Detaljer fra vores bryllupsreception

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_341

Til vores bryllup valgte vi at holde en reception mellem vielsen og festen om aftenen. Alle vores gæster var inviteret med, og derudover havde vi inviteret nogen, som ikke skulle med til festen om aftenen, men som vi stadigt rigtig gerne ville se på vores bryllupsdag.

Fotograf: Peter Grunnet Wang
Fotograf: Peter Grunnet Wang
Fotograf: Peter Grunnet Wang
Fotograf: Peter Grunnet Wang
Fotograf: Peter Grunnet Wang
Fotograf: Peter Grunnet Wang

Vi blev viet i Kastelskirken, som ligger ret tæt på vandet. Umiddelbart efter vielsen gik alle vores gæster derfor samlet ned til vandet, hvor der lå en kanalrundfartsbåd og ventede på dem, og så blev de sejlet rundt i en lille times tid, mens vi fik taget bryllupsbilleder af vores dygtige fotograf.

De blev derefter sejlet hen til receptionsstedet, som også lå lige ved vandet.

Receptionen blev holdt i et tilstødende lokale, til der hvor vi skulle spise middag (og faktisk samme lokale, som vi festede i efter middagen) – og pga det gode vejr, kunne vi også være på pladsen udenfor – lige ned til vandet.

Vores vielse lå ret tidligt på dagen, og da flere af vores gæster derudover kom langvejs fra, havde vi været lidt i tvivl om, om vi skulle servere nogle lette anretninger til receptionen – jeg syntes dog, det hurtigt kunne blive ret omstændigt, så jeg valgte i stedet at gå all in på de søde sager 😉

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_379

Vi havde, som jeg har fortalt om her, en overdådig slikbuffet med alverdens former for slik. Derudover var der et kæmpe tårn med miniflødeboller fra Summerbird.

Det så SÅ flot ud – og endnu mere lækkert når man er klar over, hvor fantastisk lækre deres flødeboller er. Faktisk havde jeg overvejet at bruge tårnet i stedet for en bryllupskage – det så nemlig så festligt ud, at jeg sagtens synes, det kunne være en værdig erstatning – og det er bestemt noget, jeg vil anbefale, hvis man gerne vil have en lidt alternativ løsning til den traditionelle bryllupskage.

Jeg tror ikke, det fremgår af deres hjemmeside, men man skal altså bare ringe til dem og aftale nærmere vedr. lån af flødebolletårnet. Man betaler et depositum for selve tårnet, og så køber man flødebollerne ved siden af. Det hele henter man så i én af deres butikker dagen inden brylluppet, og så skal man selv stille det op – det var ganske nemt og enkelt 🙂

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_387

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_388

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_407

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_412

Min mand insisterede dog på at få en bryllupskage – og det er jeg også rigtig glad for, at vi endte med at vælge – jeg er i bund og grund ret vild med de traditionelle løsninger, hvis bare man nytænker dem og sætter sit eget personlige præg på dem.

Som jeg tidligere har nævnt, så fik vi vores bryllupskage fra Strangas – og ÅH hvor var den god.

Det er virkelig noget af det, mange af vores gæster har fremhævet efterfølgende. Hr Strangas kom selv og fik kagen anrettet og sat flot op – med vores fine topfigur – og da nåede han lige at få charmet min søster, der var der sammen med Trutten og Fidusen, mens vi fik taget billeder 😉

Kagen smagte helt fantastisk – og den var nærmest en dessert frem for en kage – men samtidigt dejlig frisk, fordi vi havde valgt en variant, der var bygget over passionsfrugt – den gjorde sig rigtig godt på den varme sommerdag.

Vi havde faktisk givet ham frie hænder mht hvordan kagen skulle se ud- men dog givet ham nogle stikord ud fra den generelle stil til brylluppet – og han ramte virkelig plet! Jeg var faktisk slet ikke nervøs for at overlade det til ham, netop fordi jeg hele vejen igennem har følt, at han er top-professionel og yderst dygtig til sit fag.

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_438

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_439

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_498

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_445

Der blev naturligvis serveret bobler til alle herlighederne – men personligt har jeg også altid brug for en god kop kaffe til at kunne skylle så mange søde sager ned – og til det formål havde vi, som jeg før har nævnt, Kalles Kaffe til at stå og lave lækre kopper kaffe.

Det var heldigvis skønt vejr, så den søde kaffepige stod udenfor og lavede kaffe på bestilling – og det var mit indtryk, at alle gæsterne var rigtig glade for at kunne få en rigtig god kop kaffe, som de selv kunne vælge – frem for en syrlig kop filterkaffe. Derudover var det bare meget nemmere at gå rundt med et papkrus med kaffe frem for at skulle balancere rundt med den kaffekop og underkop – for vi havde ikke ret mange siddepladser men ønskede i stedet, at folk skulle stå og gå rundt og tale med hinanden.

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_517(1)

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_527

Vores reception vist ca. 2,5 time, og det var meget passende. Vi havde jo allerede fået taget billeder, mens gæsterne sejlede rundt (en løsning, der virkelig kan anbefales, fordi man så ikke skal smutte midt under receptionen) – så der var god tid til at få talt med alle vores gæster – og de hyggede sig med de mange lækre ting, der blev serveret – og nogle smuttede endda lige hen på det nærliggende hotel og skiftede tøj inden festen om aftenen.

Jeg synes, det var nogle dejlige og meget afslappende timer, hvor folk hyggede sig på en meget uformel måde – og hvor min mand og jeg lige fik mulighed for at puste ud og “lande” ovenpå vielsen – og inden vi skulle sætte os til bords til en fantastisk middag under lidt mere formelle former.

English:
At our wedding we had a reception, where we served a huge candy bar, wedding cake from Strangas, bubbles, coffee from Kalles Kaffe, chocolates from Summerbird – and all our guests were able to enjoy themselves for a few hours before the dinner.

Billedkilde: Lina Ahnhoff og Peter Grunnet Wang

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *