20. december: vind en eksklusiv støvsuger fra Dyson til 3.999 kr

dbest

P1170856

P1170851

 

Jeg har atter fået æren af at åbne en låge i Petit Podiums fabelagtige julekalender – og denne gang er det en virkelig – VIRKELIG god præmie.

Jeg udlodder nemlig en splinterny Dyson Cinetic støvsuger til en værdi af hele 3.999 kr.

Hvis du ikke kender Dyson støvsugere, så kan jeg fortælle, at det er noget nær det mest luksuriøse, du kan opstøve (høhø!) når det kommer til støvsugere. De bruger ingen støvsugerposer (hvilket er GENIALT i vores familie, da vi altid tidligere løb tør og altid endte med at købe en forkert slags, når vi endelig fandt en forhandler) – og de suger simpelthen fantastisk.

P1170859

OBS – den heldige vinder er nu fundet. Det blev Christina med følgende kommentar:

Jeg/vi støvsuger hver eller hver anden dag, når vi alle er hjemme – ungerne taber simpelthen SÅ meget på gulvet. Hvis det ikke er perler, havregryn eller krummer, så vader de tværs igennem hytten med mudrede støvler, inden vi når at få fat i dem og sådan fortsætter historien i børnefamilien 😉

Vi har allerede to Dyson støvsugere herhjemme (en almindelig og en håndstøvsuger), som vi har haft i snart 5 år – så jeg taler virkelig af erfaring, når jeg skamroser produkterne – og de er geniale – især til børnefamilier, hvor man er nødt til at støvsuge ofte, men gerne vil slippe nemt og hurtigt om ved det.

Som sagt har Dyson ingen støvsugerposer, der skal skiftes – til gengæld har de indtil nu haft filtre, som med jævne mellemrum skal tages ud og rengøres – og hvis man som mig, ikke er helt så god til at få det gjort, så forringes sugeevenen.

crose

Det geniale ved denne nye model, Dyson Cinetic, er imidlertid, at der hverken er filtre eller poser – du skal simpelthen ikke bekymre dig om andet, end at tømme beholderen, når den er fuld – og den er gennemsigtig, så det er nemt at holde øje med.

Vi har haft Dyson Cinectic herhjemme et par uger, hvor vi har haft mulighed for at teste den og sammenligne den med vores to eksisterende modeller. Det er primært min mand, der støvsuger herhjemme (aaaah!) – og jeg vil være ærlig og sige, at han er MEGET ked af, at skulle levere denne nye model tilbage igen. Som i: meget, MEGET ked af det!

Den er nemlig markant bedre end vores egne modeller – noget nemmere at køre rundt med på gulvet, den har et bedre mundstykke (som fx selv slår børsterne til eller fra alt afhængigt af, om du kører på et tæppe eller et glat gulv) – ja faktisk har den ladt ham tilbage med en lidt ærgerlig følelse over vores egen støvsuger, selvom den plejer at være et stort hit herhjemme 😀

Det har taget næsten 6 år at udvikle dyson Cinetic – og fx har de brugt 1,2 millioner kroner på støv for at gennemteste den – og den er blevet testet i 9.000 timer – hvilket svarer til 500 års støvsugning i hjemmet 😀

Og nu til det sjove!

Jeg har som sagt fået mulighed for at udlodde en Dyson Cinetic støvsuger til en værdi af 3.999 kr i vores julekalender.
For at deltage i lodtrækningen skal du gøre følgende (og husk nu at gøre begge dele, ellers er du ikke med):

1. Like bloggens facebookside lige her – hvis du ikke allerede har gjort det

2. Læg en kommentar til indlægget, hvor du fortæller mig, hvor ofte du støvsuger her i juletiden?

Sidste chance for at deltage er fredag den 27/12 2013 kl 22 – og præmien kan kun sendes til en dansk adresse.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Vi forsøger at støvsuge min. 2-3 gange om ugen – fordi en 2-årig giver sand i sofaen med jævne mellemrum. Det er ikke kun til jul – det er aaaaaaltid sådan 😉

 • Åh, er det mon pinligt nu at sige at jeg ikke selv støvsuger, men det gør vores rengøring?! Tilgengæld er vores nuværende støvsuger møg sløv, så måske jeg ville begynde hvis jeg fik en ny, eller rengøringen ville blive virkelig glad 😉

 • Jeg støvsuger ca. 2 gange om ugen, men burde seriøst gøre det oftere – idet jeg har en mops, som har dobbeltpels (yesss, så der fældes massivt å.r.e.t.r.u.n.d.t). Har en håndstøvsuger som ikke er meget bevendt, så den bruger jeg stort set aldrig. Købte en SU-venlig støvsuger for 8 år siden som jeg stadig trækkes med, så fornøjelsen under selve akten er ikke så stor, da den mildt sagt er mæt af dage! Måske denne mastodont ville gøre processen lettere fremover 🙂 håbet lever ihvertfald. Glædelig jul!

 • Lige hvad jeg mangler, men desværre aldrig får prioriteret. Herhjemme står den på støvsugning minimum hver anden dag… Vi har hund, så det er det samme året rundt:-)
  Glædelig jul, knus fra Tina

 • Den fedeste konkurrence i hele denne kalender!! Især hvis man er ‘ham der støvsuger’ hjemme hos os:-) og det bliver til mange gange om ugen med en 1 årig tyran i lejligheden som elsker at gå i skufferne og tømme melposer, fnuldre brød ud over det hele og i det hele taget bare svine!!;) jeg vil dælme gerne vinde!!!;-)

 • Med en datter på 18 mdr, som har fundet frem til juleskabet med pebernødder og brunkager – burde jeg støvsuge hver dag.

  Det er total optur efter en lang arbejdsdag at komme hjem til lille M og hun står klar med en legegryde fyldt med pebernødder og hiver en i armen og vil have en med ind i sofaen og spise pebernødder under dynen.. 🙂

  Men ja, jeg burde støvsuge, men da lille M vil hjælpe og skal holde ved støvsugerslangen under hele støvsugningen, er det at støvsuge blevet en langsommelig process. Så en ny støvsuger vil virkelig gøre lykke…

  Glædelig jul 🙂

 • Efter hvert måltid! Vi har en lille pige på 1 år som VIL spise selv:)
  Fantastisk blog du har Lisbeth, og tak fordi du deler dine erfaringer:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *