At finde tilbage til de små fine ting i hverdagen

031b

En gang i mellem er man nødt til lige at sætte sig ned, tage et par dybe indåndinger og prøve at finde frem til nogle af de gode ting i hverdagen – de ting, som giver ro, glæde og overskud.

Jeg kan mærke, at jeg er kommet alt for langt væk fra det – at jeg midt i flyttekaos, efterårsvejr, maleprojekt, skolestart for ældstebarnet og travlhed på jobbet har mistet fokus på de gode ting, og at det er vigtigt for mig at finde tilbage til det igen. Jeg plejer jo for pokker at nyde hverdagen allermest – og det skal jeg huske at huske på 😉

Når jeg er inde i sådan en periode – for det kan næsten ikke undgås, at man fra tid til anden har så meget om ørene, at de gode ting får alt for lidt opmærksomhed og man i stedet dvæler ved de ting, der ikke helt går som ønsket – så plejer det at hjælpe, at jeg hver dag laver en lille mental liste over nogle af de ting, der gør mig glad.

Og der ER jo mange af dem, de gode ting, når bare man ser sig omkring.

  • Vi har købt et hus – et HUS. Og ikke bare et hvilket som helst hus – vi er faktisk havnet i det bedste af alle de huse, vi overhovedet har været ude at kigge på. Og det er mange!
  • Den 1. november sætter jeg kursen mod Sydafrika sammen med min mand. Vi skal til Cape Town og hold nu OP hvor er jeg spændt. Vi skal rejse uden børnene, og det er første gang, vi er væk fra dem så længe – og så langt væk – men det bliver i den grad tiltrængt med noget kærestetid og tosomhed oven på flytning og istandsættelse af hus.
  • På lørdag får vi huset fuld af dejlige venner, veninder, familiemedlemmer, kolleger og andre af dem, vi holder allermest af til et brag af en housewarming – og jeg glæder mig virkelig til at vise huset frem, drikke cocktails i lange baner og danse til den lyse morgen sammen med dem alle.
  • Min store dejlige Trut har klaret sin skolestart til UG. Han er virkelig havnet på sin rette hylde og kan slet ikke rumme sin begejstring over alle de nye ting, han lærer hver dag.
  • Jeg lever af at lave det, jeg synes, der er allermest sjovt at lave. Jeg har skabt mig mit helt eget arbejdsliv, hvor jeg i den grad er priviligeret i forhold til arbejdstider, arbejdsopgaver og kolleger. Jeg lever delvist af min egen blog, af Petit Podium og så hjælper jeg andre virksomheder med rådgivning indenfor PR, marketing, blogmediet og alle de juridiske aspekter omkring det hele.
  • Med i hushandlen har vi været så heldige at få noget nær verdens bedste naboer. De har stort set jævnaldrende børn, så hver eftermiddag leger alle 4 børn sammen, og vi har allerede haft forældrene på besøg til et glas rødvin. Som en bonus har de en stor trampolin i haven, så vi selv slipper for at anskaffe os sådan et monstrum 😉
  • Her til aften tog min smukke Fidus pludselig begge hænder op til mit ansigt, kiggede mig dybt i øjnene og sagde “jeg elsker dig mor – dig og mig for altid!”
  • Jeg spiste noget nær verdens bedste chokoladekage til frokost i dag – et ekstra stort stykke!

Det var jo slet ikke så svært endda!
Og dagen i dag skal tilbringes med juleevent hos Nespresso (med gaver, god kaffe, juletræ og KAGER til morgenmad), et spændende møde omkring et projekt jeg går og fifler med, nogle timer på kontoret og afslutningsvist bøf og fritter i fantastisk dejligt selskab i Kødbyen i aften.

Man skulle da være et skarn, hvis man ikke forstod at nyde sådan en dag 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *