Når kontor bliver til babyværelse

Reklame

Jeg har jo længe godt vidst, hvor det bar hen, og jeg har derfor også haft lidt tid til at forberede mig, men det betyder stadigt ikke, at det er en helt let beslutning.

Det fine pastelfarvede kontor. Pigekontoret. MIT kontor. Det er på tide at sige farvel til det, så det i stedet kan gøre plads til familiens yngste beboer – den lille baby, der melder sin ankomst til december. Vores allesammens lillebror, som vi utålmodigt men spændt går og venter på – han skal naturligvis også have sig sit helt eget værelse.

Jeg er simpelthen så glad for mit hjemmekontor, og jeg har fået indretningen til at lykkes SÅ fint, at det nok næsten er mit yndlingsrum derhjemme. Og dem er der ellers en del af – fx vores tropiske toilet eller min lyserøde lounge 😉
Men på mit kontor er det hele ligesom gået op i en højere enhed, og jeg har løbende – lidt efter lidt – fået tilføjet det ene fine møbel efter det andet – krydret med en masse fantastisk fint nips, så det næsten bliver way too much – men også kun næsten…

Jeg har dog, heldigvis, fået en anden kontorplads, i den smukkeste gamle villa på Indre Østerbro, hvor jeg også slår mine folder – og det gør det en smule mere tåleligt at skulle afstå mit pæne kontor.

Men altså; nu rykker fragmenter af mit kontor op på vores repos på 1. salen – hvor der faktisk er så meget plads, at det næsten er et helt rum i sig selv, men hvor både min mand og børnene skal passere flere gange dagligt, hvilket selvsagt tvinger mig til at lægge en lille dæmper på det lyserøde univers.

Men altså – det smukke marmorskrivebord skal med, og min lyserøde kontorstol fra HÅG. Mit fine metalskab skal også med, så det kan rumme og gemme mit rod, og så skal min lampe med!

Åh hvor jeg dog elsker den lampe, og hvor har mange af jer spurgt ind til den, men hvor har den også voldt mig megen besvær 😀
Den kom uden pærer – som en lampe jo nok i virkligheden oftest gør, og det burde som sådan ikke være noget problem. Men her er pærerne jo nærmest den største del af lampen, fordi den lidt er udformet som en lysekrone, og dens udseende ændres enormt meget alt efter hvilken type pærer du vælger.
Problemet er, at de sidder forholdsvis tæt – så de pærer, jeg først havde bestilt hjem var alt for store i omfang. De næste pærer, jeg fandt, var alt alt for dyre – der skal trods alt bruges hele 8 stk – og så skal man også være obs på at finde nogen, der er lette at få igen, når de sprænger – så man ikke skal ud at investere i 8 helt nye pærer, når en enkelt ikke virker længere 😀

Til sidst fandt jeg på den helt geniale løsning, at jeg købte nogle “falske pærer” som skrues ned i fatningen, og som så simpelthen rummer små halogenpærer. Det ligner jo ikke en typisk halogen lyskilde – overhovedet, men det er det altså.

Det er faktisk samme løsning, vi har brugt, med vores fantastiske lampe i spisestuen – der sidder også små halogenpærer inde i de smukke krystalslebne pærer, hvilket gør at det på ingen måde ligner en halogen lyskilde – men det gør det dejligt nemt og billigt, når en af dem sprænger.

Jeg tror, at vi begynder at flytte det hele i weekenden – jeg har nemlig købt et gammelt puslebord og et gammelt karlekammerskab, som skal males fint og sættes ind på babyværelset, og med 9 uger til, at han reelt set kan melde sin ankomst uden at være for tidlig på den, så er det måske i virkeligheden også på høje tid, at vi kommer i gang med projekt babyværelse.
Jeg skal selvfølgelig nok vise flere glimt, når vi først er igang – vi skal lige på den anden side af flytterodet 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *