Små glimt af vores køkken – med flere nye tilføjelser

♥ Reklame – i samarbejde med Desenio ♥

Rabatkode på 25% i maj 2017 på plakater hos Desenio finder du senere i indlægget her ♥

Nu er det igen tid til lidt flere glimt af vores “næstennyekøkken” som vi har fået shinet gevaldigt op og givet et helt nyt look for et meget begrænset budget.

En af de ting, vi har gjort i den anledning – som er et virkelig billigt og hurtigt tip – er at købe nogle plakater, sætte dem i rammer og bruge dem til at understrege det nye look. Vores nye bordplade er en helt helt mørk grå, og vores nye greb er sorte – og så er de nye fliser i køkkenet hvide med hvide furer – så der er en rigtig fin kontrast mellem det sorte og det hvide – og den tråd har vi ført videre over i valget af plakater.

Jeg har valgt de fineste plakater fra Desenio, og det var faktisk ikke helt let – for de har et KÆMPE udvalg af plakater.
Vi har valgt nogle forholdsvis enkle prints, der supplerer hinanden godt parvis – men som selvfølgelig også passer ind i et køkken – dvs. kød, kaffe og cocktails 😛 – deres køkkenplakater kan du se her.

Jeg har faktisk fået lov at dele en rabatkode på hele 25% som gælder på ALT undtagen rammer – og heller ikke på de plakater der er mærket med “handpicked”. Koden gælder fra den 2 maj 2017 til og med den 4 maj 2017 – så du har lige et par dage til at shoppe nye sager til væggene 🙂
Du finder alle deres plakater lige her – og rabatkoden er: itsfashionbaby25 (med små bogstaver).

Som den opmærksomme læser muligvis har bemærket, så har jeg faktisk flere forskellige plakater i de samme rammer og på de samme placeringer. Jeg tænkte nemlig, at det er en virkelig nem måde at skabe lidt forandring på med et snuptag; simpelthen bare at skifte plakaten i rammen ud  med en anden – så jeg har bestilt 2 plakater til hver ramme – og så sidder den ekstra plakat også i rammen bagved den første – og voila, så kan man skifte dem ud.

Desenio rabatkode maj 2017

Ældstebarnet herhjemme mente bestemt, at sådan et billede krævede cocktails – så det lavede han 😀

Så hver weekend skifter jeg fx til de lidt mere festlige plakater om dans og cocktails – mens vi i hverdagene har guides til rødvin og steaks. Jeg går selv og fryder mig lidt over min egen genialitet – mens min mand slet ikke opdager, at der er sket noget nyt – men altså; så er det jo godt, jeg i stedet kan dele det herinde 😉

Der har også sneget sig lidt nyt ind på mit kontor, som mere og mere tager form – og hvor jeg i den grad udnytter, at det kun er MIG, der regerer derinde, så jeg kan dimse løs i mit feminine pastelfarvede univers ♥
Det er en plakat i fineste akvarelstil, som står pynter noget så fint på mit skrivebord.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *