Må man ikke godt prale lidt af sin mand?

Lisbeth Kiel Bjerrum

Lisbeth Kiel Bjerrum

Det er ikke så ofte, min pæne mand finder vej til bloggen, men i dag har han undtagelsesvis fået et helt indlæg dedikeret til sig 😉

Sagen er nemlig den, at jeg er helt vanvittig stolt af ham – og derfor må det også være på sin plads at prale lidt!
I sidste uge begyndte han på et nyt og meget spændende job, han er blevet headhuntet til –  som er et kæmpe hop op af karrierestigen for ham.
Jeg har vidst det hele tiden; at han er voldsom dygtig til det han laver – så jeg er selvsagt glad for, at andre også kan se det og tilbyder ham muligheden for at vokse med opgaverne og blive endnu bedre.

Samtidigt betyder det også større økonomisk frihed for vores lille familie – hvilket naturligvis er kærkommen ovenpå huskøb, istandsættelse og alle de uforudsete udgifter, der nu en gang følger med den slags 😉
Min mand joker med, at han nu kan få sig sin helt egen lille hjemmegående hausfrau – og det har han sådan set også råd til nu, men jeg har gjort det ret klart, at så bliver det i hvert fald ikke mig, den slags har jeg aldrig haft ambitioner om 😉 – så indtil videre, nøjes vi vist med at hyre en rengøringshjælp 😀

Selvom vi har fejret det et par gange under den lange ansættelsesproces med champagne på helt almindelige hverdagsaftener, så kræver den slags altså noget helt særligt – så jeg har booket bord på NOMA til august – hvor vi også var for 4 år siden – og der glæder jeg mig til at fejre min pæne og særdeles dygtige mand 🙂

noma-590x885

noma2

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *