Topfiguren til vores bryllupskage

Næste fredag skal vi ind og smage bryllupskager hos Strangas for at beslutte os for, hvilken smagsvariant, vi vil havve (jeg forudser, det bliver et meget svært valg) – men det skal jeg nok fortælle mere om til den tid -nu har vi i første omgang lige en hel uges ferie på programmet, hvor der skal slappes af og solbades!

Jeg har haft lidt svært ved at finde ud af, hvilken figur der skulle være øverst på kagen, for jeg er ærlig talt ikke så vild med de traditionelle topfigurer, og jeg havde svært ved at se dem passe til vores bryllup – og især til os.

Jeg faldt for denne smukke, gamle porcelænsfigur, da jeg så den i en genbrugsbutik hjemme hos min mor, og jeg fik straks idéen, at den kunne bruges som figur til vores bryllupskage – og nu har min mor altså købt den til os for den nette sum af 10 kr 😉

Det gamle nostalgiske look går SÅ fint i spænd med resten af temaet til vores bryllup – og så passer den oven i købet til de marineblå farver 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth

  Hvem har lavet den fine porcelæns figur i har på toppen af jeres kage? Jeg vil så gerne finde den 😊

  Vh
  Diana

  • Hej Diana,
   jamen det er ikke noget kendt navn og det var bare en, vi fandt i en genbrugsbutik.
   Jeg har dog set mange lignende efterfølgende til stort set ingen penge i genbrugsbutikker, så jeg tror sagtens, du kan finde dem 🙂
   Kh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *