Fødselsdagsønsker fra en (snart) 3-årig Fidus

Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget til at fejre min smukke Fidus, der fylder hele 3 år i næste uge. Det er først i år, at hun sådan for alvor har forstået, hvad det der med fødselsdage går ud på – og hun er virkelig spændt og stolt over, at det snart er hendes tur til at blive fejret.

Hun har længe gået og remset op, hvad hun ønsker sig – og jeg er meget positivt overrasket over, hvor god hun er til at finde på gaveønsker. De fleste af tingene her er faktisk noget, hun selv er kommet i tanke om – og kun et par enkelte har jeg tilføjet, fordi jeg kunne se, at det var noget, der ville være oplagt til hende.

kokua

En større løbecykel

Hun har den allermindste model fra Puky, som hun fik i julegave, da hun var 1,5 år. Den har været SÅ flittig brugt, men nu er den desværre blevet for lille til hende. Da hun er ret petit af sin alder, er det ret vigtigt, at hun får en cykel, der ikke vejer ret meget, så hun nemt kan komme omkring på den, og efter hvad jeg har læst mig til, så er Kokua den bedste løbecykel, man kan få.

P1200589

P1200596

LEGO DUPLO kreativ picnic og kreativ is

Hun har arvet al Truttens DUPLO (og der er meget) som hun leger rigtig meget med, men da hun til LEGO World for et par måneder siden så disse to nyheder, var det kærlighed ved første blik. Hun elsker at lege med DUPLO, hun elsker at lave mad i sit legekøkken – så det kan ikke blive mere perfekt end denne kombination. Der er en ret skøn app med et spil dertil, som man gratis kan hente i app-store – og det er et kæmpe hit.

Jeg tror, at grunden til, at det hitter så meget, er fordi det er en helt ny måde at lege med DUPLO på. Det er jo stadigt samme system med at klodserne kan sættes sammen – men det, at de er formet på denne måde frem for de traditionelle firkantede klodser, åbner op for helt nye måder at lege på.

bullylandfrost

Disney prinsesse figurer og Frost figurer fra Bullyland

Hun har en enkelt prinsessefigur fra Bullyland, som hun er rigtig glad for – og da vi i sommers var på ferie, havde nogle af de andre piger på hotellet en stor samling af dem – og hun elskede dem. Jeg ved simpelthen ikke, hvor man kan finde dem i fysiske butikker? Men online kan de bl.a. fåes her og her.

Opdateret for nylig35

DVD’er med Frost, Den Lille Havfrue og Hokus Pokus Alfons Åberg

Både Frost og Hokus Pokus Alfons Åberg udkommer 3 dage inden hendes fødselsdag. Hun har set dem begge i biografen og ELSKEDE dem – og Den lille havfrue har hun været vil med lige siden vi var inde at se Disney on Ice. Trutten vil gerne give hende Frost dvd’en (som han sjovt nok også selv er kæmpe fan af 😀 ) – og han kan slet ikke vente, til vi kan få den købt i butikken. Den Lille Havfrue er lige nu på tilbud til kun 100 kr, så jeg er ret fristet af at købe den til hende som en ekstra gave – jeg vil nemlig også gerne selv se den 😀

aigle

Røde Gummistøvler

Da jeg første gang spurgte hende, hvad hun ønskede sig, svarede hun “lilla løbesko og røde gummistøvler” – så hun er i sandhed min datter sådan at ønske sig sko i fødselsdagsgave 😉 De lilla løbesko har hun allerede fået – så i fødselsdagsgave får hun et par lækre røde gummistøvler fra Aigle som simpelthen er de bedste (og flotteste) gummistøvler, man kan finde (se evt. mere til dem i mit indlæg her fra ciff kids). Jeg håber, vejret holder tørt de næste par uger, så hun kan vente med at få dem til sin fødselsdag 😀

lagkage

Lagkager i træ til legekøkkenet

Hun fandt de fineste lagkager i træ i en hyggelig lille legetøjsbutik, vi var inde i for et par måneder siden. Hun har en fin samling legetøjsmad i træ, men en lagkage, mangler der åbenbart 😉

smykkeskrin

Smykkeskrin med dansende ballerina

Jeg havde selv sådan et smykkeskrin som barn, og jeg ELSKEDE det. Uheldigvis var jeg ikke altid lige god ved det, så det fungerer ikke længere. Nu tror jeg efterhånden, Fidusen er blevet gammel nok til at passe godt på det, og eftersom hun altid elsker at sidde og kigge med i mine smykkeskrin, så er jeg overbevist om, at hun vil elske det.

testel

Dukke te-stel

Vi har et porcelænsstel fra IKEA, hvor de fleste dele efterhånden mangler – og hun elsker at lave mad i sit legekøkken, som derefter skal serveres for dukkerne og bamserne. Så jeg ved, hun vil blive lykkelig for et rigtigt dukke-stel.

haandklaede

Badelagen med Disney Prinsesser

Ja – der er vist ikke så meget at tilføje til det 😉

malebog

Malebøger, der ikke er alt for svære

Hun elsker at sidde og farvelægge og er meget omhyggelig med at forsøge at tegne indenfor stregerne. Hun har indtil videre kun en enkelt malebog, som altså lige er det sværeste med for mange små detaljer.

oensker1

oensker2

Legetøjshalskæder

Hun har for alvor skruet op for pyntegenet og hendes kreative evner fejler bestemt intet på det område. Jeg tænker dog, at det vil være meget rart både for hende – og os 😀 – hvis hun har nogle legetøjshalskæder til formålet, så hun ikke længere behøver at gå i vores gemmer.

hama

Hama perler

Hun elsker at sidde og fifle med kreative ting, så jeg er helt overbevist om, at hun med det samme vil kaste sin kærlighed på de klassiske perler fra Hama. Hun er nok ikke stor nok til den almindelige størrelse endnu, men jeg tror, at både Maxi perlerne og Maxi stick (de der små stifter, man sætter ned i en plade med huller) vil passe perfekt til hende.

badekaabe

En sød badekåbe

Vi er jævnligt i svømmehallen, hvor det altid er rart med en dejlig badekøbe at svøbe sig i. Fidusen trisser stadigt rundt i én fra Name It, som hun fik for mere end 1,5 år siden – og nu går den vist snart ikke længere 😀 Den her fra Molo har det fineste print, som jeg er overbevist om, hun vil elske at have på.

lundby

Et dukkehus

Jeg tror, hun er ved at have den alder nu, hvor hun kan bruge et rigtigt dukkehus. Jeg havde selv det helt klassiske fra Lundby, da jeg var barn (desværre er det helt ødelagt) så jeg synes, det kunne være fantastisk hyggeligt, hvis hun også fik sådan et. Det er på tilbud til halv pris lige her.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *