Underspillet luksus fra Julie Sandlau

Disse fantastiske øreringe fra Julie Sandlau har jeg haft kigget på i en evighed.

De oser af underspillet luksus med de glimtende zirkonia sten og den forholdsvis lille størrelse på øreringene, og jeg blev bestemt ikke mindre fristet af dem, da smukke og stilsikre Fie fra Mit Udtryk, viste dem frem i et indlæg, hvor hun flasher de smukke øreringe fra Julie Sandlau i en perfekt kombination med et lidt mere uformelt outfit.

Den anden dag fandt jeg dem til en rigtig god pris på Trendsales – så jeg skyndte mig at slå til. Så nu er de blevet indlemmet i min smykkesamling sammen med bl..a disse fine øreringe fra Julie Sandlau.

English:

I have been in love with these beautiful earrings from Julie Sandlau for several years.

The other day I found them at a really fair price at Trendsales, so now they’re finally mine 😉

J

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *