Julegaveidéer til en pige på 4-5 år

Her kommer nogle gode idéer og ønsker til julegaver til en pige på 4 – 5 år.

Jeg har taget udgangspunkt i min egen datters ønsker – og nogle af de ting, hun allerede har, og som hun leger rigtig meget med.

Jeg synes nemlig ofte selv, det kan være rigtig svær at finde på gode gaveidéer til børn, så jeg tænker, det kan være god inspiration til andre 🙂

Du kan finde ønsker til en 2-årige pige her – og ønsker til en 3-årig pige her.

Hendes højeste ønske i år er en Frost-skyder – der kan skyde med is, som hun har forelsket sig i. Hun taler ikke om andet, og hun tæller konstant sine lommepenge for at tjekke, om der mon er penge nok. Jeg kan ikke længere finde den online, så jeg tror, den allerede er udsolgt – men heldigvis har hendes storebror været hurtig ude og fået os til at købe den fra ham ♥

Indspilning i fuld skærm 16-12-2015 151128

Natlampe/rystekugle fra Djeco – de fine snekugler fra Djeco var også på hendes ønskeliste sidste år – og det kan jeg virkelig godt forstå! De kan times, så  de slukker selv – og når de er tændt lyser de med skiftende farver, mens glimmeret snurrer rundt indeni. Hun er dog meget i tvivl om, om det skal være bambi eller ballerina – jeg hepper mest på den sidste 😀

fidus4

Miffy Lampe – Denne lampe har både Fidusen og jeg længe haft et godt øje til, og nu hvor hun endelig har fået sit eget værelse vil den passe SÅ fint ind. Den giver et virkelig hyggeligt lys, og så kan jeg godt lide, at den nærmest er en helt pyntegenstand i sig selv – også når den ikke er i brug.

fidus2Hello Kitty Hama perler – Fidusen elsker at lave perleplader, men hun er på det seneste kørt lidt død i konceptet. Jeg er ret overbevist om, at dette fine sæt med Hello Kitty vil få hende på andre tanker.fidus1

Tegnekuffert – dette må næsten være den ultimative gave til det kreative barn. Fidusens tegnesager ligger altid og flyder overalt, så jeg har et lille håb om, at hun på denne måde kan holde lidt mere styr på det hele 😉

frozenslot

Frost dukkehus – intet over, intet under. Dette frost dukkehus er der vist mange forældre, der støder på på ønskesedlerne i år – og jeg er ingen undtagelse 😉 Det var kærlighed ved første blik, da hun så det, og faktisk kan du jo vinde et lige her.

fidus3

Nununu Tipi – Fidusen er en lille puttefis som elsker at bygge huler, slæber sin dyne og pude med overalt og ofte gemmer sig bag en lukket dør på sit værelse, fordi hun vil være i fred. Så jeg er ret overbevist om, at hun vil knuselske denne fantastisk smukke tipi – og jeg vil elske at have den stående fremme, fordi den netop er så fin.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *