Få stilen som Noora fra SKAM

Stjæl stilen fra Noora fra SKAM - inkl farven på hendes læbestift

Stilen fra Noora i SKAM
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg har tidligere erklæret min store kærlighed til den norske serie SKAM, som lige pt går sin sejrsgang her i Danmark. Den er reelt set nok egentlig målrettet et publikum, der er en del yngre end mig, men jeg ELSKER den.
Og tænk sig – sidste fredag, måtte jeg i sidste øjeblik melde afbud til en fredagsbar, hvor søde Nanna var så pivheldig, at løbe ind i selveste William ♥♥♥
Smukke Noora i serien er mit kæmpe girlcrush – tænk at være så smuk, cool og sofistikeret som hende – jeg kan godt afsløre, at det langt fra var tilfældet for mig, da jeg gik i gymnasiet 😀

oktober164

Men hun får mig til at sukke over køligt lyst hår, en skarp page, lyseblå skjorter, røde læber, højhalsede bluser og højtaljede bukser – og flere af tingene kan man jo sagtens passe ind i sin egen stil – uden at man nødvendigvis behøver at gå hele vejen med en tur til frisøren 😉 Jeg mener; lyseblå skjorte – TJEK og TJEK, højhalset bluse – TJEK, røde læber – TJEK – jajaja, lad mig nu bare blive i troen 😀 – jeg er udemærket godt klar over, at hun er meget mere konsekvent og stilsikker, end jeg nogensinde har formået at være.

Jeg har her samlet et godt bud på, hvordan du kan stjæle fine Nooras stil her til efteråret – jeg har endda fået opsnuset, hvilket mærke og nuance Nooras læbestift er – så du kan ramme den spot on!

Stjæl stilen fra Noora fra SKAM - inkl farven på hendes læbestift

Højhalset bluse fra Ganni – mange andre højhalsede bluser lige her -.- Frakke: Ganni  -.-  Stribet skjorte: Gestuz – Lyseblå skjorte fra Ralph Lauren -.- Jeans fra Lee -.-  Herresko fra Apair -.- Læbestift fra Clinique i farven Runway Coral

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *