Et vaskeægte eventyr

 

Der var en gang en pige, der elskede sko, tasker og flotte kjoler utrolig højt. Hun forelskede sig pludselig meget voldsomt og intenst i frk. Lanvin- som kun en ægte fashionista, kan forelske sig. Det skete på Ebay, og var kærlighed ved første blik.

Pigen sværmede omkring Frk Lanvin,  blev genert, nervøs og da det endelig gjaldt, så fejlede hun – og det blev en ussel rivalinde, der knuste hendes drømme og endte med at vinde frk Lanvins gunst.

I krig og kærlighed gælder alle kneb, og pigen var derfor ikke bleg for at fortsætte sin kurtiseren, selvom frk Lanvin nu tilhørte en anden, og hun var heldigvis ikke helt afvisende overfor pigens tilnærmelser.

Som i alle rigtige eventyr, så har dette heldigvis også en lykkelig slutning. Efter flere måneders savn og længsel, med et langdistanceforhold de var nødt til at holde i det skjulte, flyttede frk Lanvin endelig ind hos pigen, og de levede lykkelig og fashionabelt til deres dages ende.

Moralen: Hvis du taber en auktion på Ebay, så kan det  godt betale sig at vente på at køberen giver sælgeren feedback, så du derigennem får køberens brugernavn og kan kontakte hende med et bud. Hvis du er heldig, så er det en rig russisk dame med alt for mange Lanvin kjoler, der allernådigst går med til at sælge med profit, så du langt om længe kan få din drømmekjole fra Lanvin. Dermed kan den hænge fint og pynte i soveværelset, indtil du snart får mulighed for at indvie den med intet mindre end en middag på NOMA med din dejlige kæreste.

Der er lidt flere billeder af kjolen i slutningen af dette indlæg, hvor du måske bedre kan se de smukke detaljer i det lækre silkestof.

English:

Some months ago I fell in love with this beautiful dress from Lanvin on Ebay. I lost the auction, but found the username of the buyer and gave her an offer, so she ended up selling it to me.

It’s the most beautiful dress I’ve ever had, and I cannot wait to wear it in Juli, where I’m having dinner at NOMA with my boyfriend.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *