Fidusens julegaveønsker

Her følger alle Fidusens julegaveønsker til en lille pige på knapt 2 år. Jeg har altid lidt svært ved at finde på ønsker til hende, fordi hun arver en masse legetøj fra sin storebror – men samtidigt så skal hun jo også have sit eget legetøj og ikke være afhængig af, om Trutten nu forbarmer sig over hende og låner det ud eller ej 😉

Således har hun faktisk allerede en Wheely Bug, men den er et stort hit, så hvis hun ikke havde arvet den, havde den stået øverst på ønskesedlen. Mange af de andre ønsker er centreret om tilbehør til hendes højtelskede dukke. Det er nemlig noget, hun ikke har arvet – og hun elsker at pusle og nusse om den.

Den store Jellycat kanin er kæmpeudgaven af én, hun allerede har i lille. Den har vi allerede købt som gave fra Trutten, og den kommer helt sikkert til at vække stor glæde.

Jeg tror, vi ender med at købe løbecyklen til hende. Trutten var ikke mere end 1,5 år, da han begyndte at bruge sin løbecykel, så jeg tror snart, hun vil få glæde af den.

Hvad har du købt til dine børn i julegave? Jeg mangler stadigt et par småting (og ikke mindst gaver til fætre og kusiner) så jeg kunne godt bruge lidt inspiration.

Dukkeseng -.- Dukkevogn -.- Cupcakes legemad -.- Stor Jellycat kanin -.- Wheely Bug -.- Puky Løbecykel -.- Dukkekurv fra Moulin Roty

Manja har i dag åbnet op for en konkurrence om en fantastisk lækker ting til din bolig til en værdi af 1.499 kr lige her.

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *