Test af og tilbud på LEGO City

Hvis du endnu mangler at købe julegaver til en sød lille dreng eller pige, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge nærmere på LEGO City. Trutten fylder 4 år til januar og indtil nu har vi kun haft erfaring med DUPLO, som vi fx har testet her og her, så vi var meget spændte, da vi denne gang modtog en pakke LEGO City, som er til de lidt større børn.

Trutten vil nok her indvende, at han altså også ER stor 😉 – og det er han også, men pakken er mærket 6-12 år, og så stor er han altså heller ikke.

Far meldte sig omgående som frivillig til at give sig i kaste med opgaven sammen med Trutten – og fra de satte sig ved bordet med den enormt store æske, var der fuldstændigt stille fra dem begge med undtagelse af lidt lave ordre i forhold til, hvem der skulle bygge hvad.

Trutten var med sine knapt 4 år ikke stor nok til selv at følge tegningerne og samle de forskellige ting – men i samarbejde med far, forløb det helt fantastisk, og jeg har sjældent set ham sidde stille i så lang tid af gangen.

Samtidigt havde Fidusen fundet sine DUPLO klodser frem, som hun omhyggeligt sad og byggede med – og det var simpelthen så fint at overvære – at de tre, jeg elsker allerhøjst, sad der side om side og hyggede sig med LEGO og DUPLO.

Da det hele var samlet, fik far pænt besked på, at nu kunne Trutten godt klare den selv herfra – og så så vi ellers ikke mere til ham de næste par timer.

Han var fuldstændigt opslugt af sin leg, og der var ikke de scenarier, der ikke kunne udspille sig på den Skovpolitistation, som han havde fået af LEGO. Så selvom han er mere end 2 år yngre end alderen på æsken, så kunne det ikke være et større hit – og vi fik derfor hurtigt fat i Morfar, der havde alt mit og mine søskendes gamle LEGO liggende på loftet – og pludselig lå der en rumstation side om side med skovpolitistationen.

Men altså; er det ikke genialt? Mine brødres LEGO, som er mere end 30 år gammelt kan stadigt hitte og ser jo ud som nyt – så Trutten har allerede siddet og kigget LEGO kataloger igennem for at finde ud af, hvad han gerne vil have udviddet samlingen med næste gang.

Har du mon været så heldig at have gemt noget LEGO eller DUPLO fra din barndom, som dine børn har overtaget?

Lige nu kan du finde en lidt større udgave af politistationen, som er sat ned fra 1.100 kr til 374 kr – og den er netop på Truttens ønskeseddel, så jeg overvejer, om han skal have den i julegave eller i fødselsdagsgave til januar. Du finder politistationen lige her – og der er også en del andre ting fra LEGO med voldsomt nedsatte priser.

Du kan stadigt nå at deltage i min fantastiske Give-Away med uld-plaid og tæpper fra Georg Jensen Damask lige her – og i dag har Manja desuden åbnet en ny låge, hvor du kan vinde luksuriøse cremer fra Rudolph Care for næsten 1.500 kr – hendes konkurrence finder du her.

Vi har modtaget sættet af LEGO med henblik på denne anmeldelse, men har ellers intet modtaget for dette indlæg. Indlægget er derfor 100% et udtryk for min – ehrm Truttens, egen holdning og meninger, og webshoppen, jeg linker til, har intet med denne anmeldelse at gøre – jeg fandt bare et godt tilbud jeg ville dele 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *