Vind et prinsesseslot fra LEGO DUPLO

Jeg har fået lov at udlodde dette fantastiske prinsesseslot fra LEGO DUPLO i deres nye serie – Disney Princess, som er rettet mod piger i alderen 2 – 5 år.

Der findes 3 dele i serien – Askepots græskarkaret, Torneroses soveværelse i det høje slotstårn samt Snehvides skovhytte.

Som det kan ses på det sidste billede, så fik Trutten fluks bygget det om til en eventyrlig rumraket – og det er netop noget af det, der er så fantastisk ved LEGO og DUPLO – de kan jo trylles om til lige præcist dét, fantasien rækker til.

Herhjemme har klodserne været et hit hos både Fidusen og Trutten – så det med alder og køn spiller som sagt slet ingen rolle – og de er et skønt supplement til vores i forvejen ret store samling af DUPLO klodser, fordi farverne tydeligt skiller sig ud, og der er nogle lidt anderledes elementer med i pakken.

For at deltage i lodtrækningen om det fine prinsesseslot fra LEGO DUPLO til en værdi af 449 kr, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg – fortæl gerne hvem din yndlings Disney prinsesse er – eller et hyggeligt barndomsminde om nogle af Disney prinsessefilmene.

Konkurrencen slutter søndag den 24. juni 2012 kl 22 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *