Mit nye skab til kontoret i lækkert industrielt look

Egil skab fra Ellos


Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg har købt det fineste skab til mit kontor, som jeg sådan har glædet mig til at modtage og ikke mindst at vise frem her på bloggen. Det er et Egil skab fra ELLOS i det lækreste industrielle look.
Og du kan faktisk købe det med hele 30% rabat – eller alle andre ting fra ELLOS med koden 355741 – som dog kun gælder i dag. Klik HER for at benytte den 🙂

Jeg har ledt i SÅ lang tid efter det helt rigtige skab og har siddet i timevis uge efter uge på DBA for at forsøge at finde det helt rigtige antikke skab, der også rent praktisk skulle kunne rumme mine papirer, dimsedutter og alverdens andre ting (som indtil nu har sejlet rundt på mit kontorgulv).

Jeg faldt i efteråret over det smukkeste skab på Ellos, Egil hedder det, og efter flere ugers tilløb besluttede jeg mig for at købe det. Jeg sad klar ved computeren, havde puttet det i kurven – så vågnede min datter og jeg kom fra det igen. Da jeg næste formiddag ville fuldføre mit køb, var skabet udsolgt (typisk!), og jeg har lige siden gået og ærgret mig – og jeg har jævnligt tjekket efter om der mon skulle være kommet ét retur på lageret.

Men NU har de altså fået dem på lager igen, og jeg var ikke sen til at bestille, da min mand gjorde mig opmærksom på det – han har åbenbart også tjekket derinde fra tid til anden :D. Da det ankom, havde PostNord stillet det i vores carport, og da vi ville bære det ind, kunne vi tydeligt høre en masse klirren og raslen… det var simpelthen gået i stykker under transporten – argh!

ELLOS var heldigvis søde til hurtigt at hjælpe med at få det afhentet og leveret et nyt – men jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule nervøs for, at et eller andet ville gå galt, så det nåede at blive udsolgt i mellemtiden 😉

Men NU står det her – og det er endnu mere fint, end jeg havde håbet på og kvaliteten er over al forventning. Jeg elsker det rå industrielle look, som er en skøn kontrast til de fine pastelfarver og mig grønne marmorbord på kontoret ♥

Skab: Ellos -.- Plakat: Desenio -.- Urtepotteskjuler: IKEA

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *