Bryllupskager fra Strangas Dessert Boutique

 

Opdateret for nylig19

Opdateret for nylig20

st2

Da vi var gået i gang med forberedelserne til brylluppet, skulle vi naturligvis også have besluttet, hvorfra vi ville have vores bryllupskage.
Jeg var faktisk ærlig talt på helt bar bund. Jeg har ikke længere kontakt med den konditor, der ellers lavede de fine dåbskager til Trutten og Fidusens barnedåb – og eftersom hverken min mand eller jeg er vokset op i nærheden af København – og vi heller ikke kender ret mange, der er blevet gift her, så var det ret svært at gå efter personlige anbefalinger, som jeg ellers foretrækker.
Jeg forhørte mig lidt omkring – på bryllupsfora, Facebook og ikke mindst hos søde Anne au Chocolat – og svaret var enstemmigt: Strangas!

Jeg kender naturligvis til hans fantastisk lækre og indbydende kager – men jeg var ikke klar over, at han også kreerede bryllupskager. Men det gør han altså – og han gør det fantastisk!

Strangas har tidligere arbejdet som kok på en Michelinstjernet restaurant – og når du ser (og ikke mindst smager) hans kager, så er du slet ikke i tvivl om, at de er i en klasse for sig. De ser så eksklusive og fashionable ud med et enkelt og smukt udtryk – og smagen er helt overvældende god.

Han skriver på hjemmesiden, at alt kreeres helt fra bunden, med de bedste råvarer – hvor han aldrig går på kompromis – og det skinner altså igennem i resultatet.

2013-06-14 001

P1090768

P1090772

P1090779

Vi tog ind til hans dessert boutique for at prøvesmage de forskellige varianter – vi kunne vælge mellem.

WHITE DREAM

Fyldig og luksuriøs hvid chokoladecreme lavet på Valrhona Ivoire-chokolade kombineret med forfriskende hindbærmousse på en let biscuitbund.

PURE NORDIC

Ren mørk chokolademousse lavet på Valrhona Manjari-chokolade, afbalanceret med en frisk og letsyrlig havtorn- & mangomousse på biscuitbund. Kan laves med hindbærmousse frem for havtorn og mangomousses.

PASSION

Frisk og cremet hvid chokolademousse med passionsfrugt i samspil med blød mælkechokolademousse på en let biscuitbund.

Jeg faldt med det samme for Pure Nordic. Kombinationen af den virkelig lækre mørke chokolade (som ikke var ofr bitter) med den syrlige mousse var helt fantastisk for en chokoladefan som mig. Min kæreste (som han jo var dengang) var derimod helt vild med Passion – som ganske rigtigt også var virkelig god.

Vi diskuterede frem og tilbage – spiste lidt mere kage – og så endte vi med passionsudgaven (jeg tænkte, at jeg havde fået lov at bestemme så mange andre ting omkring brylluppet, at jeg hellere måtte lade ham få sin vilje her 😀 ). Vi fik lov at lave lidt justeringer og ændringer ved kagen, og så kunne vi ellers gå hjem med maverne fyldte af både kager og sommerfugle og glæde os endnu mere til den store dag.

Strangas laver ikke overdekorerede kager, der er som taget ud af et amerikansk bryllupsmagasin. Han holder sig til det enkle og smukke udtryk med fokus på smagen – og jeg var faktisk helt tryg ved bare at give ham et par overordnede ord omkring stilen til vores bryllup og derefter lade ham bestemme resten.

Priserne på hans kager kan du se her – jeg vender tilbage med billeder af vores egen kage i et andet indlæg – men den var et STORT hit hos både vores gæster og os.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *