Test af LEGO DUPLO Zoo

Livet som Trut kan være hårdt. Der er utroligt mange pligter, der skal passes, mennesker der skal beriges med min tilstedeværelse, og ikke mindst en hjælpeløs lille Fidus, der på alle tænkelige måder har brug for min kyndige vejledning og assistance for bare at komme så nogenlunde helskindet gennem dagen og tilværelsen.

Som nu fx den anden dag, hvor Fidusen fik en enorm æske LEGO DUPLO Zoo ind af døren. Jeg mener; pigebarnet kunne jo ikke en gang åbne æsken selv.

Med mine knapt 4 år, er jeg jo ellers blevet så stor, at jeg er begyndt at lege med almindelig LEGO – i stedet for DUPLO, men jeg tilbød allernådigt Fidusen min assistance, og jeg må da også indrømme, at jeg blev grebet af legen.

Der var vedlagt fine tegninger af, hvordan den zoologiske have skulle bygges, men mit kreative sind lader sig ikke begrænse af fastlagte rammer, så jeg jeg tog mig mine friheder i forhold til, hvordan tingene blev sat sammen. Der var da fx ikke nogen grund til at fodre løverne med store bøffer, når der var lækre, saftige pingviner tilrådighed 😉

Min mor var utroligt glad for LEGO DUPLO sættet – hun nød at se Fidusen og jeg lege sammen side om side uden skænderier – hun påstår, det hører til sjældenheder – men ehrm – det kender jeg ikke noget til.

LEGO DUPLO sættet var et kæmpe hit hos både Fidusen og mig – selvom jeg er snart 4 år og Fidusen kun er 1,5 år. Hun sad mest og legede med alle de forskellige dyr, mens jeg syntes, det var sjovt at bygge ting ud fra de vedlagte tegninger.

Kys kys,

 

Vi har modtaget DUPLO sætte med henblik på denne anmeldelse, men har ellers intet modtaget for dette indlæg. Indlægget er derfor 100% et udtryk for min – ehrm Truttens, egen holdning og meninger.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *