Glimt fra min søns ultimative gamerværelse

Reklame for Babyshower og Lampeguro

Vi har brugt tiden her under Corona på at få indrettet min søns værelse, så det er blevet opgraderet fra en lille skoledreng, til et værelse der passer lidt mere til en gamerglad tween. 
Det har faktisk ikke været nogen helt let opgave, og efter jeg tidligere viste inspiration til indretningen, så gav flere af jer udtryk for, at I har samme problem. I bund og grund vil drengene jo bare have en seng at sove i og et bord til deres computer 😀 – og alligevel vil de jo gerne have et fedt værelse, til når vennerne er på besøg.
Samtidigt er min søns værelse virkelig ikke ret stort – jeg vil tro, at der er ca. 7-8 kvm, så det har været lidt af et puslespil at få plads til det hele derinde 😀

Jeg har taget udgangspunkt i mange af tingene i mit tidligere indlæg, og jeg er faktisk rigtig tilfreds med det færdige resultat, som jeg synes, der afspejler hans interesser og personlighed – (og min søn er heldigvis også rigtig glad for værelset 😛 ).

Sådan helt lavpraktisk skulle der være plads til en seng, et skrivebord, et tøjskab og en bogreol – og dét i sig selv er altså lidt af en udfordring med så lidt plads. Det lykkedes dog på forunderligvis at få det til at gå op nærmest på millimeteren 😀

Sengen viste jeg også frem i mit første indlæg – og den var faktisk det første møbel, jeg fandt til hans værelse, så resten af indretningen er blevet valgt ud fra den 😉
Den er fra Vipack som forhandles hos Babyshower og den er perfekt til et teenageværelse. Jeg bryder mig ikke om at have en fritstående boxmadras – det ser simpelthen så ufærdigt ud, synes jeg – men den her sengeramme er til gengæld oplagt til et teenageværelse, fordi den er så cool og rå i sit udtryk.
Babyshower (som altså jf navnet både sælger alverdens lækre ting til fx et babyshower, men som også har stort set ALT udstyr til babyer og børn. bl.a. drømmer jeg lidt om denne fantastisk fine seng til lillebror, når han skal have sit eget værelse) har et kæmpe udvalg af de her lækre metalsenge fra Vipack i en masse forskellige farver, modeller og størrelser. Til min søn har vi valgt en seng, der er 120 cm bred, så han kan have venner til at overnatte, uden at vi skal slæbe en ekstra madras derind. 

Jeg kiggede længe efter forskellige borde specielt til at game ved, men de fyldte alt for meget og var ærlig talt ikke særligt pæne. I stedet endte jeg med et Alex skrivebord fra IKEA, som er pænt, som ikke fylder ret meget, og som har en genial funktion til at skjule ledningerne bagerst i bordet.

Gamerstolen (reklamelink) fik han i fødselsdagsgave sidste år, og den er stadigt et kæmpe hit. Det er en speciel gamerstol til børn, som kan indstilles til at passe helt perfekt til ham. Man sidder overraskende godt i den, så min datter fik faktisk en lyserød udgave i fødselsdagsgave.

Bogreolen/TV-møblet har han faktisk overtaget fra sin lillebros babyværelse. Det er en gammel reol, jeg købte billigt på Den Blå Avis, og som min mand har slebet og malet i en lækker farve. Møblet fungerer perfekt som TV bord, og til nogle af alle hans mange bøger. 
Han har dog nok 3-4 gange så mange bøger, som den kan rumme – så vi har planer om at få bygget en boghylde øverst lige under loftet, hvor alle hans bøger kan stå.

Den helt store udfordring var et tøjskab, som kunne passe ind på værelset blandt de resterende møbler – og som samtidigt også passede ind i stilen. Vi fandt en løsning hos IKEA med deres Platsa serie, hvor man stort set selv kan sammensætte elementerne, så de bliver helt skræddersyede – og så kunne man få lågerne med en flot grå linoleum, som passer helt perfekt til skrivebordet.

Hen over sengen har han fået de fedeste hylder fra Lecons de Choses, der ligner skateboards, og som er helt oplagte til et teenageværelse. 
De huser hans små samlinger af bl.a. Funko Pop! Figurer (reklamelink), diverse insekter i sprit og andre små finurligheder ♥

Gamerudstyret er et helt kapitel for sig; tilsyneladende er det et kæmpe hit med alt hvad der kan lyse og blinke i alle regnbuens farver 😀 – han fik faktisk de fleste ting i julegave af forskellige familiemedlemmer, og de har ærligt været et kæmpestort hit. Ikke kun pga. det særdeles fancy udseende, men også fordi Steelseries bare er rigtig god kvalitet (her er reklamelinks til hhv. gamermus, gamertastatur, musemåtte).
Selve computeren er fra Acer – jeg har ikke alverdens forstand på computere, men jeg har altid selv selv computere derfra, så det var også helt naturligt at gå efter samme mærke til ham. Det er en decideret gamercomputer, og hold nu op hvor har jeg brugt lang tid på at finde frem til, hvad den skulle kunne 😀 – er der mon interesse i at jeg laver et særskilt indlæg om det?

Sidst men ikke mindst så er der det virkelig fancy gamerlys, han har på væggene. Det har han ønsket sig SÅ længe, og så fik han det i fødselsdagsgave tilbage i januar. Det findes i flere forskellige mærker, men fælles for dem er, at de nærmest klistres fast på væggen, kan sættes i et utal af forskellige mønstre, og så kan man via en app vælge en masse forskellige farvemønstre, som fx kan skifte i takt med musikken. 
Jeg troede egentlig, at det ville være lidt for voldsomt, men jeg må ærligt erkende, at det er ganske genialt! Han har morgenvækning, hvor lyset langsomt bliver mere og mere stærkt og varmere og varmere. 
Når han læser, kan man sætte nuancen til at være rigtig godt læselys – og når han har venner på besøg og de hører musik, så er der diskolys for alle pengene. 
Jeg kunne faktisk sagtens se et lignende setup for mig i nogle af vores andre rum, men min mand er ikke helt overbevist 😀 – så det bliver nok i stedet inde på min datters værelse næste gang…

Jeg håber, at I har kunnet bruge de små glimt fra værelset som inspiration til jeres egne tweens – jeg har i hvert fald selv manglet noget lignende, da jeg gik igang med indretningen 🙂

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Tak for fin inspiration- de gamer værelser er lidt af en udfordring. Det vil være så fint med et indlæg om valg af computer😊

 • Super flot værelse! Vi er selv i gang med drengeværelse Update til en 8 årig. Er vild med de smarte lamper til væggen. Er der mon afbryder på så man nemt kan tænde og slukke? På forhånd tak!

 • Hej Lisbeth,
  Jeg vender tilbage til dette indlæg igen og igen, fordi vi løbende laver om på min 9-årige søns værelse. Han har blandt andet fået de der Nanoleaf lamper i julegave, og de er virkelig flotte og et hit!

  Må jeg spørge, om I stadig er glade for gamerstolen? Når jeg undersøger gamerstole kan jeg læse mig til, at man først kan vurdere om en stol er god, når man har haft den i nogle måneder, da man først da kan mærke om skummet er fladt, og om plastikdelene holder. Vil du mon komme med en ultrakort sætning omkring, om din søn stadig er glad for den – jeg kan regne mig til at han har haft den i over et år?

  • Hej Elizabeth,
   Ja er de lamper ikke fantastiske?
   Ja han er stadigt glad for stolen og har haft den i to år nu – min datter har faktisk også en lyserød udgave.
   Så ja – i den grad, og især til prisen 🙂

 • Tusind tak for et rigtig godt indlæg – står lige præcis i samme situation. Jeg synes, at det er SÅ svært at få plads til det hele – specielt placeringen af de to skærme volder problemer (gamerskærm og TV/Skærm til Playstation). Hvordan fungerer det med gamerskærmen foran vinduet?

  • Hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge det til inspiration 🙂
   Min søn har faktisk også efterfølgende fået en skærm mere på skrivebordet – så nu er der ikke meget ledig plads tilbage 😀
   Det fungerer ganske glimrende at have skærmen foran vinduet. Han har et rullegardin, der kan trækkes ned når solen står direkte på – og ellers tænker jeg det kun er positivt, at han får ladet lidt op på sollys via vinduet, når han sidder og gamer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *