Sommerens sidste outfit – og noget om verdens fineste jubilæum

blaa2

blaa
blaa5

IMG_9169

IMG_9212

IMG_9265
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


I går var den sidste officielle sommerdag og jeg benyttede mig af chancen og solen til at lufte mine bare ben – ganske sikkert for allersidste gang i år…
Sættet her købte jeg for en måneds tid siden, og især shortsene har jeg brugt virkelig meget. Silkeskjorten er jeg til gengæld helt sikker på, der bliver et stort hit her til efteråret. Den er i en utrolig lækker og fed kvalitet, den falder flot, og så er farven jo en favorit hos mig 😉 Skjorten er udsolgt i den lyseblå farve, men er til gengæld kommet i den smukkeste marineblå – og den er jeg jo sådan set nok næsten nødt til at eje…

Jeg er faktisk ikke helt klar på efterår, regn og slud og pønser en smule på at stikke af fra det hele til et varmt, varmt sted – dog uden på nogen måde at have noget konkret planlagt.

I dag kan jeg til gengæld fejre det fineste jubilæum – nemlig mit første år som husejer.
Jeg havde en noget turbulent begyndelse, hvor jeg virkelig havde svært ved at falde til – og hvor jeg næsten fik klaustrofobi over tanken om realkreditlån, klipning af hæk og ikke mindst istandsættelse af huset – men nu føler jeg for alvor, jeg er faldet til – det er jo lige hér, jeg hører til! ♥

Vi mangler ganske vist stadigt nogle ting ved istandsættelsen, og hækken er ikke blevet klippet længe – men vi har masser af plads, fantastiske naboer, det bedste villakvarter og så kan jeg cykle ind til centrum på 15 minutter.

Skjorte: & Other Stories -.- Shorts: & Other Stories -.- Stiletter: Bianco (gamle) 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *