20% rabat på ALT i boligsortimentet – inkl møbler – hos Ellos

Rabatkode til ellos marts 2017

Rabatkode til ellos marts 2017
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

I var mange – RIGTIG mange – der blev glade for tippet om rabatkoden på til Ellos i sidste uge. 32 af jer (sådan helt præcist) købte Tanger ryatæppet fra Ellos, som vi også har i stuen – og det forstår jeg godt, for det ER altså også lækkert.

Jeg har fået en del henvendelser fra folk, der desværre ikke nåede at købe med rabatkoden – og derfor tænkte jeg, at denne rabatkode til Ellos også er værd at dele.
Ellos har nemlig 20% rabat på stort set alt – og denne gang gælder det altså også møbler!!
Det er ikke særlig ofte, der er SÅ store rabatkoder på møbler, så man kan virkelig gøre nogle gode kup.

Vi er fx vanvittig glade for vores spisebord (se det lige her) og får virkelig mange komplimenter for det fra vores gæster.
Jeg går også og drømmer om en blå veloursofa til vores soveværelse (ren luksus at have så stort et stoveværelse, at der er plads til den slags), og så vil jeg enormt gerne have de her smukke indskudsborde i messing og marmor, som virkelig er et fund til prisen, hvis du spørger mig.

Rabatkoden gælder til og med den 16. marts 2017, så du skal være hurtig på tasterne, hvis du skal nå at bruge den 😉
For at få den 20% rabatkode til ELLOS skal du klikke her og bruge koden: 355431
De skriver om koden: Gælder på nybestilling af boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler hos Ellos. Maks. en gang pr. kundenr. til og med 16. marts 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer. Tilbuddet gældet ikke produkter fra Odd Molly Home. Rabatten fratrækkes automatisk i kassen.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *