En opfølgning på vores trampolin

Reklame for North Trampoline

 

Jeg har fået en del spørgsmål til mit indlæg om vores nye trampolin fra North, og det kan jeg godt forstå, for jeg havde også selv en hel bunke af spørgsmål til vores venner med trampoliner, da vi selv gik i købstanker.

Vi er som sagt endt med en North Explorer Low, som er en trampolin, der er gravet ned, som har netop omkring, og som er oval i faconen – og så er den valgt udfra et ønske om en trampolin, der virkelig er af god kvalitet, så man kan hoppe ekstra højt.

Jeg har derfor samlet de fleste spørgsmål i indlægget her – og hvis I har flere, så råber I endelig bare højt, så skal jeg nok forsøge at svare! 🙂

Den ovale facon gør at den heldigvis ikke fylder alt for meget nede i vores baghave

 

 • Hvorfor valgte I en udgave der skulle graves ned?
  • Jeg har egentlig slet ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville have en nedgravet trampolin – men det er selvfølgelig også let for mig at sige, når det ikke var mig, der skulle grave den ned 😛
   Først og fremmest så syner trampolinen ikke nær så voldsom, når der er gravet ned i jorden, og når man nu i forvejen ikke er så stor fan af det der med en trampolin lige midt i baghaven, så er det et kæmpe plus.
  • Derudover behøver man ikke at være så bekymret i efterårsstormene, fordi den ikke er nær så udsat, når vinden raser.
  • Sidst men ikke mindst, så føler jeg, at det er lidt mere sikkert for børnene at færdes på trampolinen, når den står helt nede ved jorden – men jeg ved selvfølgelig godt, at det nok er lidt fjollet, når vi alligevel har net omkring den. Under alle omstændigheder er det i hvert fald mere let for de mindre børn at komme op og ned på trampolinen, når den er gravet ned.
 • Hvor lang tid tager det at grave en trampolin ned?
  • Min mand havde egentlig besluttet sig for at leje en minigraver til at få gravet trampolinen ned med, men en søndag formiddag, hvor min svigerfar var på besøg, gik de i stedet igang med projektet bevæbnet med to spader og en trillebøre.
   Nu er det selvfølgelig let at sige, når jeg ikke selv hjalp til, men de sagde selv, at opgaven var meget mere overskuelig, end de havde regnet med. De arbejdede to mand og brugte nok i alt 5 timer på projektet.
  • Efterfølgende skulle al jorden køres væk, og det tog til gengæld yderligere en hel dag, fordi vi ikke kunne have det nogle steder i haven og derfor skulle have det på genbrugsstationen.
  • Men alt i alt var det slet ikke så uoverskueligt, som min mand egentlig først havde regnet med.
 • Skal man have net om trampolinen, når den nu er gravet ned?
  • Det var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville have – også selvom trampolinen virkelig rager op i haven med nettet på. På den måde er du 100% sikker på at de aldrig hopper ud over kanten og lander på jorden. Selvom trampolinen er i jordhøjde kan man altså virkelig slå sig, hvis det sker.
  • Derudover bruger børnene ofte trampolinen til at lege blindebuk eller at spille basket (vi har en genial tilhørende basketkurv monteret øverst, som man kan tilkøbe til trampolinerne fra North) – og til begge dele har man brug for nettet.
 • Hvad er fordelen ved en oval trampolin i stedet for en rund?
  • Da jeg læste op på det med trampoliner i min research fandt jeg hurtigt ud af, at en oval trampolin klart er at foretrække, hvis du gerne vil kunne lave flikflak, vejrmøller, salto osv. – fordi den ovale facon giver dig noget mere plads i længden.
  • Derudover fylder den på en eller anden måde også lidt mindre i haven, synes jeg – fordi den står på langs helt nede i vores baghave og dermed ikke går så langt ind på græsplænen.
 • Er I glade for den model I endte med?
  • Her kan jeg helt kort og præcist svare JA!
  • Vi er simpelthen så glade for dels at have en trampolin, men også at have lige præcist denne trampolin. Kvalilteten skinner tydeligt igennem – dels fordi man ganske enkelt hopper bedre på den her end de fleste andre vi har prøvet, men også fx i sikkerheden hvor de der afdækningspuder over fjedrene er tykkere og mere stabile end ved mange andre. Derudover tænker jeg, at den nok også i længden holder meget bedre end mange af de billige trampoliner.
  • Vi er vildt glade for faconen, for at den er gravet ned – og så er noget af det mest overraskende faktisk hvor sjovt det er at spille basket med den medfølgende basketkurv.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *