Man har et standpunkt…

Reklame for North Trampoline

Man har et standpunkt, til man får – eller tager et nyt…
Jeg har gennem tiden måtte sadle om mange gange og køre i helt andre retninger end min oprindelige kurs, og især efter vi har fået børn – man tror ligesom, at man ved det hele, men ingen er tilsyneladende helt lige så meget eksperter på børneopdragelse som alle dem uden børn 😉

Noget af det, jeg altid har forsvoret, var at vi skulle have en trampolin i haven. Derfor passede det mig også glimrende, at vi fik os noget nær verdens bedste naboer, som nemlig netop havde en trampolin, som vores børn hjertens gerne måtte benytte, så ofte de havde lyst. Det skrev jeg bl.a. om lige her.

Med tiden har vi dog måtte sande, at det altså ikke heeelt er det samme som selv at have sin egen trampolin. Fx er det ikke helt så let at slæbe klassekammeraterne over til naboerne, hver gang de gerne vil hoppe – og der er da også tidspunkter hvor man ikke bare lige kommer buldende ind i deres have, når de fx har gæster.

Så altså… jeg har efterhånden godt kunne se længe, hvor det bar hen… og jeg må faktisk også ærligt indrømme, at jeg også lidt efter lidt er varmet op omkring tanken og godt kunne se idéen i at have en trampolin i baghaven.
Vi har en dreng på 10 år, som elsker at game, og som har brug for at komme ud og brænde lidt krudt af i pauserne – og der ville en trampolin være oplagt.
Vores datter på 8 er en ivrig gymnast, som konstant slår vejrmøller og flikflak – og der er slet ikke nogen tvivl om, at hun ville elske en trampolin at øve sig på.

Jeg har derfor brugt virkelig lang tid på at undersøge markedet for trampoliner – for hvis vi skulle have sådan et monstrum i baghaven, så skulle det altså også være af en ordentlig kvalitet.
Jeg fandt hurtigt frem til North trampoliner, som blev anbefalet mange af de steder, jeg forhørte mig – og på mange online fora, og jeg spurgte dem derfor, om vi ikke skulle teame op omkring et samarbejde – og det ville de heldigvis gerne! Det er i min optik den type samarbejder, der giver allerbedst mening her på bloggen; når jeg selv har rakt ud, fordi det på forhånd er noget, jeg allerede er særdeles begejstret for.

North er kendt for en virkelig god hoppe-kvalitet (er det mon et ord?) – altså hvor man virkelig bouncer igennem, så du kan hoppe højt og godt – og eftersom vores børn efterhånden er ret gamle, så har det rigtig stor betydning for dem.

Vi har hele tiden vidst, at vi ville have en trampolin, som skulle graves ned – dels fordi den så ikke rage lige så højt op i haven, men også fordi man dermed ikke behøver at være lige så nervøse for at den flyver væk, når efterårsstormen raser.
Vi har derfor valgt en North Explorer Low – og det gode ved den er, at den er oval – den syner slet ikke lige så stor på den måde, og det gør den endnu bedre til at lave vejrmøller og andre tricks på – fordi den netop er lidt længere end de fleste andre trampoliner.
Vi har fået net på pga. sikkeheden, for selvom jeg virkelig ville ønske at vi kunne undvære det, fordi det trods alt er flottere, så vægter børnenes sikkerhed dog uden tvivl højere end alt andet, og derfor skulle vi selvfølgelig have et net.

Så nu står den der, trampolinen – og selvom jeg har brugt flere år på at kæmpe mod netop det, så må jeg også ærligt indrømme, at den er et KÆMPE hit her i hjemmet – og jeg er vanvittig glad for at vi endte med at gå all in og få en trampolin fra North, for der er en tydelig forskel i forhold til mange af de andre havetrampoliner, vi efterhånden har hoppet rundt på hos venner og bekendte.

Vær sød at sige, at jeg ikke er den eneste, der først hårdnakket har sagt nej til en trampolin for så efterfølgende at måtte bøje sig for presset – og faktisk være meget godt tilfreds med det? 😛

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Vi har med tiden også indset at en trampolin er et musthave og med dit indlæg tror jeg bestemt vi også vil købe en North eksplorer. Det er vældig smart at den har en oval facon. Jeg vil dog gerne høre om den var let at grave ned?

  • Vi giver os også snart for ungernes plageri selvom jeg også havde lovet migselv at vi aldrig skulle have en. Haha så meget for de der principper 😀

    Kan man godt undvære nettet på den?

  • Oh yes! Welcome to the dark side! Vi fik en trampolin sidste år, og den har virkelig givet mange timers glæde.

  • Hos os er det både min mand og min søn der plager og jeg har indtilvidere stået helt fast på mit NEJ, men efter at have læst dit indlæg vakler jeg en smule 😀
    Kan man se og prøve North trampolinerne nogle steder? For os er det nemlig også vigtigt at de er gode at hoppe på og lave tricks på, og det er en jungle at finde rundt i, hvad man skal gå efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *