ses). Jeg ville elske denne (meget robbotagtige….) støvsuger :-)

 45. Vi støvsuger vist for sjældent. Men det kan denne støvsuger jo rode bod på! :)

 46. Åh please be mine!!! Jeg er en fanatiker, hvad angår støvsugning, og støvsuger HVER dag. Vi har lyse trægulve, hvorpå man kan se de mindste krummer og det mindste støv, hvilket jeg ikke kan tage, så støvsugeren svinges ofte hjemme ved os. Desværre er vores elskede Nilfisk ved at lade livet, så denne konkurrence kommer jo helt på det rette tidspunkt for mig! Jeg håber jeg vinder denne lækre sag! :-)
  Glædelig jul Lisbeth, og tak for en god blog!

 47. GitteGylling says:

  Skøn gevinst (igen igen!)
  Herhjemme støvsuger vi ca to gange om dagen i denne tid… hunden fælder og skal ind og ud af haven hele tiden, moren fælder, barnet har mange spændende ting med hjem under støvlerne og masser af dejlig sand fra sandkassen ;-) … og ja – farmand brokker sig over hvor dyre støvsugerposer er ;-)

  Glædelig Jul,
  Gitte

 48. Rie Ravnholdt says:

  Med 2 børn hvor den ene er 2 år – så bliver vi nød til at finde støvsugeren frem hverdag. Og ofte må håndstøvsugeren også lige findes frem udover.

  Ville elske at få en ny støvsuger

 49. Katrine Gunnersen says:

  Med en lille ny på knap en måned og en datter på 2, så gør jeg det desværre kun hver 14. dag – fejer de andre – det larmer mindre og vækker ikke lillebror. Iøvrigt er vores støvsuger begyndt at lugte som en hængt kat, så når der er støvsuget, så skal det hele luftes ud og det er lidt koldt nu

 50. Vi støvsuger meget en gang om ugen cirka. Men vi har heller ikke børn. Til gengæld har vi to hunde, som fælder, så sofaen får en grundig tur hver gang.
  Hundehårene er sådan nogle små stive nogle, så jeg er sikker på, at en Dyson ville gøre jobbet bedre end vores egen støvsuger.

 51. Anne Sofie says:

  Vi støvsuger vel 2-3 gange om ugen. Mon ikke det bliver lidt oftere her i juletiden, hvor vi er hjemme hver dag, og hvor der hygges ekstra med guf og lækkerier.
  Hvor ville det dog være dejligt at vinde en Dyson, så man slipper for det med poserne – man får dem aldrig købt, og venter generelt alt for længe med at skifte posen :)

 52. Min ultimative HADE beskæftigelse er støvsugning (næst efter toiletrengøring;)) og hvis jeg kan tage en masse andre pligter og så overlade det til min kæreste, er det det jeg gør;) Men måske den her frække sag, kan ændre lidt på det;-) Vi (læs:min kæreste) støvsuger hver dag i øjeblikket, da vores fine juletræ er begyndt at tabe lidt nåle:) glædelig jul til dig og dine, Lisbeth :-)

 53. Med en lille dreng på 1 år og en masse mudder/slud, der trækkes med indenfor, støvsuger jeg VIRKELIG ofte. Så den her støvsuger vil falde i god jord :D Krydser fingre X

 54. Samira Kenjar says:

  Fantastisk gave :) …Vi er 5 så det støvsuges ofta :)

 55. Jeg støvsuger en gang om ugen – vi er dog indtil videre også kun to og er kun hjemme nogle få timer om dagen (forud mens vi sover).

  Glædelig jul Lisbeth :)

 56. Line Jeppesen says:

  Vi støvsuger ikke mere end vi plejer, hvilket er alt for lidt.. Tid med to dejlige tøser, min dejlige mand og en lækker hund..
  En ny luksus støvsuger ville være guld værd..

 57. Med en lillegut på 5 mdr i huset, må jeg ærligt indrømme, at det ikke er ofte nok. Nullermændene har fået lov at vokse under tigerspring osv. Men han er tæt på at mestre at kunne kravle nu. Så nu må vi for alvor igang med støvsugeren. Forestiller mig næsten dagligt. Med denne lækre premie, vil det blive en leg;-)

 58. Louise lauridsen says:

  Efter netop at have overtaget vores hus, hvor stuen indeholder 40 m2 HVIDT gulvtæppe, og hvor præsidenten herhjemme hedder Sofia og kun er 2.5 år gammel, kommer det vel næppe som en overraskelse, at her støvsuger hver eneste dag :-/ Det er umuligt at holde rent!

  Glædelig jul til dig og din familie..

 59. kjerstine larsen says:

  åhh så sneg den dårlige samvittighed sig lige frem med det spørgsmål :-)

  Normalt støvsuger vi hver anden, men har pt. bækkenløsning og en mand der arbejder meget, så det bliver nok kun en gang om ugen :-)

 60. Her hjemme slås vi ikke ligefrem om støvsugningstjansen, primært fordi det næsten altid ender med ondt i ryggen fordi den gamle sløv-sluger er så fandens tung og ineffektiv :-/ Er nu sikker på at den smækre Dyson kunne ændre på det, og måske ligefrem skabe kamp om, at få lov til at støvsuge!
  Som svar på spørgsmålet: vi burde støvsuge langt oftere end vi gør, og det er nok ca. hver 2. uge…

 61. Ikke så ofte som jeg kunne tænke mig. Vores datter er ret bange for stævsuger vi har-hun giver den tit dyne på for at være sikker på den ikke ‘vågner’ op og larmer..

 62. Støvsugeren bliver hevet frem rimelig ofte hjemme hos os. Vi har lyse fliser i hele huset og en lille killing med krudt i røven = rimelig mange nullermænd og grannåle.. Vores Støvsugeren er af noget ældre dato (og jeg køber også altid de forkerte poser !) og det er bare ikke lige det mest fristende at smide penge efter en ny, så krydser virkelig fingre her :)

 63. Vi støvsuger hver dag. I køkkenet i hvert fald. Stuen får en tur en gang om ugen eller så’n efter behov;) Hvilket meget vel kan blive lidt mere, nu hvor vi skal være hjemme hele ferien.

 64. Har bestemt ikke rengørings vanvid, men her i december er der godt nok meget støvsugning, med juletræer indenfor, masser af mudder og sand fra legepladsen, så er det ca hver anden dag :) den ville falde på et tørt sted, da vores gamle er ved at stå af :(

 65. Ehhh… kunne vist godt gøre det noget oftere. Men jeg bruger min kat som undskyldning.. hun er panisk angst for Miele :)

 66. Mille Marie says:

  Jeg støvsuger cirka hver anden dag i julen. Glimmer og gavepapir overalt.

  Og hvor er det bare genialt at den ikke har nogen støvsugerposer:-)

 67. Vi støvsuger alt for lidt. Jeg bruger undskyldningerne, at min datter er bange for den larmende støvsuger samt at støvsugerhovedet mangler et lille hjul i den ene side, så den er helt umulig at køre med.

  Åh vi kunne virkelig godt bruge en ny, så jeg krydser virkelig.

 68. Helle Krogh says:

  Jeg støvsuger slet ikke for tiden, da jeg har et diskusprolaps, der skal opereres efter nytår

 69. Camilla Evald says:

  Jeg støvsuger ikke så meget som jeg nok burde, for jeg hader det af et godt hjerte, men med sådan en lækker sag ville det forhåbentlig blive mere tillokkende! Og vi kunne virkelig godt bruge et boost på støvsugerkontoen, specielt nu hvor minimanden er kommet i den alder hvor han smider meget mad på gulvet til måltiderne ;)
  Håber jeg vinder! :D

 70. Line Olsen says:

  Vi støvsuger ca. hver 3. dag i køkken-alrum – resten af huset er kun efter behov. Elsker når rengøringen kan gøres på den mest effektive og nemme måde :-)

 71. Uh… Lækker præmie!

  Men men men.. Jeg har en søn på 15 måneder der godt kan li og tuller rundt med hans kiks og rosiner ovs. Og ej at forglemme min elskede hund som fælder ALT for meget til at jeg kan julehygge med min familie inden støvsugeren lige har været rundt i ALLE hjørner :-( kan væmmes helt når jeg ser der ligger et lille fnug af noget og det er enlig ikke særlig sjovt og ha det sådan.
  - Og da jeg lige er bleven fyrer kunne det bare være lidt fedt med lidt held i noget :-)
  - Rigtig dejlig jul til dig og din familie. Tak for en skøn blog :-)

 72. Svaret må være mindre end påtænkt… :)

  God jul!!

 73. Mary P. Gjerulff says:

  Her støvsuger vi (jeg og min mand) hver dag (også i julen !),med 3 unger der er til tider er nogle værre grissebasser ,har dette også resulteret i at vi slider en del af de “billige” støvsugere op. så her ville denne præmie gøre stor glæde..

 74. Stine Schmidt Mikkelsen says:

  Da vi har en lille buttet mops, er det nødvendigt at støvsuge hverdag! Det tager meget på kræfterne, at man skal bruge så meget energi på det, men det er simpelthen en nødvendighed. Jeg ville blive så glad for at vinde ovenstående præmie, så vi kan komme det lidt hurtigere til livs.

  Glædelig jul ♡

 75. Nanna Julie says:

  Oh YES!! Løsningen på grannåle over det hele og en støvsuger, der netop har givet op! – Efter daglig støvsugning i alrummet!

 76. Louise T. says:

  Jeg har hund og glatte gulve, så der bliver støvsuget hver anden/tredje dag uanset om det er jul eller sommer :)

 77. Mette Maul-Jakobsen says:

  Hvor tit jeg støvsuger i julen? Ærligt talt: nærmest aldrig!

  Herhjemme er det nemlig manden der støvsuger og vasker gulve (LIDT godt er der da trods alt kommet ud af to graviditeter med bækkenløsning og dermed forbud mod støvsugning :D ).

  Jeg vil tro der bliver støvsuget 2-3 gange om ugen. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville min mand få den i julegave – uha hvor ville han da blive lykkelig :D Lad os bare kalde det ‘hævn’ for dengang han gav mig en gave, han selv ønskede sig, og som jeg absolut ikke gjorde :P

  God jul!

 78. Hver dag! Med 3 børn, barnevogn, grannåle, krummer osv., så skal det gøres!

 79. Nu hvor ungerne ikke er helt små mere, så er det nok ca 3 gange om ugen. Men min støvsuger (arvet fra en veninde, der købte en ny fordi den her er elendig) suger meget dårligt, så føler aldrig jeg kommer helt i bund… Har gamle plankegulve, hvor der er lidt store revner mellem plankerne, og det kan den gamle udslidte støvsuger bare ikke hive op… Så dette kunne da være den mest fantastiske julegaver.. Åh hvor jeg håber og x’er alt hvad der x’es kan…

 80. Her hjemme bliver der støvsuget hver anden dag:-) Glædelig jul

 81. Herhjemme støvsuger jeg hver dag, ihvertfald i køkkenet, hvor min datter på 10 måneder er god til at smide alt mad på gulvet. Derudover har jeg 2 piger på 2 og 3 år, der også sviner lidt! Så støvsugeren herhjemme bliver brugt ofte!

 82. Gry Mørk says:

  Må nok indrømme lige denne december er der ikke blevet støvsuget nok, men har også lige mistet min mormor så der er en masse andet der har skulle ordnes, og vores støvsuger er bare godt irriterende da den laver en hylelyd og suger ikke ret godt :P så lysten er der heller ikke lige så meget :P

 83. Jeg støvsuger ikke så tit som jeg burde! Måske 1 gang om ugen, men ikke under sengen haha. Men har lige haft besøg af min 2-årige nevø og 1-årige niece og efter de har løbet rundt i lejligheden i 3 dage så måtte jeg støvsuge 3 dage i træk, fordi jeg bare fandt støvkugler over det hele de havde blæst væk :D

 84. Marianne Jensen says:

  Jeg har en lille dreng der kaster rundt med maden, så her bliver støvsuget hver dag

 85. Lene Rasmussen says:

  Py ha noget hver dag

 86. Kristine SN. says:

  Stort set hver dag efter aftensmaden. Ren nødvendighed!

 87. Jeg støvsuger 2-3 gange om ugen.

 88. Betty Jacobsen says:

  Her i huset er det min mand, der støvsuger og det er efter behov. Den gamle Nilfisk trænger til at gå på pension.

 89. Maja Fuglsang says:

  Det bliver til ca 2 gange i ugen her hjemme… :)

 90. Lene Hansen says:

  Jeg støvsuger næsten hver dag, da vi har 2 hunde, og det ville være skønt og vinde så lækker en støvsuger :-)
  Glædelig Jul :-)

 91. Ej, det ville jo være så fantastisk – min og Baileys støvsuger er stået af, efter mange års tro tjeneste, det kunne simpelthen ikke falde på et mere tørt/støvet sted. Vi krydser fingre! Så svaret på spørgsmålet er SLET IKKE. Vi fejer og håber på at vinde konkurrencen her.

  God jul!

 92. Liza Pallesen says:

  Om det er jul eller ej, så bliver der stuvsuget næsten hver dag herhjemme. Når man bor i Kbh og har små børn, så skal der være lækkert så der kan leges på rene gulve❤️

 93. Vi har en 2-årig og min kone har et dagplejebarn som endnu ikke går = støvsugning mindst én gang dagligt. Det kan godt være lidt trættende ;-) Vi har en robotstøvsuger, men det tager ret lang tid, den larmer og kræver at man rykker alting op eller væk. Derfor kunne det være virkelig skønt at vinde en Dyson. Min kone aka. rengøringsfreaken ville blive elle vild ;-)

 94. Christina says:

  Vi støvsuger hver eneste dag for tiden, da vores den ældste på 2 år taber en hel del mad på gulvet, når han spiser. Lillesøsters barnevogn bliver desuden kørt ind i gangen og det gør også gulvet beskidt. Herhjemme er det derfor en nødvendighed at det er hver dag der støvsuges. Jeg ville derfor tage imod en ny støvsuger med stor glæde.

 95. Maria Seidelin says:

  Det burde være oftere – men det er kun blevet til ca. en gang i ugen. Har arbejdet vildt meget – så jeg har prioriteret at hygge med Bastian (sønnike) istedet :)

  Glædelig jul <3

 96. Pia Hansen says:

  Glædelig jul :-)

  her bliver støvsuget hver dag , da jeg er støv allergiker og ofte 2 gang på en dag alt efter hvor meget hundene og katten har fældet og svinet i løbet af dagen, selv hundene bliver støvsuget for at tage det værste af deres løse hår :-) trænger dog til en ny støvsuger da den jeg har ikke er så god som den har været :-)

 97. Nu er jeg ikke hjemme her i julen, men hos mine forældre (hvor jeg i øjeblikket er), der bliver der nok støvsuget hver anden dag. Med fem langhårskatte der fælder virkelig meget i øjeblikket, er det simpelthen nødvendigt, hvis vi ikke vil have hår alle steder.

 98. Årh manner for en præmie at kunne vinde!!!

  Her i hytten bliver der støvsuget ca. hver tredje dag, da her også bor en lille hund. Det kan overraske hvor mange hår der kan falde af en lille hund :D

 99. Mon det bliver sjovere at støvsuge med sådan en frækkert?
  Lige nu er det en SUR pligt, der gøres omkring 1 gang om ugen – max 2 :)

  God jul!

 100. Maj birkedal says:

  Vores nisser sviner ret meget, så der skal tit støvsuges, nogengange drysser de mel på gulvet, andre gange er det kagekrymmel. vådt sand på flyverdragter der lige så stille drysser ned der er mange grunde til, at vi faktisk støvsuger dagligt her i julen

 101. Nille Hansen says:

  støvsuger næsten hver dag da lilllemanden skal kunne færdes på gulvet uden snask og snavs :-)

 102. Støvsuger 3-4 gange om ugen. Men vores billige skrammel af en støvsuger er faktisk lige gået i stykker. Så en ny er ret så tiltrængt lige for tiden

 103. 1 gang om ugen, selvom her godt kunne trænge til en omgang ihvertfald 2 gange om ugen!

 104. Jeg ville gerne kunne sige at vi støvsugede hver dag, men det bliver kun til en gang om ugen – har ingen børn. Hvis vi havde ret hjemme i julen havde det været oftere, fordi vi så nok havde haft gæster… Men skal hjem til min mor, så det slipper jeg for :-)

 105. Jeg har lige skrevet speciale og er gravid med en mås der ikke er glad for en kontor stol, så det der med støvsugning er der nok ikke sket så meget, som det burde. Har tilgengæld ikke haft gæster (grundet speciale-knokkel), så det har kun været mig og manden til at blive forarget over griseriet.

  Normalvis støvsuges der en gang om ugen og så sker en ekstra omgang, hvis det er et par dage siden og der kommer gæster :)

 106. Sikke en fantatisk præmie :)

  Vi støvsuger meget – ofte flere gange om dagen uanset om det er jul eller ej. Vi har en søn med støvallergi – og ikke mindst 3 katte (og jeg hader løstflyvende kattehår…)

  Glædelig jul :)

  Mange hilsner Tine

 107. jeg slipper helt for det (næsten) i hvert fald herhjemme, da vi tager på juleferie idag ;) Men ellers er jeg vist helt almindelig hvad det angår :)

 108. Ikke så meget lige for tiden da vores støvsuger lige er gået i stykker!!:( Men normalt et par gange om ugen, det er nødvendigt når man har en lille bølle, der er ved at lære at spise selv!! Der er jo mad/krummer over alt:)

 109. jeg har 4 katte, så der er gang i støvsugeren hver dag:)

 110. Nina Bruun says:

  Ikke så ofte som jeg burde, men sofaen kalder simpelthen så højt på mig, når ungerne sover….

 111. Mette Lynghøjen says:

  Jeg støvsuger cirka hver anden dag. Kan godt mærke at børnene er blevet større og de ikke slæber så meget legetøj ind i stuen som tidligere. Men hvor gad jeg godt blive den heldige af denne skønne støvsuger… krydser virkelig ALT hvad der krydses kan. God jul :-) kh Mette

 112. Uha, vi støvsuger udvalgte steder et par gange om ugen – primært køkkenet. Men når vi nu skal holde juleferie og have mange gæster de næste 10 dages tid, så vil jeg tro, at vi kommer til at støvsuge 5 gange, igen udvalgte steder. – Vi er nemlig så heldig at vores trylle-støv-væk-alf kommer mellem jul og nytår og ordner hele huset :-)

 113. Mai-Britt says:

  Slet ikke nok. Min tid går med vores nyfødte baby.

 114. Her kan sagtens tåle at blive støvsuget hverdag, men det bliver til hver 2.-3. :-0

 115. Jeg stoevsuger kun en gang om ugen, til gengaeld fejer jeg flere gange om dagen. Vi koebte ogsaa i sin tid en virkelig elendig stoevsuger, det kan altsaa ikke betale sig i det lange loeb…

 116. Heidi Rask says:

  Vi forsøger at støvsuge min. 2-3 gange om ugen – fordi en 2-årig giver sand i sofaen med jævne mellemrum. Det er ikke kun til jul – det er aaaaaaltid sådan ;)

 117. Åh, er det mon pinligt nu at sige at jeg ikke selv støvsuger, men det gør vores rengøring?! Tilgengæld er vores nuværende støvsuger møg sløv, så måske jeg ville begynde hvis jeg fik en ny, eller rengøringen ville blive virkelig glad ;-)

 118. Jeg støvsuger ca. 2 gange om ugen, men burde seriøst gøre det oftere – idet jeg har en mops, som har dobbeltpels (yesss, så der fældes massivt å.r.e.t.r.u.n.d.t). Har en håndstøvsuger som ikke er meget bevendt, så den bruger jeg stort set aldrig. Købte en SU-venlig støvsuger for 8 år siden som jeg stadig trækkes med, så fornøjelsen under selve akten er ikke så stor, da den mildt sagt er mæt af dage! Måske denne mastodont ville gøre processen lettere fremover :) håbet lever ihvertfald. Glædelig jul!

 119. Annemette says:

  Med to katte der fælder året rundt bliver her (næsten) støvsuget dagligt – om det er jul eller ej!

 120. Tina Hjortkær says:

  Lige hvad jeg mangler, men desværre aldrig får prioriteret. Herhjemme står den på støvsugning minimum hver anden dag… Vi har hund, så det er det samme året rundt:-)
  Glædelig jul, knus fra Tina

 121. Kristina K says:

  Ikke nok efter at dømme efter hjørner rundt omkring, men nok 3 gange om ugen.

 122. Den fedeste konkurrence i hele denne kalender!! Især hvis man er ‘ham der støvsuger’ hjemme hos os:-) og det bliver til mange gange om ugen med en 1 årig tyran i lejligheden som elsker at gå i skufferne og tømme melposer, fnuldre brød ud over det hele og i det hele taget bare svine!!;) jeg vil dælme gerne vinde!!!;-)

 123. malene rohde says:

  Med en datter på 18 mdr, som har fundet frem til juleskabet med pebernødder og brunkager – burde jeg støvsuge hver dag.

  Det er total optur efter en lang arbejdsdag at komme hjem til lille M og hun står klar med en legegryde fyldt med pebernødder og hiver en i armen og vil have en med ind i sofaen og spise pebernødder under dynen.. :)

  Men ja, jeg burde støvsuge, men da lille M vil hjælpe og skal holde ved støvsugerslangen under hele støvsugningen, er det at støvsuge blevet en langsommelig process. Så en ny støvsuger vil virkelig gøre lykke…

  Glædelig jul :)

 124. Carina Henriksen says:

  Efter hvert måltid! Vi har en lille pige på 1 år som VIL spise selv:)
  Fantastisk blog du har Lisbeth, og tak fordi du deler dine erfaringer:)

 125. Altså…nu er det jo ikke hos mig der skal holdes jul ;) men faktisk har jeg støvsuget to gange inden for den sidste uge, og regner da med at gøre det én gang mere i år – men så er dte også det! Jeg er virkelig ikke glad for at støvsuge, allermest fordi jeg har en gammel l….støvsuger som VIRKELIG godt kunne trænges til at blive skiftet ud! Den er arvet, jeg hader den, og køber også altid de forkerte poser og er et fjols til at skifte dem :( Så, fingrene er krydset for en julegave der kan gøre støvsugning i 2014 langt mere behagelig (og måske mere hyppig hehe)

 126. Som støv allergiker kan jeg kun savle over dagens præmie!!! Ååååh!!! Vi støvsuger for det meste 2 gange om ugen, men i julen er vi stort set aldrig hjemme så der bliver her kun støvsuget lige inden vi tager afsted og lige så snart vi er kommet hjem! Men som sagt ville den få et produktivt liv her ;)

 127. Henriette says:

  Jeg er så heldig at have rengøringsdame, så det er ikke så meget jeg selv støvsuger i hele huset. Men da jeg har små børn kan det ikke undgås at der skal støvsuges mere, men det er primært i køkkenet og under spisebordet.

 128. Marlene Høj says:

  Pt. bliver det kun til hver anden dag – Vi er hårdt ramt af sygdom for tiden… Suk! Hver anden dag er ikke nok med tre børn og to katte…

 129. Mette Skovgaard says:

  Herhjemme bliver der støvsuget et par gange om ugen – og klatstøvsuget ved ungernes stole og kattenes mad dagligt :-)

  Glædelig jul

 130. Hos er vi næsten nød til at støvsuge hver dag i juleperioden da vi har små børn og mange gæster.

 131. Pernille Nygaard says:

  Ahem nok ikke nok ;) Men handler julen ikke netop om at slappe af, og fokusere på det vigtige? Nærhed, familie og hygge? Så må nullermændende passe sig selv ind til juledagene er over ;)

 132. Kirsten Winther says:

  Lækker sag. Støvsuger gerne dagligt i juledagene, hvor der er familie på besøg hele tiden. Og vi har hund

 133. Ja, støvsugning er nødvendig hver anden dag med en lille, som smager på alt, der ligger inden for rækkevidde.

 134. Ville gerne støvsuge hver dag men satser på at gøre det hver anden. I virkeligheden bliver det kun til hver 3-4. dag desværre. Har hus med trapper

 135. dorte knudsgaard says:

  Mit lille barnebarn er vild med støvsugeren, så når han er på visit bliver maskinen luftet flittigt – ellers ca. 2-3 gang om ugen.

 136. daisy olsen says:

  Vi støvsuger 1-2 gange om dagen. Vi er en familie på 8 med 2 hunde. Så der bliver slæbt en masse godt med ind udefra.

  Glædelig jul fra mig

 137. Kira Bjørnestad says:

  Uf det er et pinligt spørgsmål…. Det uærlige svar er hver anden dag… Det ærlige svar er en gang om ugen SORRY men mellem vasketøj, indkøb, oprydning og madlavning, unger der vil lege, skal bæres, puttes ellers trøstes, er det hvad der er tid til. Men ellers bliver der støvsuget hver 3 dag… Men min mand er pt meget væk og mor har kun 2 arme.

 138. En gang om ugen må være nok – det er ikke særlig skægt at støvsuge men det kan det jo blive.

 139. Støvsuger hver dag da vi har brændeovn :-D tror jeg kunne få min mand til at støvsuge mere med dette tekniske vidunder ;-) det er da bare en vildt fed gave ♡
  Rigtig god jul ☆

 140. Nattalie Hartwig says:

  Herhjemme er det farmand der støvsuger. Og det skulle være en gang om ugen, men der går ofte lidt længere… Jeg sniger derfor en støvsugning ind en gang i mellem – shhh, han ska helst ikke vide det – så går der sikkert bare endnu længere i mellem!!

 141. Linda Pedersen says:

  2 gange om ugen…Lidt ekstra, hvis der skal komme eller har været gæster….
  Min ene søns støvsuger er brændt sammen, så lægger et lod pga ham….
  Men nu hvor der ventes småfolk, så bliver det oftere, som der skal cleanes..
  Det kunne så sejt, at vinde en super lækker støvsuger, tiden vil vise det…
  Glædelig Jul herfra…♥
  Linda

 142. Yay den gad vi godt vinde, så kan det være at vi ville få støvsuget en lille smule mere ;) vi støvsuger hver weekend, men der kunne nok godt trænge til lidt intervalstøvsugning under spisebordet – det kan være at der bliver tid til det nu når min barsel netop er startet og fornøjelsen ville da absolut være større med denne fine luksus Dyson :)

 143. Sine sinding says:

  Jeg støvsuger hver tredje dag, året rundt….også i julen

 144. Mette Nielsen says:

  Her i huset støvsuges et par gange om ugen.

  Vi har også en Dyson som nu er omkring 5 år og vi har været SÅ glade for den, men en ny model vil være meget velkommen.

 145. Støvsuger hver anden dag. Men ønsker mig en bedre en da jeg ikke har råd til en ny desværre.

 146. Christina Juhl Ebert says:

  2 x dgl
  Er på barsel og den lille er ved at lære at spise at spise selv

 147. Normalt bliver der støvsuget 1-2 gange om ugen i min bette 1-værelses lejlighed. Men er lige startet i nyt job her den 1. december, så har ikke haft det store overskud til at få gjort det flere gange ugentligt. Og så er der jo også ret så mørkt, når man først er hjemme efter kl. 17 ;-)

 148. Maarit Ludvigsen says:

  Ihhh hvor lækkert. Her støvsuger vi næsten hver dag da vi har 2 krudtugler på 1,5 og 3,5 år. God jul! :)

 149. Altså det kunne nok trænge hver-hveranden dag, men det er ca. en gang i ugen. Er for doven til mere :) En flot og god støvsuger kunne nok hjælpe på dét problem:)

 150. Langt fra nok, især nu hvor ungen er begyndt at små-kravle og mave sig rundt omkring. Men det er altså også bare sur røv når ens støvsuger er sådan én, man fik da man fyldte 18 og ikke rigtig fungerer helt optimalt mere.

  Ville da blive mere end lykkelig for at vinde en splinter ny en :D

 151. Lis Nielsen says:

  Ikke så meget som jeg burde, men tager revanche i januar

 152. Mette Glerup Kristensen says:

  Det lyder som det rene vidunder, til én med støvmideallergi.. Det må alt andet lige forbedre indeklinabelt væsentligt! :)
  Derfor støvsuger jeg også hver dag her i juletide, fordi mange mennesker kommer og går og så skal der altså være rent <3

 153. Ha, det gør jeg slet ikke. Det er nemlig min mand der står for at støvsuge :-) Men det bliver nok ofte, da vi passer hund.

 154. charlotte j says:

  den støvsuger set ret vild og sej ud. her støvsuges ca hver anden dag og ville ikke have noget imod at vinde en bedre støvsuger

 155. Christa Jerichau says:

  Hver dag helst og nogle gange 2x. Jeg har 2 børn der elsker at lege ude, så der bliver slæbt sand og skidt ind hele tiden, derudover har vi 3 katte og de 2 af dem er langhårede, så de fælder en del og slæber ting med ind i pelsen :-) Så det kunne være fedt, med en ny super støvsuger. Vores gamle suger på sidste vers, den falder fra hinanden ligeså stille, altid spændende hvilken del den smider ;-) afventer pt. januar udsalget…og håber den klarer julen…

 156. Hos mig bliver det kun til en gang om ugen ca, og det vil altså sige en del færre gange end det burde. Men min støvsuger er også virkelig livstræt, så mon ikke sådan en splinterny støvsuger kunne få liv i rengøringstrangen igen?

 157. Mette Kristensen says:

  Jeg støvsuger aldrig…. men det gør min kæreste til gengæld, her gør vi det nogle gange i ugen.

 158. sara rasmussen says:

  Støvsuger hver dag hvis der nu skulle komme gæster :)

 159. Eksamen er netop i hus – så nu skal der støvsuges. Her i eksamensracet har det været meget minimalt med støvsugningen, men håber at komme stærkt efter det :)

 160. julie lillegaard says:

  Juletid er (desværre) også eksamenstid – så jeg må sige, det var en tiltrængt støvsugning (og oprydning og rengøring) jeg netop har fået overstået nu efter at have fået tiltrængt juleferie. Men her i julen, hvor vi har ferie, bliver der nok støvsuget et par gange om ugen. Behovet melder sig hurtigt, når man bor mange mennesker på lidt plads – og alle fire er nogle rodehoveder. Så hvis jeg havde tid (og ellers gad) kunne jeg sagtens støvsuge hver dag, men der er sjovere ting at bruge tiden på, synes jeg.

 161. Uh farligt spørgsmål, men det rette svar er nok “for sjældent”. En undskyldning er mange gæster ind og ud af lejligheden, en anden er – min søn som sviner en del og en tredje er at vores nuværende støvsuger er stor, tung og klodset!
  Jeg vil SÅ gerne vinde den fine præmie!!!

 162. Monica Figgé Jensen says:

  Jeg støvsuger aldrig. Jeg har kronisk piskesmæld efter, at jeg blev påkørt i en bilulykke, så jeg kan ikke fysisk holde til at køre/slæbe vores gamle og tunge skrummel af en støvsuger rundt, så det står manden for. Da han arbejder aften og så ikke er hjemme meget mere end weekenden, så bliver det kun til en enkelt gang om ugen. Jeg ville gerne at det var oftere, fordi vi har en lille baby, der begynder at kunne kravle om nogle måneder og jeg har også fået konstateret astma for ca. 1 år siden. Når man desværre har gulvtæppe i lejligheden, så samler der sig meget skidt. Næste sted vi skal bo, skal der helt sikkert ikke være gulvtæppe.
  Min mand har før snakket om de poseløse Dyson støvsugere, men jeg har aldrig prøvet en. Jeg ville elske at vinde den, fordi hvis den kører så nemt som du siger, så kan jeg nok også selv holde til at støvsuge igen :D

 163. Kirstine Henriksen says:

  Åhh.. Min kæreste støvsuger også for det meste. Og han drømmer om at få sig en ny støvsuger, da han ikke altid er helt tilfreds med den vi har. Vi er kun os to, så der kan sagtens kun blive støvsuget en gang om ugen.
  Da jeg var ung-pige-i-huset i England havde familien også en dyson.

 164. Vickie Mose says:

  Jeg støvsuger næsten aldrig, for det gør min søde mand. Her i julen hvor vi er meget hjemme er det nok hver anden dag, at han må svinge støvsugeren og han vil elske den lækre Dyson.

 165. Ha, lige i julen støvsuger vi ikke. Vi er nemlig ikke hjemme ;)

  Men resten af årets uger kunne vi nu rigtig godt tænke os sådan en lækker støvsuger!

 166. Maria Luplau says:

  Jeg støvsuger hver anden-tredje dag :) elsker det!

 167. Dorte Slouborg says:

  I juledagene? :O Rører ikke en støvsuger..men bagefter….Der kunne jeg rigtig godt bruge dette vidunder! :) <3

 168. camilla kanstrup says:

  Every single day;) Glædelig jul

 169. Hejdi Michelle Hansen says:

  Her hjemme støvsuger sådan lidt efter behov. Men ca 1 til 2 gange om ugen :)

 170. Normalt støvsuger jeg kun en gang om ugen, men her i julen med dryssene juletræer og gæster hele tiden, kommer det nok til at blive en del mere.

 171. Anette Dahl Povlsen says:

  Støvsuger faktisk stue og køkken hver dag ,da jeg har hund og 3 børn rendende ud og ind :-)

 172. jessie holmslykke says:

  Jeg støvsuger dagligt da vi bor 6 her :-) og så har vi nogen gange en låne hund og så skal der støvsuges igen… vores støvsuger står altid fremme så man lige kan tage det værste ..
  Glædelig jul.

 173. Christina says:

  Jeg/vi støvsuger hver eller hver anden dag, når vi alle er hjemme – ungerne taber simpelthen SÅ meget på gulvet. Hvis det ikke er perler, havregryn eller krummer, så vader de tværs igennem hytten med mudrede støvler, inden vi når at få fat i dem og sådan fortsætter historien i børnefamilien ;)

 174. Malene Sommer says:

  Vil tro det bliver til et par gange om ugen her i julen. Super cool støvsuger i øvrigt. Hvis jeg vinder, bliver det helt sikkert oftere ;-)

 175. Med 2 børn støvsuger vi dagligt i stue og køkken, de andre rum er hver anden dag eller dagligt alt efter vejr mm.

  Vores støvsuger er en lidt ældre sag, vi har fået af mine forældre, da vores gamle gik i stykker. Hertil vil jeg tilføje at vi har 2 meget hjælpsomme børn(3 og 6 år), der gerne hjælper med støvsugningen ind i mellem, og den er rigtig tung og træls at køre rundt med, så den har set bedre dage(eks. rør og slange SKAL holdes med 2 hænder ellers falder de fra hinanden), det samme kan vi sige om dørkarme, reoler og div. andre ting i hytten – så denne Dyson ville absolut, blive luftet og fodret godt, hos os – og da den jo er meget lettere og nemmere at manøvrere rundt med, vil børnene også bedre kunne hjælpe til, når de har lyst.

  Rigtig glædelig jul til dig og familien ;)

 176. Rikke Bisgård Sørensen says:

  Jeg forsøger at støvsuge hver dag, men det glipper af og til. Med 2 børn+2 katte, så skal det helst gøres hver dag :D

  Kh Rikke

 177. Dagligt i juletiden.
  Jeg får nemlig gæster, som har den dejligste kan med…. og den fælder.

 178. Anne Jøker says:

  Jeg kan da ikke drømme om at støvsuger i min juleferie :) måske 1 gang hvis jeg vinder dette vidunder

 179. Mette Holm-Eilert says:

  Stort set hver evig eneste dag, da vi har en hund der fælder 24 timer i døgnet 365 dage om året.
  Faktisk så meget at min dengang 3 årige søn, sang: “Så skal hun sove i hundehår, hundehår, hundehår” når vi sang om Tornerose, der skulle sove i 100 år

 180. karin petersen says:

  Jeg støvsuger et par gange om ugen. Flot præmie.

 181. Pernelle Vogelius says:

  Jeg er den heldige mor til hele 4 fantastiske børn :-) Børn sviner, så vi støvsuger stort set hver eneste dag hele året rundt :-) Her i juletiden kan det så godt blive en ekstra gang, når børnene klipper, klistre, bager eller arbejder med dekorationer :-)
  Min støvsuger er en Nilfisk, som jeg har været rigtigt glad for. Men den er helt ærligt for længst udtjent. Min mands svar på alt, der er udtjent er gaffatape. I Skrivende stund, så er min støvsuger i den grad gaffatapet sammen. Men den duer jo endnu er min mands evige forsvar ;-) Lågen til vaskemaskinen er såmænd også gaffatapet sammen og samme svar, jamen den duer jo endnu ;-) Jeg har i årevis ønsket mig en Dyson. Jeg er medicinstuderende og havde i en periode et studiejob med rengøring og den familie havde lige præcis en Dyson. Så jeg kan i den grad følge jeres kærlighed til Dyson :-) Jeg har ingen anelse om, hvor mange gange man kan gaffatape en støvsuger sammen, før den endelig ikke duer mere ti hi Men jeg kan godt frygte, at jeg må vente en rum tid på at at få mit ønske opfyldt.

 182. Mai Holmgaard says:

  Støvsuger næsten hver dag. Har trægulve i hele boligen så man ser fnuller og skidt hurtigt.

 183. Anne Katrine says:

  Din side er allured liket :)
  Puha, jeg er sådan en med rengøringsvanvid, så jeg må indrømme at det er hver dag støvsugeren svinges, heldigvis tager det jo ikke så lang tid, og jeg har det så meget bedre, når det er gjort :D

 184. To gange om ugen for det meste, men ville ønske, vi støvsugede lidt mere. Måske Dyson hjælpe min mand i gang

 185. Vi støvsuger ca hver anden dag, men alt efter hvormeget det trænger!

 186. Pt støvsuger manden mest da jeg er ret smadret i lænden, men en gang om dagen i gennemsnit pga fældende juletræ :)

 187. Jeg støvsuger næsten hver dag.. Har en bette bebs der møver sig frem så der skal være rent. Samtidig drysser vores juletræ, det er fra den 30 november så det er ved at synge på sidste vers :)

 188. Bettina Baggers Boateng says:

  Vi støvsuger ofte :-) 1 – 2 gange om ugen ca. Hunden og børnene slæber alt muligt med ind og her i december er det tiere, for hunden (Pjuske en lille puddel) er vild med at ligge på juletræstæppet, med det resultat at grannålene hænger fast i pelsen og er i hele huset, og de stikker :-D

 189. Støvsuger hver dag, min søn på to taler konstant om at støvsugere larmer… Så måske en ny en ville være et hit

 190. signe øland says:

  Lige nu støvsuger vi hverdag, i denne søde juletid bliver gulvet dækket af glimmer, mel, julekugler og meget andet, så det er nødvendigt at svinge støvsugeren hverdag. Ellers hiver vi den frem hveranden dag…

 191. Trine Borup says:

  Arrheem, det ved jeg ikke om jeg synes vi skal komme ind på….Normalt støvsuger jeg flere gange om ugen, men i ferien?? Arj nu ved jeg snart ikke. En enkelt gang, måske. Vi skal holde nytår herhjemme, så der støvsuger vi. Og sikkert også dagen efter (måske først dagen efter igen ;-) ). Hvis jeg virkelig strammer mig an kan det vist blive til 3 gange. Højst! Men i januar, når jeg starter mit nye og bedre liv (selvfølgelig), SÅ skal der støvsuges!! Nærmest hver dag!

 192. Dorte Nysom says:

  Med en hund der fælder og en baby der kravler er det næsten dagligt…

 193. Vi støvsuger for lidt! Det skyldes at jeg ligger på sofaen med bækkensmerter og for tidlige plukveer, så min mand har rigeligt at gøre med at passe vores søn på 1,5 år plus husholdning. Men derfor kunne han nu godt bruge en fantastisk støvsuger alligevel :-)

 194. Karina Sønderholm says:

  Med 3 meget aktive børn og en lille lejlighed bliver der hurtigt samlet en masse skidt og støv. Støvsuger 1-2 gange ugentligt, men er sikker på at denne fikse støvsuger ligefrem ville gøre det til en fornøjelse at støvsuge i fremtiden. Så krydser fingre for, at jeg skulle være den heldige :-)

 195. Lad mig blot sige alt for sjældent! (Bliver helt flov når jeg læser mange af de andre indlæg)

 196. Hm nok engang om ugen vil jeg tro. Vi er næsten ikke hjemme for tiden så der er ikke meget at suge op.

 197. Camilla Thisted-Widtfeldt says:

  Hvilken præmie.. I live it<3 Jeg støvsuger normalt ikke så meget pga jeg har dårlig ryg.. Men år det så nu er sagt støvsuger VI herhjemme faktisk lidt mere. I anledningen af det er jul og der skulle være plads til juletræ,har vi ommøbeleret lidt i vores stue så der kunne være plads. Der blev pyntet op og selvf blev der gjort ordentlig rent først. Det blev bare SÅ meget mere hyggeligt og en støvsugning,når støvsugeren endelig tager ordentlig ved.det er nemlig ik altid den gør det, så hjælper en støvsugning altså lige på det sidste look så det står skarpt og hyggelig. Desuden er der bare mere snavs på et trægulv.juledekorationer der er begyndt at drysse med gran her sidst på måneden fordi granet altså er ved at være godt tørt. Der fik jeg faktisk et godt tip af en veninde.At spraye ens gran med en forstøver så de liige får lidt vand.. Så holder de lige lidt mere og måske kan man undlade en støvsugning. Men med en DYSON,vil det måske ligefrem være sjovt at støvsuge og hvis den så samtidig tager hundehår vil jeg kalde den for GUD i stedet for:-)!!!

 198. Det er heldigvis min mand der støvsuger herhjemme :-) Men tror han vil sætte stor pris på, hvis vores blomstrede Melissa støvsuger fra mine dage som singlesild bliver skiftet ud :-)

 199. Anna Kronborg says:

  Hold nu op en lækker præmie. Jamen hvis ikke jeg var højgravid støvsugede jeg nok noget, der ligner hver anden eller tredje dag…vi har et gulv hvor ALT kan ses og det driver mig til vanvid. Ville elske en lækker støvsuger som kunne gøre den sure tjans lidt mindre sur. Jeg krydser fingre. Mvh Anna og god jul!

 200. Christina F says:

  I juletiden støvsuger vi ærlig talt mindre end i hverdagen. Vi har også små børn og mange gæster, men jeg gider ikke bruge min tid på støvsugning. Til gengæld, når vi så støvsuger så er det et familieforetagende, hvor vi alle 4 får lov at støvsuge efter tur. Børnene starter og manden afslutter – hvis jeg er uheldig får jeg også lov at tage en svingom med den gamle Nilfisk.

 201. Jeg klat støvsuger dagligt krummer op efter min et årige søn. Ellers får den en grundig omgang en gang om ugen:-)

 202. gitte m zakariasen says:

  Jul eller ej ;) , er jeg nødt til at bruge støvsugeren dagligt her.Vi bor på landet og både hunde-katte-børn, gæster, render ud og ind. Her er altid lidt at suge op… Men med en god støvsuger, går det som en leg.Sværger til poseløs.Men den jeg har, trænger i hvert fald til udskiftning :)
  Glædelig jul <3

 203. Hej. Støvsuger hver dag – jul eller ej!

 204. Christina S.T. says:

  Jeg støvsuger ikke kun meget op til jul, men året rundt da jeg har en kat som fælder som et vissent juletræ! Hår over alt!

 205. Lige pt når vi det dårligt nok en gang om ugen pga. Eksamensstress, arbejdsjulehandel og alt muligt andet. Men i en helt normalt fungerende hverdag er det som oftest to gange om ugen, og vi har ikke nogen børn endnu. Kender godt dyson og er helt enig i at det bestemt er det man skal ha når man snakker støvsuger.

 206. Irene Guldborg says:

  Det er ikke kun i juletiden, vi støvsuger altid HVER dag. Med 3 hunde og 3 drenge, hvor den ene kun er 6 måneder, kræver det meget støvsugning. Jeg har hørt at Dyson skulle være god til hjem med dyr, så det håber jeg at min kære mand får lov til at erfare, det er nemlig ham der støvsuger herhjemme.
  Glædelig jul til dig og din familie :0)

 207. Jeg støvsuge virkelig ikke meget. Lige nu har jeg en ældgammel Miele, der er stor og klodset at køre med. Ville så gerne vinde den smarte Dyson! Årh hvor skulle der svinges med den S snart jeg så et støvfnug :D

 208. Lis Vinter says:

  Hold da op en lækker præmie – hvem vil ikke gerne vinde den !

  Glædelig jul !

 209. Lis Vinter says:

  Nejjj en lækker præmie – hvem vil ikke gerne vinde den !

  Glædelig jul !

 210. Sanne Terp says:

  Vi støvsuger ikke nær så meget som vi burde – oftest kun 1-2 gange om ugen. Der bliver dog altid støvsuget umiddelbart inden vi får gæster ;)

 211. Jeg støvsuger slet ikke nok. Nok primært fordi jeg synes det er sisyfos arbejde med to små børn og fordi jeg synes vores støvsuger er en pestilens at arbejde med. Den fik ‘bedst i test’ af Tænk for nogle år tilbage og blev rost til skyerne for at være støjsvag, men det er den absolut ikke. Og så er den MEGA tung og med hele 4 sæt trapper, så bliver der tit sprunget over hvor gærdet er allerlavest… Så håber at jeg er den heldige der får fornøjelsen af den flotte Dyson. Har kun hørt det allerbedste om de seje maskiner. Rigtig glædelig jul!

 212. Jannie Gyldengren says:

  Uhhh… Det må du spørge min mand om… Det er ham der gør det…

 213. Hjemme hos os støvsuger vi alle ugens dage da vi har to store hunde og 4 tenager så det er nødvendigt. så den vil være meget velkommen hos os og falde i de perfekte hænder. trænger hårdt til en ny støvsuger så jeg ville blive i den syvende himmel hvis jeg vinder den <3 ønsker jer alle en glædelig jul <3

 214. Kirsten Aakerman says:

  Støvsuger 2 gange om ugen ,og ville elske at eje sådan et vidunder af en støvsuger

 215. Tror det bliver til et par gange om ugen, men jeg hader at støvsuge, så jeg bilder mig ind at en ny og lækker støvsuger vil gøre tricket for mig – jeg håber i hvert fald…
  Glædelig jul til dig og dine :)

 216. Vi støvsuger en gang om ugen. Og vi vil meget gerne vinde en ny støvsuger til at gøre det med :)

 217. Jeg har 2 meget behåret hunde (selvom det skulle man ikke tro med så meget som de fælder!), og en håndværker (ja spørg mig ikke hvordan, men synes de sviner mere end andre… hehe), så her bliver der støvsuget hvis ikke hver, så hver 2. dag.
  Det ville være meget velkomment med en poseløs støvsuger herhjemme, så jeg krydser alle fingre jeg kan!!!!
  Glædelig jul :)

 218. Gitte Nielsen says:

  jeg støvsuger gerne et par gange om ugen, sådan rigtig i alle kroge

 219. Øj, en lækker og meget brugbar præmie!
  En gang om ugen er det ærlige svar, selvom det sikkert godt kunne trænge til det lidt oftere. Pyt.

 220. Jeg støvsuger 1-2 gange af dagen da min kæreste lider af slem husstøvmideallergi :( .. Men her i julen er jeg dog også nød til at støvsuge tit da det ikke er altid at pebernødderne når hele vejen fra skålen til munden.. hehe..

  God jul!

 221. Hej!! Det er da den mest sexede støvsuger jeg længe har set!! Selv ejer jeg en lidt for billig model, som ikke helt lever op til vores behov, med to katte i huset! Vi støvsuger ret mange gange, fordi vi hele tiden lige syntes at der skal være ekstra pænt!!

 222. Uhha der rammer du altså et farligt punkt. For vi er meget lidt hjemme i julen. Dog har jeg fået juleferie i dag (juuhu) og har derfor svunget rundt med støvsugeren efter mig. -Det var tiltrængt. Men når man har støvallergi er det jo nødvendigt. Så jeg ville sørme gerne eje et eksemplar af støvsugeren der ligner noget fra rummet, men for søren hvor det lyder til den bare virker!
  Krydser en masse fingre og håber jeg er heldig
  Hav en skøn støvfri jul ;-)

 223. Jeg støvsuget ca. Tre gange om ugen

 224. Hvis bare jeg havde en mand som din, der . støvsuger. Lucky you! Normalt støvsuger jeg em gang ugentligt, men i december har jeg vist kun nået det en enkelt gang so far. Så det et ved at trænge!

 225. Jeg støvsuger 1-2 gange om ugen uanset om det er jul eller ej, da vi har genvex og der derfor ligger rigtig meget støv på vores gulve.

  Jeg har i dag en prof. Nilfisk og en elektrisk robotstøvsuger. Det kunne være fedt at skifte min Nilfisk ud med en Dyson, da min Nilfisk har pose og derfor lugter af støv, når man tænder den.

 226. Pia Rotbøl says:

  Der er desværre ikke så meget forandret, fordi vi har juleferie, for med to små børn og en sort labrador, så kræver det en omgang støvsugning om dagen, heldigvis er vores hus ikke så stort ;)

 227. Vi har gennem de sidste to måneder fået skiftet varmerør lige ude foran vores opgang. Det har resulteret i, at en mindre strand er havnet under vores sko og dermed i vores hjem. Jeg HADER sand på gulvene ( og i min seng, i sofaen, under fødderne!), så der er blevet støvsuget på daglig basis, ofte flere gange om dagen. Det er mig, der har det største problem med sandet, så derfor også mig der ville blive ovenud lykkelig for en ny støvsuget. Den gamle er træt og ligeledes er vores økonomi på to gange SU ;-)

  God jul herfra :)

 228. Jeg burde støvsuge oftere end jeg gør, men da jeg har supertravlt på job, så har det huslige 2. prioritet, det ville da være en rigtig god hjælp med en Dyson, som vi faktisk har kikket på tidligere, men endte med at købe en alm hvilket vi faktisk har fortrudt mange gange.

 229. He he jeg elsker at støvsuge så helst hver da også i julen. Hader når der er beskidt og med to små børn samt en kat bliver der hurtigt beskidt! Ville elske en ny støvsuget da den vil har er en meget gammel sag som jeg har arvet af min farmor ;)

 230. Med en datter på halvandet og et lettere rengøringsvanvid, ender det med at der herhjemme bliver støvsuget dagligt – somme tider flere gange dagligt. Det ville gøre det meget sjovere, hvis jeg kunne gøre det med denne pæne sag af en støvsuger :-)

 231. Camilla K. Olesen says:

  Nu kommer der en super pinlig bekendelse.
  Da min kæreste og jeg flyttede til den lejlighed, som vi bor i nu (for 5½ år siden), stod vores støvsuger af. Vi var egentligt enige om, at vi ikke kunne leve uden en støvsuger, men her 5½ år efter må jeg erkende, at vi stadig ikke ejer en støvsuger.
  Vi har dog en kost, som bliver flittigt brugt (hver dag), og heldigvis har vi trægulve, så det er ikke lige så slemt, som hvis vi havde haft gulvtæppe. Men alligevel. Nogle dage føles det bare som om, at man hvivler nullermændene rundt, når man fejer. Vi ejer også en lille håndstøvsuger, og den bliver ligeledes brugt ofte (til alt fra støvsugning af møbler til nullermænd i hjørnerne)
  Hvis jeg vinder ovenstående vidunder, så garanterer jeg, at jeg vil støvsuge mindst en gang om ugen resten af støvsugerens liv. ;)

 232. Christina says:

  Jeg har ikke rørt en støvsuger i over et halvt år! For her er det også manden der støvsuger mest, og han har overtaget tjansen helt nu hvor jeg har haft bækkenløsning…

 233. Rikke Kirkbye says:

  I disse dage flere gange om dagen! Med børn hund og det at bo midt i byggerod er det nødvendigt at svinge maskinen mange gange..

 234. Vi støvsuger hver dag. Med 2 3årige i huset er det nødvendigt :)

 235. Jannie Vium says:

  Vi støvsuger vel et par gange eller tre i løbet af ugen. Må indrømme det er kærestens tjans. Efter jeg fik kejsersnit (for tre år siden) har det været arbejdsfordelingen herhjemme :-) men vil da elske at give ham en ny støvsuger i nytårsgave :-)

 236. Lone Nielsen says:

  Min mand støvsuger 3 gange ugentligt. Det er hans job, da jeg pga. Sygdom ikke må støvsuger.
  Da han nu også er opereret i ryggen har vi brug for en der er lettere, så håber på heldet

 237. Jeg støvsuger én gang om ugen… Desværre har jeg kun min mors gamle Miele, som jeg har arvet og den er 15-20 år gammel, så denne her Dyson ville falde på et tørt sted! Super fed konkurrence! Og god jul :)

 238. Den er vel nok smart! Er også en klump til det med støvsugerposer…
  Mine piger er blevet gode til at støvsuge, og synes det er sjovt, så jeg støvsuger næsten ikke selv. Det er fantastisk!;)

 239. Sophie Agger says:

  Vi har ikke støvsuget en eneste gang i december :S
  Det kommer sig af eksamner, julestress, sygdom og en støvsuger der er et helvede, så jeg har brugt vores fejeblad en del i stedet, men det er IKKE lige så godt.
  Krydser virkelig fingre

 240. Kristina P. says:

  UH. Støvsuge?
  Jamen ikke nok! Især når man har en (nuttet) hund, der har valgt at smide pelsen… Og når jeg selv fælder som ind i….
  Og slet ikke, når jeg tænker på, hvor åndsvag min støvsuger er (Placerer sig ofte på skjoldet, når jeg støvsuger, i stedet for at bruge sine hjul. Støvsugerrøret er også for kort, så jeg får ondt i ryggen hver gang). Derudover tror jeg min kæreste ville være VILD med en støvsuger, der ligner en robot :-D

  Den ville en kæmpe hjælp herhjemme hvert fald.

  God jul!

 241. mia C andersen says:

  Hver dag- næsten.. vi bor småt, og har hund, så det skal næsten gøres hver dag.
  Glædelig jul til alle.. Kh Mia CA
  Aimlovelive@gmail.com

 242. Johanne Pedersen says:

  Jeg støvsuger en gang om ugen, men det har, siden jeg flyttede hjemmefra for seks år siden, foregået med en “arvet” støvsuger. Først den, der blev efterladt i lejligheden og da den ikke kunne mere fik jeg min fars gamle. Nu har jeg lige afleveret speciale (igår!) og skal til at lege “rigtig” voksen og så var det måske på tide med en ny støvsuger. Lejligheden kunne også godt trænge til en omgang støvsugning oven på specialeskriveriet;)

 243. eva kobeja says:

  som viplejer…hver anden Eller tredje dag :)

 244. Herhjemme støvsuger vi (læs: jeg) ca. 1 gang om ugen, men hvis ikke det var fordi at jeg altid bliver utrolig hysterisk på vores monstrum af en støvsuger når jeg har fat i den, så ville jeg støvsuge 3-4 gange om ugen. Måske hvis jeg er heldig at vinde denne fine støvsuger, så kan det være at kæresten også får lyst til at afprøve vidunderet bare engang imellem ;)

 245. Caroline Munck says:

  Jeg burde nok
  For at lyde godt
  Sig 2 gange daglig
  Og det er ikke nok
  Men sandheden er
  Jeg er et pjok
  Til at få
  Købt poser nok

  Jeg glemmer altid at købe poser til vores støvsuger!
  og det er brænd hammer træls for at sige det mildt. For det ikke sal være løgen er min kæreste send i byen for at købe poser til vores støvsuger i dag, mon han køber de rigtig :)

  Så denne fantastiske præmie af en støvsuger ville bringe lykke i vores lille hjem og jeg skulle aldrig mere glemme at købe støvsugerposer :)

  Dejlig jul til alle <3

 246. Kristina N says:

  Jeg støvsuger, når det trænger.. Hvilket er hver dag, når man har en hund ;-)

 247. Kia Mandal Mortensen says:

  med to små drenge i huset støvsuger jeg dagligt… Jeg hader det lidt, men med sådan en satan, så kommer jeg nok til at elske det en lille smule. Jeg krydser alt hvad krydses kan :)

 248. Kia Mandal Mortensen says:

  Jeg støvsuger dagligt med to små drenge i huset! Jeg krydser hvad krydses kan for at vinde sådan en satan :)

  Mvh Kia

 249. Camilla Kirstine Leth Vemmelund says:

  Åha – den er jo fantastisk (tænk, at jeg siger det om en STØVSUGER!). Haha.

  Lige i øjeblikket er jeg indlagt og støvsuger derfor ikke…
  Men når jeg er derhjemme forsøger vi at nå to støvsugninger dagligt, da både årstiden og to hunde hurtigt får hjemmet til at ligne en kampplads :D

 250. Helle Rick says:

  Hver anden dag som regel, men da jeg har kat kan det blive dagligt. Den slæber nemlig en masse skidt med ind :-)
  Super fantastisk kalendergave <3

 251. Bruger den næsten dagligt, mest rundt om ungernes stole, ved brændeovnen og ved hoveddøren, så en udskifter ville sørme være en dejlig julegave :o )
  Glædelig jul til alle.

 252. Ditte Bergstedt says:

  I juletiden bliver der støvsuget lidt mere end normalt, mest pga. juletræet, der fælder. Derudover har vi altid flere besøgende gæster, pga. fødselsdage og julen og det giver også mere at rengøre, for rent skal her være!

  Mvh.
  Ditte Bersgtedt
  dytte_vu@hotmail.com

 253. Wauw hvor støvsuger folk tit…..måske vi skulle tage os lidt sammen herhjemme:) vi støvsuger en gang om ugen og så gøres vores husalf klinisk rent hveranden uge….syntes bare det er såååå kedeligt men måske det ville hjælpe med en lidt sejere støvsuger ;)

 254. ditte zorlu says:

  Det er den evige kamp imod de støvmonstre der danser provokerende hen over gulvet og samles i hjørnerne … baaare for at gøre nar af mig! Ja hver anden dag bliver der støvsuget her – med en lille bandit på 1 1/2 år skal der være rent! :)

 255. Herhjemme er det min kæreste der står for støvsugningen et par gange om ugen, og er sikker på han ville blive ovenud lykkelig for en ny lækker støvsuger..særligt når han nu er endt med en kæreste, der mener tøjindkøb er meeeeget vigtigere end en god støvsuger ;)

 256. Maria Nielsen says:

  Her i huset er det min dejlige kæreste der støvsuger. Og med tre hunde så støvsuger han næsten dagligt. Når lille Astrid bliver mere mobil og begynder at kravle, ja så bliver det dagligt. Derfor kunne jeg godt unde ham støvsugeren som virkelig sparker r*v…

  Glædelig jul

 257. Jeg støvsuger slet ikke i Julen. Jeg er slet ikke hjemme, så jeg lader støv være støv. Men jeg har hele livet ønsket mig en luksusstøvsuger. For man må ikke gå ned på godt udstyr ;)

 258. Sofie Amalie says:

  Da jeg ikke er hjemme i juletiden er det ikke meget, haha.
  Men hos min mor hvor jeg opholder mig i små 14 dage før, henover og efter jul, der støvsuger jeg for hende hver dag. Hun er nyopereret, så jeg svinger den :)

 259. Jeg støvsuger alt for sjældent, fordi vores støvsuger er hel forfærdelig dårlig. Kæresten står for maden, så jeg står for rengøringen med lortestøvsugeren!

 260. Linda Pedersn says:

  Jeg vil gerne være med….
  Støvsuger oftere i denne tid end normalt….
  Derfor ville det skønt med en god ordentlig støvsuger…♥
  Kh Linda

 261. Christina Ayvali says:

  Vi støvsuger et par gange om ugen for der er simpelthen ikke nok timer i døgnet… Imellem støvsugningerne bliver der flittigt brugt kost;)
  Kunne virkeligt godt bruge en ny støvsuger for vore er 10 år gammel og trænger til at blive pensioneret;)

  Glædelig jul fra Christina Ayvali(mrs_ayvali@yahoo.dk)

 262. Maria Lund says:

  Lige så tit.. eller ikke tit.. som alle andre tider på året. Det er ikke altid det sjoveste at støvsuge med en halvdød støvsuger, så det bliver udsat lidt for ofte :(

 263. Louise Courchaine says:

  Desværre bliver her sjældent støvsuget, selvom der burde.
  Manden bliver losset i gang, når jeg virkelig får nok, hvilket er ca en gang om ugen, men med en toårig som er overalt burde der været støvsugning ca hver anden dag, for de der kiks og andre madstumper er godt nok overalt!

 264. Vi har kat, så der bliver støvsuget rimelig ofte i løbet af ugen herhjemme. Samtidig har jeg også allergi over for husstøvmider, så der bliver støvsuget ofte. Derfor vil det også være dejligt med en super god støvsuger som denne. :)

 265. Her støvsuges der en gang om ugen (juletid eller ej) med en støvsuger, der hyler og hviner. Den er klar til pensionering. Hvis ikke vi havde et barn på 1 år, så tvivler jeg på, at vi ville få støvsuget hver uge. Får da helt dårlig samvittighed med alle jer flittige, der støvsuger dagligt!
  Min søn er så bange for støvsugeren. Men når den står fremme og er slukket, kravler han alligevel over og trykker på den. En gang så kom han til at tænde den, jeg har aldrig set nogen blive så forskrækket.

  Genialt med poseløs støvsuger – jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst skiftede pose, ups.

  Glædelig jul til jer alle.

 266. hvem kan ikke bruge en støvsuger … jeg deltager :-)

 267. Dorthe Rasmussen says:

  Jeg har støvsuget godt og grundigt inden træet og pynten kom op. Men i hverdagen er manden i huset der støvsuger, da jeg har 2 prolapser i ryggen og rent faktisk ikke må støvsuge. Kan være det ville hjælpe manden, så jeg ikke brokker mig over støvsugningen ;)

 268. Marianne Syvsig says:

  Jeg ejer desværre ikke en støvsuger, kun en gammel kost. Men den svinger jeg da et par gange om ugen eftersom det juletræ, jeg har mig fælder en del ;-)

 269. Ditte Marie says:

  Den gad jeg så godt at vinde. Støvsuger normalt hver dag, har allergi børn så er hysterisk. Men i julen er vi ikke hjemme og derfor får støvsugeren et par dages ro. Så støvsuger jeg hos oldemor istedet :-D

 270. Hver 3. dag cirka! :-) Burde nok gøres oftere!

 271. Tror ikke at jeg støvsuger oftere her i juletiden end normalt, men måske jeg ville gøre det med den lækre dyson støvsuger ;-)

 272. ALT ALT for lidt i forhold til vi har en lille størrelse som kravler rundt og æder alt hvad han nu kan finde på gulvet. Måske en lækker ny støvsuger vil hjælpe til at vi får svunget den lidt tigere :)

 273. Må tilstå det ikke er ofte nok – og her TRÆNGER ellers!

 274. pia sroka says:

  Jeg har en datter som sidder i elkørestol,og 5 katte så jeg må støvsuge hver dag

 275. Line Andersen says:

  Åhr et par gange om ugen bliver det vel til :)

  Glædelig jul.

 276. Uha….en del fordi vi skal have gæster sovende og har trægulve, så man ser hurtigt skidtet ; ) Kunne i princippet gøre dte hver dag i julen ; )

 277. Jeg støvsuger hver anden dag, da vi bor i et neget tørt hus hvor det støver usædvanligt meget! Og min støvsuger synger vist efterhånden på sidste vers:( den dyson vil være skøn at vinde:)

 278. Jeg støvsuger hver dag og det gør jeg også her i julen især pga. grannåle overalt!

  Glædelig jul til dig & familien!

  /Nina

 279. sally bach says:

  Juletiden – hver dag :) Al den ræsen rundt og støv der flyver over det hele. Der skal være rent i juletiden, så må det flyde lidt mere resten af året :)

 280. Mathilde O says:

  Støvsuger ca en gang om ugen med en 13 år gammel sag. Til dagligt er det kosten der pt kommer i brug :)

 281. CamillaMB says:

  Heldigvis støvsuger jeg aldrig, da min kæreste står for den del herhjemme :-D Han støvsuger til gengæld dagligt – og han er også meget står fan af sin Dyson. Det ville da være skønt at kunne forære ham en ny!

 282. Therese S says:

  Støvsuger ca. en gang om ugen :-)

 283. For sjældent :(
  Men det var fordi, da jeg flyttede hjemmefra købte jeg en brugt 70′er-støvsuger, en Miele i en lækker fimset grøn farve. Den døde her i sommer, og jeg overtog min morfars. Som også er ved at dø, slangen sidder slet ikke ordentligt fast. Hvilket gør en støvsugning noget længere.. I forvejen har vi rimelig med plads der skal støvsuger, så at slangen hele tiden hopper af er meget træls!
  Så jeg sender al god karma!! Og har liket facebooksiden ;)

 284. Slet ikke nok – ihvertfald ikke hvis du spør min mor;) Men idet vi ikke fejrer herhjemme – og ellers er væk det meste… Måske en 1-2-3 gange for at tage de værste barnåle;)

 285. Anette Jensen says:

  Jeg støvsuger slet ikke, men vil gerne glæde ham der gør med en tiltrængt ny støvsuger..

 286. Reza Ismaili says:

  Jeg kommer fra Iran. I vores tradition vi skal altid have ret hus når nytår, jul eller en fest er på vej, så støvsuger vi ret ofte, et par gange hveruge. :)

 287. Line Juul Elley says:

  Jeg er vild med Dyson, den bedste støvsuger jeg nogensinde har haft! Jeg støvsuger ca. en gang om dagen og jeg elsker at støvsuge ;) Krydser fingre og håber at jeg bliver den heldige vinder at denne fede model!

 288. Både min kæreste og jeg HADER at støvsuge, så det ville være en lettelse at få en støvsuger så god.. :) Vi støvsuger vel 3-4 gange om ugen her i juletiden.. :)

 289. Min mand støvsuger hjemme ved os. Han har støvsuger i dag og skal gøre det igen omkring den 30.

 290. Heidi Christensen says:

  Vi er lige flyttet i en lelejlighed med store vinduer, hvor solen står lige ind på og opfanger al støv, så det må være 3 gange om ugen ca. :-)

  Glædelig jul!

 291. Suk… Det er den evige kamp. Støvsugning – jeg hader det! Jeg er simpelthen ikke god til det, så jeg sætter manden til det. Jeg er sikker på, at han vil synes det er skønt med en ny bedste ven. Han støvsuger fast hver weekend og så bliver den fundet frem en enkelt gang i løbet af ugen (hvis det trænger)

 292. Kamille Parsgaard says:

  Ca hver anden dag. Men det er nu ikke kun i juletiden. Sådan er det altid. Jeg hader at have sand og andet siddende under de bare fødder. Det giver mig kuldegysninger bare at tænke på det… Hæhæ følsomme fødder.
  Og hvad sker der for den überseje støvsuger? Wauw!!!

 293. Vi støvsuger slet ikke nok. Grannåle, blade, sand fra sko ,og ikke mindst en baby på 10 mdr, der gerne vil vise selvstændigheded under spisningen sætter sine spor. Pt støvsuger vi hver anden dag, men flere gange dagligt ville nok være bedre

 294. Min kone vil blive glad for sådan en :-) Spøj til side, det er desværre mig, der støvsuger derhjemme….

 295. hæhæ, ikke tit nok ;-)

 296. Katrine K says:

  Ikke nok – det burde nok være hver dag, men det er simpelthen for besværligt :-(

 297. Line Møller says:

  Jeg tager på familie-julevisit, og har planer om at springe støvsugningen over hele julen ;)

 298. Katja Astrup says:

  For sjældent ;o) Men tirsdag morgen kommer den frem igen, det lover jeg ;o)
  Mvh. katjaastrup@hotmail.com

 299. Jytte Takahashi says:

  2-3 gange om ugen og den støvsuger jeg har trænger meget til udskifning–håber at vinde den smukke maskine

 300. Maria Møller says:

  Når juletræet er båret ind bliver der støvsuget flere gange om dagen :-)

 301. Gitte Seloy says:

  Har lånekat i disse tider, så hver dag. :)

 302. Annesofie Kjeller Larsen says:

  Jeg støvsuger 2 – 3 gange i ugen, til hverdag :) i juletiden blir det nok til det dobbelte :) Vi har jo fri, er mere hjemme til at svine og jeg har mere tid :D

  Feeeed præmie, det ville være fantastisk med sådan en støvsuger!

  Rigtig glædelig jul til alle :)

  KH

  Annesofie

 303. Helle Hougaard says:

  Lige nu støvsuger vi faktisk flere gange om dagen.. vi har 3 store killinger som synes at juletræet helt sikkert er deres nye legetøj.. Nu er jeg så spændt på om der rent faktisk er flere nåle tilbage på træet i aften.. så for ikke at have grannåle i hele huset står støvsugeren lige ved siden af, så hver gang de har tumlet og falder i søvn, så støvsuger vi lige det værste, det gode det er kommet ud af det er at de overhovedet ikke reagerer på støvsugeren :-) til hver dag støvesuger vi næsten hver dag vi har 6 katte i alt så der er masser af pels der skal ordnes og børstes, så for ikke at have kattehår over det hele er støvsugningen jo nødvendig :-) Den lækre støvsuger fra Dyson har stået højt på ønskelisten i flere år, men kan da se på størrrelsen af pakkerne under træet, at det heller ikke bliver i år vi får det ønske opfyldt :-) ..
  Glædelig jul til alle

 304. Louise Markussen says:

  Jeg støvsuger sleeet ikke nok. Med både kat og toårig, er der ellers tit brug for det, men lysten er der ligesom ikke rigtig… Måske det kunne hjælpe med en smart ny sugende følgesvend?

 305. Lene Houmark Larsen says:

  Hej og glædelig jul. Jeg støvsuger næsten hver dag.. Med to børn, hund og brændeovn samt et juletræ, som desværre er begyndt at fælde, (vi har haft det pyntet og stående i stuen siden 28. november :-) ) så er det et must, hvis vi ikke skal gå til i hundehår og grannåle…

 306. Trine Black says:

  Vi er den heldige ejer af verdens sødeste labrador hund, der fylder hjemmet med lige dele glæde og hundehår, derfor er daglig støvsugning et must når vi samtidig har en lille fyr på 2 1/2 som lever livet i overhalingsbanen..

 307. Anja Darling Madsen says:

  støvsuger 2 gange om ugen, fejer rundt om bordet hver dag.

 308. Sophie Askov says:

  Uhh med sådan en lækker støvsuger vil der helt sikkert blive støvsuget oftere end der bliver pt! Jeg giver lejligheden en omgang ca hver 10. dag., meen det bliver da hver uge med sådan denne! Glædelig jul :)

 309. Camilla Hovej says:

  2-3 gange om ugen – hvor er det bare en fed støvsuger :)

  Glædelig jul <3

 310. sisse marie says:

  Det siger jeg ikke. Alt alt dør pinligt. Til mit forsvar har vi begge haft monster travlt. Også i går fik jeg gjort virkelig virkelig hovederent. Så der ikke længere sundhedsfare ved at opholde os her:-D

 311. næsten hver dag, men i køkkenet bliver det to gange om dagen….

 312. Anne Bruun Sunke says:

  Glædelig jul <3 Det er lidt forskelligt, men hvis det er mig der holder juleaften eller julefrokoster bliver der støvsuget hver dag ellers bliver der mere julehygget og så bliver der støvsuget når julepynten tages ned ca. på 3. juledag

 313. Malene Grove says:

  Det er lidt forskelligt også lidt afhængig af årstiden. Men her for tiden er det nok ca. 2-3 gange om ugen….burde måske være mere….

  Total drømmepræmie!!!

  Glædelig jul :-)

 314. Bettinalissa Søndergaard says:

  Min bonussøn har støvallergi, så hver dag når han er her <3

  Desværre er min støvsuger ved at være brugt op så det ville være en stor hjælp at vinde en så fantastisk en ;-)

 315. Anette Sidor says:

  støvsuge?? Mig?? og så i julen?? Ok, ok…. Jeg ville nok gøre det hver anden dag (der er langhårede katte i hytten), men heldigvis har jeg en effektiv neatfreak som kæreste, så det klarer han denne uge (Yeah!)

 316. Julie Redlef says:

  Det kan godt gå hen og blive mere end en håndfuld gange..
  Julen = Gæster = Hygge og et pænt hjem ;)

 317. Lis Vinter says:

  Jeg ejer et meget gammelt eksemplar af en Nilfisk – den trænger til at blive udskiftet og det vil ikke gøre spor hvis det bliver med denne lækre støvsuger !

 318. line lind says:

  Jeg har måske støvsuget én gang i december. Men min mand lider af kombineret støvallergi, forkærlighed for elektriske dimser og generelt rengøringsvanvid, så det er suverænt ham, der støvsuger mest herhjemme (men så gør jeg jo så meget andet godt:-))

 319. Charlotte Lang Hansen says:
 320. lisbeth jørgensen says:

  mindst en gang om dagen :)

 321. Charlotte Hede says:

  Med 3 livlige katte og et juletræ der skal “nedlægges” hver dag af vores yngste kat så trænger her til støvsugning hver dag. Og nogen dage flere gange.

 322. Lisa Tschammer says:

  Med en lille dreng på knap et år, står vores støvsuger knap nok slukket. Vi er på besøg hos min mor, og med en hund og en lille dreng støvsuges der hver dag. Jeg har altid drømt om en dyson støvsuger, så krydser virkelig fingre for at jeg vinder!

 323. Cille Bjerring Larsen says:

  I juletiden støvsuger jeg slet ikke. Jeg er nemlig altid hjemme hos mine forældre hele julen hvor jeg nyder at blive puslet om og nyder at slappe af. Det bliver man aldrig for gammel til. Men da jeg har en kat derhjemme bliver der støvsuget ret tit hjemme hos mig, det er man bare nødt til når han går og drysser hår hele tiden. Derfor har jeg brug for en god støvsuger som kan hamle op med kattens hår og griseri på mine gulve…

  -Cille

 324. HELE TIDEN! Vi er lige flyttet i ny lejlighed og er stadig ikke færdige med at pakke ud. Det er som om, at det genererer ekstra snavs at have flyttekasser stående. Og så er jeg i øvrigt støvallergiker og har drømt i noget der minder om 8 år, som sådan en dyson støvsuger, da det nok ville gøre ret meget for min allergi! :)

 325. Cirka hver dag:-)

 326. ●☆● Her i huset støvsuges hver 2.dag…mest fordi jeg har en kat….som går på bakken og slæber lidt grus med ●☆●”

 327. I de her ferie/juledage støvsuger jeg nok hver anden dag (selvom jeg har lyst til at gøre de hver dag). Jeg hader at vade trampe rundt i støv og snavs – jeg aner ikke, HVOR alt det kommer fra (bortset fra juletræ, gæster, vinterstøvler og overtøj osv.)..
  I almindelige hverdage støvsuger jeg en gang om ugen.
  Kh. Louise

 328. Jamilla Jørgensen says:

  Uha jeg støvsuger hver dag året rundt, det er jeg nød til med både børn og dyr og jeg har et stort hus i 2 etager, puha. Måske jeg kan låne din mand til at støvsuge ;-) Min mand er ikke så godt opdraget ha ha

 329. Vi støvsuge mindst hver 3. dag – så det må blive 2-3 gange om ugen. Det er den fineste præmie nogensinde! :)

 330. Jeg har en støvsuger der bruger pose, og har haft en uden pose, men syntes bare den begyndte at opføre sig underligt efter noget tid. Men kan også være jeg bare har været uheldig.

  jeg har dog i mellemtiden fundet ud af jeg kan købe poserne til mine støvsuger billigt her
  http://sliplet.dk/stoevsugerposer-stoevsugertilbehoer-2
  meget billigere end i supermarkederne.

  mvh
  Helene

Trackbacks

 1. […] støvsuger selvfølgelig! Og derfor linker jeg sgu da lige til Lisbeth’s låge i vores julekalender! Tror nok lige jeg godt gad vinde sådan en satan. Den er fra Dyson og har en værdi af små […]

 2. […] Samtidigt har jeg faktisk stadigt to låger åbne – du  kan vinde luksuriøst sengetøj fra POMPdeLUX lige her – og du kan vinde en Dyson støvsuger til hele 3.999 kr lige her. […]

Speak Your Mind

*

« « Vores boligønsker til jul| Jule…ferie? » »