Vind enhver lille piges drøm – et eventyrligt Frost slot

frozenslotfrostslot

Indspilning i fuld skærm 15-12-2015 131059


.
Jeg udloddder et eksemplar af dette overdådige og eventyrlige slot fra Frozen i dag på bloggen.

Jeg er ganske sikker på, at dette enorme og eventyrlige Elsa slot står øverst på mange små pigers ønskesedler her til jul – min egen datter inklusiv 😉

Derfor blev jeg også rigtig glad, da nogle søde læsere tippede mig om, at det var på tilbud hos Jollyroom.dk – det er faktisk på tilbud med hele 50% så det pludselig er nede i et prisleje, hvor man også kan følge med 😉
Det smarte ved slottet – synes jeg – er at det passer med helt almindelige barbiedukker. Så derfor tænker jeg, at det er en forholdsvis langvarig investering.

Jollyroom.dk kører en kæmpe kampagne lige nu med helt op til 70% rabat på Disney varer – og der er altså en Frozen kategori, med en masse nedsatte ting – og jeg har også været inde at snuse i kategorien med Star Wars – jeg har nemlig en søn, der slet ikke kan få nok at det lige nu.

Men men men – jeg har fået lov at udlodde et Frozen slot til en særdeles heldig læser på bloggen ♥

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvem der skal have slottet, hvis du er den heldige vinder.
Du må også meget gerne like og evt. dele indlægget på FB via knappen nederst i indlægget – men det er intet krav.
Sidste chance for at deltage er den 18. december kl 22 – jeg kan desværre ikke garantere, at præmien når frem inden jul, men mon ikke, det bringer lykke alligevel? 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åååår mine 2 tøsser Emilie og Emma på 5 og 6 år ville skrige af begejstring og gøre det lidt nemmere af dele værelse vis de fik sådan et fint slot i julegave

 • Min datter på 5,5 år elsker frost og ville jeg ikke blive mom of the Year med sådan en julegave?
  Krydser fingre ❤️

 • Min datter Anna Mai som snart bliver 3, hun er som mange andre piger ramt af en frozen-feber og der bliver sunget let it go mange gange om ugen:-)

 • Den vil jeg helt vildt gerne vinde til vores venners pige Rebekka på 3,5 år. Hendes far bliver 30 år d 24. Dec og det ville være så vildt både at overraske far og datter.
  Rebekka elsker Frost, og i en alder af 2 år kunne hun dele af replikkerne og hendes kære far var godt træt af at se frost fra morgen til aften.

 • Min kærestes niece på 4 har mere eller mindre ønsket sig alting fra Frost, så hun ville blive så ellevild hvis jeg var så heldig at vinde slottet til hende 😀

 • Min datter Mathilde har talt om “Elsa-slottet” dagligt den sidste måned. Hun vil blive LYKKELIG, hvis hun skulle blive den heldige vinder ☺️?

 • Min vidunderlige og pragtfulde datter på 5 år ønsker sig KUN ALT med frost tik jul i år ?? Så jeg tror nok lige det her slot ville blive et KÆMPE hit herhjemme, hvis hun vandt det ? Jeg krydser alt hvad jeg har og ønsker jer alle en dejlig jul og et lykkebrindende nytår !

 • Min søn på 2,5 skal have det, for han er bidt af Frost.. Men som dreng falder der desværre kun nogle små frostting af fra de fleste familiemedlemmer.. Så at vinde det her! Han ville være i himmelen 🙂

 • Det fine slot ville blive sendt med eksprespost til min søde niece Solvei, der fylder fem år til januar. Hun er all about Frost 😉

  kh Mai

 • Min egen datter er lige en postgang for stor, her er vi netop gået fra Frost til Violetta. Trust me, man savner Frost så??
  Derfor forærede Vigga alle sine Frost dukker til hendes lille kusine Nora og de vakte VILD og nærmest hysterisk jubel. Så Nora, hun skal uden tvivl være den lykkelige modtager af det smukke slot. Hun ville gå i koma ?

 • Slottet ville komme på rejse til Norge, hvor mine to søde niecer bor. De er prinsessefans, og kæmpe Frost fans. Jeg ville nok være den sejeste (tøffeste) Faster i verden.. ?❤️

 • Årh min lille pige Laura vil elske dette flotte slot ❤ Vi har desværre ikke råd til de vilde julegaver i år så ved hun vil blive så glad for dette smukke slot da hun er en rigtig lille prinsesse ?

 • Min elskede niece på 4½ år, som jeg ser alt for sjældent, men som alligevel er mosters lille prinsesse. Hun ELSKER Elsa, Frozen, ja alt hvad der har med det univers at gøre. Og på ønskelisten i år står der faktisk kun figurer, cd, tøj og lignende fra Frozen. Selvfølgelig! 😉

 • Hvor er det da en F A N T A S T I S K give away!!! Min store pige, Emma, ville elske slottet, der står højt på hendes ønskeseddel – og mon ikke det også vil bringe lykke hos lillesøster, Aya Nora, når hun bliver lidt ældre ?? ?????????

 • Jeg krydser fingre for at det bliver min datter Alberte, der er den heldige vinder.

  Hun er totalt solgt til Frost og ser filmen, synger og leger det lige så snart hun kan komme afsted med det.

 • Åhhh HVORFOR har man ikke en lille pige! Ville elske at lege med det slot…… Selv! Jeg har dog jordens skønneste niece, som jeg ville forkæle med dette vidunder.
  God jul til dig og din familie ???

 • Åhhh det står bare på toppen af min lille divas ønskeliste. Hun blir 4 til januar og er igang med at planlægge Frozen-Party tema (hvad ellers) så det ville bare være fantastisk at ku gi hende denne lækkerhed.

 • Jeg vil glæde min bonusdatter Natascha med slottet. Hold nu op, hvor vil det give hende store runde og glade øjne. Sikke en fin præmie. Rigtig god jul til alle 🙂

 • Det skal min søn, Felix på 5år, helt klart vinde?
  Han er dedikeret anna og elsa fan og det er simpelthen, så kært og sejt, at man tør stå ved det, som dreng. Han ville knus elske det her slot, hvor han kan lege med sine Anna og Elsa dukker ???????????

 • Inéz på 4 og Lily på 2 vil ikke kunne være til af glæde, hvis de fik det eventyrlige slot til deres nye værelse?

 • Min datter Liva på 6 år, der elsker at lege med dukkehus. Og måske det også kan gå i arv til lillesøster Alma ❤️?

 • Vi har tvillingepiger på 4 år, Sofia er lys som Elsa og Molly mørk som Anna – og der bliver flittigt leget Frost herhjemme. Så de ville elske at kunne fordybe sig endnu mere i deres søstre Frost-univers sammen med det fantastiske Frost slot ❤️

 • Hvis jeg vinder er det helt klart min niece Sara der skal have dette – som mange andre små piger, er hun kæmpe Frost-fan. Hun er generelt ekstremt teatralsk og begejstret for selv de mindste ting, så hvis hun vinder denne skal reaktionen helt klart filmes 😀

 • Sikke da en fantastisk præmie! Jeg håber at vinde til min lille datter, som jeg ved vil blive enormt glad for den store gave. Jeg ønsker dig og alle herinde en glædelig jul??? krydser fingre ?

 • Hvis vi skulle være så heldige at vinde – så skal vores datter Rebecca på snart 7 år have slottet. Det ville være et KÆMPE hit!

 • Det ville mine 2 piger Lærke på 5 år og Mejse 3 år (fødselsdag idag) begge blive rigtig glade for at vinde, og er sikker på at de godt vil dele med hinanden ????????
  Rigtig god jul her fra?

  • Min Elva på tre år. Ligesom de fleste andre piger elsker hun alt, der har med Frost at gøre.
   I dag gav hun endelig sine sutter væk til nissebørnene, og hun bad dem om, at give hende et frostslot til jul.❄️?

 • Clara Ella på 3. Hun elsker Frost og den vidunderlige eventyr-vinterferien med de to seje søstre, Elsa og Anna ❄️

 • Det skal mine 2 niecer forkæles med,tror mine egne 4 drenge ville blive skuffet hvis drt lå under træet 🙂

 • Iiiiihh hvor vil mine piger blive ellevilde hvis vi vandt det!
  Især den mindste elsker “Frost” og er det eneste hun ønsker og har ønsket sig til både jul og fødselsdag både i år og sidste år ?
  Glædelig jul ???

 • Sikke en skøn præmie! Jeg ville elske at forkæle min skønne 4 årige datter Rosa!
  Rosa har børnegigt, hvilket betyder en masse lægekontroller, blodprøver og medicinindsprøjni ger hver uge. Hun er kæmpe Frost-fan og klarer sig igennem de mange stik med Frost plastre, så ingen tvivl om at et “ægte” slot vil gøre kæmpe lykke hos min seje og sæde lille mus 🙂

 • Fantastisk stor gave ,der er flere kandidater i familien for hvem man ville blive en helt ved modtagelse af denne gave. Man kan jo set det for sig : Gaven man aldrig glemmer

 • Vores yngste datter, Freya er mega Frozen-fan, så hun ville blive super glad for det flotte slot. Hun har aldrig haft et dukkehus, da hendes værelse simpelthen er for lille. Men efter jul skal vi flytte, og så får hun plads 🙂 Det ville være en fed overraskelse til hendes fødselsdag d. 25.12.
  Glædelig jul ???

 • Det slot ville gøre min datter Julie på 4 år meget lykkelig da hun som så mange andre små piger er tosset med Elsa, Anna og hele banden:-)

 • Mit barnebarn Sofie er vild med alle de dejlige Disney prinsesser. Hun skal have det fantastiske dukkehus, hvis jeg er heldig.

 • Åååh…sikken en præmie, og du har ret; eller det står i hvert fald højt på min datters ønskeliste. Hun vil blive SÅ lykkelig. Derfor skal det være til hende, hvis jeg skulle være så heldig. Krydser alt!!!!

 • Min niece Ellie på 4 år, der bor i Australiens outback, er den større frozen fan, og ville synes det var helt fantastisk at få sådan et fint slot!??

 • Mit oldeban Nanna er stor Frozen fan – og jeg HAR selvfølgelig købt en Frozen gave til hende, men kunne jeg også give hende det eventyrlige Frost slot, ja, så vil jubelen ingen ende tage, er jeg sikker på

 • Mine to drenge på 1 og 4 er begge vilde med Frost-filmen og har set den mange gange. De ville blive vild glade for at lege med slottet fra filmen 🙂

 • Mine piger Johanne og Marie på hhv 5 og 3 år er MEGA frost-fans.. De går helst under navnene elsa og Anna 🙂 de ville blive rigtig glade for sådan er fint slot, så deres timelange leg med frost nu kan inkludere et hjem 🙂

 • Fuldstændig fantastisk slot! Min datter på 5 er inkarneret Frozen fan og vil elske dette smukke slot.

 • Det skal min datter Laura Celiane – Hun elsker Dronning Elsa og Prinsesse Anna. Nogle gange tror jeg faktisk, at hun drømmer om dem 🙂

 • Min datter Agnes på knap 4 år ville elske at vinde det flotte slot! Hun er nået den alder, hvor ALT skal være med Frost 😉

 • Uhh det slot ønsker min datter Suzette sig…
  Så hvis jeg vinder skal hun da lige have en ekstra gave..
  Eller en stor fødselsdagsgave til februar.. ?❤️

 • Jordens smukkeste og sejeste niece Maddie ville blive så lykkelig!!!
  Og jeg ville blive lykkelig over at kunne glæde hende med det ☺️???

 • Hvis jeg er den heldige, skal min datter Mille have slottet, hun vil blive helt vildt glad, da hun ligesom stort set alle andre piger, elsker frost ?

 • Min smukke og sejeste niece Maddie ville blive så lykkelig!!!! Og jeg ville blive så lykkelig over at kunne glæde hende med det ☺️???

 • Det skal min lille krudtugle Lena på 2 år der elsker at skråle Let it go ? Og fibrilsk råber alle Frost navnene når hun ser noget hun kan sætte i kontekst med Frost ⛄️

 • Hvis jeg er den heldige er det min niece som skal forkæles helt vildt med dette fine slot 🙂 Hun er ligesom alle andre piger på den alder, ellevild med alt hvad der har med Anna, Elsa, Olaf, ja bare hele Frost universet, at gøre.
  Derfor vil det være det fedeste at se hende øjne når hun så dette fantastiske slot!

 • Nøj hvor er det dog bare fint!!! Jeg tror selv jeg ville elske at lege med det 😉 Men tanken var nu min dejlige guldklump på 4,5 år <3

  Glædelig jul alle sammen 🙂

 • Min 2 skønne børnebørn Sia og Rita…… Tænk, at kunne se glæden i deres øjne, med dette eventyrlige Frost slot ?????.

 • Den skal mine 2 piger på 3 år og 4 år have hvis jeg vinder. Den ville helt sikkert skabe meget glæde her hjemme.

 • Min skønne 4 årige datter Sofia skulle have dette slot, hvis jeg var så fantastisk heldig at vinde. Hun er kæmpe fan ❤ Jeg ville elske at se hendes ansigt, hvis hun fik sådan en fin gave.

 • Det skal helt klart foræres til min lille Frost-fanatiker af en datter. Vigga hedder hun, men hun burde nok have heddet Anna.

  I hvert fald lever hun sig vældig ind i universet til trods for sine kun 3 år. En dag jeg havde låst døren til toilettet (for at få lidt fred, forstås), blev hun ved med at stå udenfor og klaske på døren og tigge og bede mig om at låse op …. Jeg kunne ikke nå døren, og måtte til sidst virkelig højt sige at nu skulle hun altså stoppe med at hamre på døren og gå ud til sin far.

  Der blev stille. Så et dybt suk og herefter brød hun ud i sang med sin lille spinkle stemme og sang: “Goooooodt, jeg går …….. ”

  Jeg måtte smile. Hun er en sand Frost fan 🙂

 • Mit barnebarn Silje på 2 år elsker Frost – og hun kan nogle af sangene udenad. Hende ville jeg glæde med slottet.

 • Min datter Leona på 5år ville virkelig elske dette slot og kunne bruge oceaner af tid med det. Hun har i et par år ønsket sig noget alla et dukkehus, men det rette er ikke dukket op og jeg har ikke haft råd til dem hun virkelig ønskede sig (inkl denne).
  Det ville være så fedt at kunne give hende denne, da jeg lige er startet på uddannelse til SSA, en times kørsel hjemmefra, tager det meget af vores tid sammen, hvilket hun er lidt mærket af. Så dette ville være et plaster på såret + endnu en mulighed for os at være sammen om noget hun gerne vil ?

 • Ih det er smukt! Mit bonus barnebarn Sophia elsker Frost så jeg tror hun ville blive overlykkelig hvis hun blev den heldige ????

 • Jeg ville så gerne forkæle min datter Agnes med sådan et fint slot i storesøstergave, når hun bliver storesøster for anden gang her i julen (termin er den 24/12???)

 • Denne skønne frost slot ville glæde min 7 årige Ameera helt vildt meget??? efter at have været stor fan af Elsa & co. i flere år!

 • Min skønne guddatter Olivia på 3 år! Hun elsker alt fra Frozen og ville blive ellevild med sådan et fint slot! ?????

 • Denne skal min mors venindes datter på 5 år helt sikkert have, hvis jeg vinder! Det vil i hvert fald bringe et stort smil frem i hende 🙂

 • Min veninde Rikke skulle have den til hendes datter Cille på 3,5 år. Hun fortjener en ekstra julegave ?

 • Min datter på 4 elsker Frost lige så meget som din datter. Slottet er en drømmegave. Hun vil blive ellevild

 • Det skal min datter Ida-Safia.. ❤️ En sand drøm for en 6 årig pige, der virkelig har gang i legeaftalerne med pigerne fra klassen… Gaaaaal de vil ha’ en fest 🙂

 • Jeg har to små Else prinsesser hjemme som vil blive OVEnUD lykkelige for sådan et smukt slot.
  Jule hilsner

 • Min datter ville blive ellevild, hvis hun fik et frost slot. Og hvis det ikke kan nå frem inden jul, kan hun få det til februar, når hun fylder 4 ❤️

 • Min datter ville blive lykkelig for dette slot til alle hendes figurer-hun er 3 måneder yngre end fidusen og jeg kan allerede se hende juble hvis vi vinder:-))

 • Min mands datter på knap 5 år ville elske den. Vi er ved at indrette børneværelse til hende, og det ville være rigtig dejligt at kunne præsentere hende for et nyt værelse med et nyt slot. Og mon ikke at lillesøster (på knap 4mdr) vokser op og ville få fornøjelse af det også ?

 • WOW WOW WOW det er jeg da nødt til at prøve at smide et lod på for min datter Mathilde der lige er fyldt 5 år i november og er MEGA fan. Der er ingen tvivl om, at det ville tilfalde hende hvis vi skulle være så heldige.
  At se hendes ansigt når hun skulle åbne det – kan allerede se det for mig. Det ville være så stort.

 • Det vil jeg gerne vinde til en lille pige jeg kender, der hedder Lili.. Hun er ansvarlig for at jeg konstant har ”Let it go” på hjernen, så hun ville blive så lykkelig.

 • Jeg er desværre ikke beriget med børn selv, men jeg har to niecer på hhv. 4 og 7 år, så jeg ville forære dem slottet, de er nemlig (som så mange andre på den alder) vilde med Frost-universet 🙂
  God jul <3

 • Min datter Merle, som er mega Frozen fan, ville elske at blive overrasket med dette slot! Hun har ønsket sig det i julegave men får det ikke, da mor her er på SU ?

 • Åh det sku min datter Selma på knap 4 år❤️ Jeg er næsten helt glad for at det ik ku komme frem inden jul, så ville alle andre gaver da slet ik få et ben til jorden??????!!
  Jeg håber og krydser alt!!!❄️??❄️

 • Det skal min store datter på 5. Hun har snakket om det slet meget længe! Desværre var det lidt for dyrt til os, så jeg krydser fingre for at hun så kan være så heldig at vinde det 🙂

 • Min fantastiske lille Kastanie mus, som er gået glip af alt det hyggelige jule halløj, da december har stået på vildsom lungebetændelse hos hende det meste af måneden…
  Dette skønne slot ville være det perfekte plaster på såret da hun er fuldstændig vild med Frost❤️

 • Det skal min smukke dejlige niece Cecilia, som er en kæmpe Frost-fan. Min ældste datter får dukkehuset i julegave, ved at hun eksploderer af glæde. Vi har købt både Elsa og Anna dukker til niecen, men tænk at top det med et dukkehus!!! ?????

 • Min venindes datter skal have dette sæt hvis jeg ender som den heldige vinder 🙂 -Er sikker på det vil skabe glæde..

 • Min datter ville blive elle vild, og så ville det være den perfekte ‘storesøster’ gave, jeg har termin om 5 dage og hun glæder sig sådan til at møde lillesøster.

 • Sådan et flot slot vil min datter på 3 år blive helt vild glad for – hun fortjener virkelig at blive forkælet, med alt det hun går igennem med sygdom osv osv osv. Hun er en lille fighter som bare er så dejlig livsglad, selv om hun har sine ting og slås med.
  Undskyld men er bare en MEGET stolt mor, som nogle gange bliver lidt sentimental <3

 • Hvis jeg skulle være så heldig at vinde det, ville jeg glæde mine 2 dejlige piger Isabell og Elina med det ❤️?

 • Hvis jeg kunne forære mit barnebarn dette til hendes fødselsdag i februar, så tror jeg næsten hendes hjerte, ville smelte af begejstring og glæde. Og en glad mormors med 🙂

 • Min datter Ella på 4 år ELSKER Frost – som i virkelig meget. Og hun kan få timer tomat gå med at lege Frost. Hun har udpeget på det store Frost slot i legebutikkerne og falder helt i svime over det. En lille piges store lege drøm vil gå i opfyldelse hvis vi var så ufattelig heldige at vinde ❤️

 • Min kære dejlige niece på 3 år ville elske det slot! Og jeg ville elske at se hendes ansigt når hun åbnede gaven 🙂

 • Min datter skal have dette fine slot, hun er helt vild med frost, så hun ville bliver meget lykkelig, glædelig jul. 🙂

 • Min datter – hun elske frost.

  Hun har set filmen et utal af gange på engelsk (og dansk). HUn er kun 3 år og derfor ikke så god til engelsk endnu, men hun går konstant og synger “lad det koge, lade det koge” mens hun laver fagterne som når Elsa laver isslottet 🙂

 • Åh min lille skønne og finurlige niece Molly My på 4 år ville da gå totalt i svime. Hun eeeelsker Frost, og er helt og aldeles i prinsessealderen.

 • under juletræet eller ej ville frost slottet blive et kæmpe hit hos min datter, Natalie, som slet ikke kan få nok af frost lige nu❤️??

 • Hvis jeg var den heldige vinder, skulle det helt sikkert være min datter Sigrid, der skulle være den heldige modtager! Hun er helt pjattet med Frost, og i særlefeshed dukker, så et dukkehus står højt på hendes ønskeseddel i år 🙂 Så det ville være win-win med en kombi af dukker og Frist 😀

  (Hvor er det i øvrigt utroligt, som der er forskel på hvad piger og drenge leger med! Det overrasker mig gang på gang, nu hvor jeg har en af hvert køn 😀 ).

 • Min søde lille niece vil jeg meget gerne gøre glad med dette eventyrslot. Jeg deltager normalt ikke i konkurrence på nettet, men heller ikke jeg kan stå for dette slot.

 • Min datter skal til at udforske verden med dukker og hendes storebror synes det er ret spændende (dog lidt skjult), så ved at med slottet vil de få endnu flere fantastiske timer sammen. ?

 • Min datter Nanna hun er vild med det men jeg har ik mulighed for at bruge så mange oenfe på julegave til hebde da økonomien er stram pga mik førtidspension så ville elske at se hendes overraskede ansigt hvis jeg var så hekdig at kunne gibe hebde det abdre bærn vare tager fir guvet at få

 • Min datter Nikita på 5 år er vildt med Frost…hun kan ikke få nok af det hehe…så såen slot ville hun elske ! 🙂

  Rigtig god Jul til dig og dine kære <3

 • Mine 2 tvillinge piger ida & silke, som bliver 5 år i morgen ??
  De er Anna & Elsa / frost fan så man tror det er løgn. De synger rundt og danser til Frost. De ville ikke være til at skyde igennem, hvis de fik sådan et. ?

 • Nu har vist ramt “Frozen-åren” og dit spørgsmål om det var noget for pigerne var vist retorisk ;-)! Vores My ville blive ellevild og kysse og kramme os til den store guldmedalje

 • Min store pige Victoria, som har vanvittig frostfeber og fortjener en helt særlig julegave efter at være blevet storesøster. En rolle hun har varetaget til UG!!! Vi krydser fingre for at hun bliver den heldige vinder af denne fantastiske præmie 🙂

 • Jeg har en niece på 5, der vil elske at vinde slottet! Hun elsker Frost, Anna, Elsa, Olaf og alle de andre. Sidst de kørte de tre timer fra Jylland til København, hørt hun “Let it co” non stop hele vejen, så er sikker på, at sådan et fint slot, vil blive et KÆMPE hit!?????????

 • Min søn Alfred på 3,5 elsker stadig Frost, hvorimod storesøster er over den værste frostfeber. Jeg er dog sikker på at hun ville lege med ham og dukkerne i timevis, hvis han vandt et så sejt Frost slot.❄️❄️❄️❄️❄️

 • Det ville min datter elske:) hun ser frost flere gange om ugen og brøler frostsangen med lungerned fulde kraft

 • Uhhhhh, min datter Smilla Sophia på 4 år vil blive ellevild, hvis jeg vandt dette til hende.
  ALT drejer sig om Elsa og Anna hjemme hos os – og Oluf, han sover troligt ved siden af hende hver nat. Der bliver også ofte sunget “let it go, let it go…” og det er bare så hyggeligt….:-)

 • Min dejlige niece skal da naturligvis have det hvis jeg er så heldig at vinde 🙂 Hun er VILD med Frost, og ville helt sikkert blive både mundlam og ellevild hvis hun fik det!

 • Min datter Caroline på 5 skal ha’ det fine slot. My Little Pony og Frost er yndlings herhjemme for tiden. Så jeg tænker om ikke Anna og Elsa får selskab af 5-10 lyserøde og lilla ponyer i slottet til den store leg 🙂
  Ha en dejlig jul.

 • Min grandkusine er en kæmpe fan af Frost og hun ville helt bestemt elske dette slot. Hun har stort set alt andet med Frost tema så, et slot som prikken over i’et ville være perfekt.

 • Min datter Olivia. Og jeg ved hun med tiden vil give det videre til et vennepars lille pige, som hun har lovet at oplære i Frost ☺️

 • Kender en meget sød pige på 5 år, der hedder Kajsa. Hun får snart sit eget værelse og der skal det pynte:-)

 • Jeg vil elske at forkæle min venindes datter Clara med dette skønne dukkehus <3 Hun er vildt fasineret af Elsa <3

 • Min datter, Emily på 4 år, ønsker sig kun et Elsa slot til jul. Intet andet. Det ville være helt vildt stort for hende.

 • Mine to skønne døtre Carla på 6 og Olga på 3. De er begge to vilde med Frost. Begejstringen ville jo ingen ende tage hvis Elsas isslot pludseligt stod på deres værelse. Det ville være den bedste julegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *