Jeg har, jeg burde, og jeg tænker på…

Jeg læser dagligt med hos søde Danica, som jeg efterhånden har kendt i en del år. Hun har den dejligste blog som er et skønt mix af opskrifter, rejser, interiør og personlige indlæg – og indenfor netop de personlige indlæg har hun indført et koncept, som jeg simpelthen elsker at læse hos hende – så nu laver jeg simpelthen en copycat og forsøger mig med et lignende koncept.
De kommer bestemt ikke til at være her som et dagligt indslag – men mere til at blive drysset ud over bloggen fra tid til anden, så der også kommer lidt personlige input og tanker med herinde.

I dag har jeg:

 • Talt alt for meget i telefon i løbet af min arbejdsdag – først med Dorte, så med Michala og til sidst med Nana. Det er jo sådan set arbejdsrelateret, der så går over i lidt hyggesludder – men den slags skal der også være plads til, når man ellers sidder alene på sit kontor og arbejder.
 • Brugt en god del af min arbejdsdag på at lave hindbærmousse – til en lækker opskrift til bloggen – mit job er i sandhed varieret 😉
 • Planlagt en rigtig god overraskelse for en rigtig sød person
 • Læst dette stærke, fine og velformulerede indlæg fra søde Cathrines hånd, som fik mig både til at græde og til at værdsætte det fantastiske mirakel, mine to børn jo i sandhed er.
 • Drukket alt for meget kaffe og spist alt for lidt kage – glæder mig derfor også til, at jeg får taget billeder af kagen, så jeg kan spise den efterfølgende 😉
 • Fået sorteret mine papirer, smidt ud og organiseret, så jeg kan få alle tingene ind i mit flotte nye skab på kontoret.

Jeg tænker ofte på

 • Om der er forskel på syltetøj og marmelade… Og på karbonader og krebinetter? Eller afhænger det mon bare af i landet, hvor man kommer fra… Jeg siger altid karbonader og så skifter jeg vist lidt mellem syltetøj og marmelade, alt efter hvem jeg taler med…
 • Hvor glad jeg er for, at det lige præcist var det her hus, vi besluttede os for at købe – og at vi lige præcist endte i et så fantastisk villakvarter, som vi har her.
 • Om man mon egentlig nogensinde bliver sådan HELT færdig med at sætte sit hus i stand? – mon ikke altid der liiiiige dukker et eller andet nyt op, der skal styr på?
 • Og føler man mon nogensinde, at man er sådan helt færdig med at få børn? Selvom man jo egentlig er ganske godt tilfreds med det antal, man har, og nyder, at de nu er blevet store og selvstændige.

 

I morgen burde jeg

 • Holde helt computerfri – desværre har der været lidt for mange helligdage og lidt for meget arbejdet på det sidste til at jeg kan tillade mig det.
 • Lægge neglelak. Jeg elsker nylakerede negle og beundrer altid de veninder og kolleger, der konstant har flotte lakerede negle – men jeg er simpelthen ikke god til at få det gjort selv.
 • Få kigget på et nyt layout til min blog. Jeg er aldrig helt blevet glad for det her design – der er simpelthen for mange småting, der irriterer mig, og som ikke bare kan rettes – så hen over sommeren håber jeg at kunne give den et helt nyt look.
 • Få købt sandaler til børnene – jeg har ikke haft tid, og den seneste uges sommerdage har de brugt deres sandaler fra sidste år, og de er altså liiiige det mindste…
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *