Vind præmier fra Georg Jensen Damask til 2.700 kr

I dag er det min tur til at åbne første låge i vores fabelagtige julekalender på Petit Podium – og IH hvor har jeg glædet mig!

Jeg har håndplukket alle mine gaver ud fra mine egne personlige ønsker og favoritter, så hvis du normalt kan lide de ting, jeg skriver om på bloggen, så tør jeg godt love, at du også vil elske de gaver, jeg finder frem i løbet af december.

I dag er det Georg Jensen Damask, der har været så søde at udlodde deres helt nye PATCHES plaid til en værdi af 1600 kr samt en PATCHES pude til 550 kr samt den matchende SOLID pude til 550 kr – dvs. præmier til en værdi af hele 2.700 kr – og det hele går til én heldig vinder!

 

PATCHES plaiden gør sig ualmindelig godt på vores sofa.

 

PATCHES er som sagt en helt ny serie fra Georg Jensen Damask, der blev lanceret her i efteråret. Både plaid og puder er strikket i 100% uld og vil derfor gøre sig ekstra godt til de kolde vinteraftener på sofaen.

Designet passer perfekt til den typiske enkle, nordiske stil – og både puder og plaid er forholdsvis groft strikket, så det bryder med det minimalistiske udtryk – og faktisk er denne serie en smule mere råt end de ting, man ellers normalt forbinder med Georg Jensen Damask.

PATCHES puden har et enkelt, geometrisk design, der matcher designet på plaiden, mens SOLID puden er ensfarvet, men med forskellig farve på hhv. for- og bagside.

Både plaid og puder fåes i to forskellige nuancer – blå og sand, og selvom udtrykket er meget forskelligt i de to farvekombinationer, så synes jeg selv, det er enormt svært at beslutte, hvilken der er min favorit, fordi begge nuancer passer perfekt til det enkle men alligevel rå design.

 

Den bagerste er PATCHES puden, og den forreste er SOLID puden, der har forskellige farver på for- og bagside.
Her kan du tydeligt se den rå og grove stuktur i strikken.

Indtil nu har vi kun ejet det fantastisk lækre sengesæt fra Georg Jensen Damask – det har både voksne og børn så også op til flere sæt af herhjemme, og vi knuselsker det pga det enkle og klassiske design – men især fordi det er meget tydeligt at mærke, hvor god kvalitet der er tale om.

Præcist det samme gjorde sig gældende, da jeg fik plaiden fra PATCHES og puderne fra SOLID samt PATCHES indenfor døren i vores lille hjem. Det er ren luksus, og sofaen står og frister hele dagen, indtil børnene er puttet, og der er tid til at lade sig sænke ned i den og svøbe sig i den smukke, luksuriøse plaid og læne sig tilbage i de bløde puder.

Som sagt kan én heldig vinder vinde både PATCHES plaiden til en værdi af 1.600 kr samt de to puder fra PATCES og SOLID, der hver har en værdi af 550 kr – dvs. præmier for i alt 2.700 kr fra Georg Jensen Damask, der kan tilføje luksus, lækkert design og god kvalitet til dit hjem.

Reglerne for at deltage er forholdsvis enkle: det eneste du skal gøre, at like bloggens Facebookside eller alternativt at følge mig på Bloglovin – hvis du allerede følger mig ét af stederne, så kan du i stedet like dette indlæg på bloglovin’ eller like det på FB via dette link. Du deltager herefter ved at skrive en kommentar her på bloggen, hvor jeg gerne vil høre, hvor længe du ca. har fulgt med på bloggen, og hvordan du første gang hørte om min blog. Vinderen bliver fundet helt tilfældigt ved lodtrækning, så dit svar har ingen betydning for dine vinderchancer.

Konkurrencen slutter fredag den 7. december 2012 kl 10, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen.

Eftersom julekalenderen kun lige er skudt i gang, vil det være en stor hjælp og vil blive dybt værdsat, hvis du vil hjælpe med at sprede ordet, så vi kan nå ud til endnu flere mennesker, der måske kan få forsødet december med en lækker kalendergave 🙂

Hvis du har en blog, vil vi blive ekstra glade for et link – og hvis du har en Facebook profil, kan du dele det med dine venner ved at bruge dette link – på forhånd 1000 tak 🙂

Hvis du er heldig, kan disse store bløde pakker lige under dit juletræ i år 😉
SMUK indpakning.

 

OBS: Konkurrencen er slut, og den heldige vinder blev: Julie, med følgende kommentar:

Det er simpelthen bare SÅ fint, alt fra den nye serie.

Jeg ville elske at slænge mig i sofaen med det.

Jeg tror jeg allerførste gang stødte på din blog via Kira Trust. Jeg får tit bevæget mig udi det der med at trykke fra navn til navn, når nogen kommenterer noget, men så støder man altså også på rigtig mange fine blogge rundt omkring.

Phyy hvor jeg altså krydser for at vinde. gad SÅ godt!

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *