Til julebal… Til julebal i Disneyland ♥Findes der noget mere magisk end julen? Det skulle da lige være jul i Disneyland* – som vist er noget nær den bedste kombination, man overhovedet kan forestille sig!

Jeg er så heldig, at jeg får lov til at opleve det i år sammen med min datter – og jeg kan vist roligt afsløre, at vi glæder os helt vildt meget – vi rejser om knapt 2 uger ♥

En af mine bedste juletraditioner har jo netop altid været at sidde sammen med min storebror foran fjernsynet for at se Disney’s juleshow hvert år den 24. december, mens vi utålmodigt ventede på, at vores mor skulle få maden klar.
Al den magi, som Disney altid formår at skabe, er helt perfekt til julen – og jeg har sommerfugle i maven over, at jeg får lov at opleve det sammen med Fidusen.

Sidste år var jeg, som I måske kan huske, inviteret i Disneyland Paris med min søn for at opleve deres fantastiske Halloweenoppyntning. Det var en kæmpe oplevelse, og selvom min datter fuldt ud accepterede, at hun ikke skulle med, så har hun jo selvfølgelig været vanvittig misundelig, og derfor glæder vi os begge endnu mere til at komme af sted.

She’s a believer! Som vi plejer at sige. Hun tror på nisser. Hun tror på Julemanden – og hun tror på Disneyprinsesser! Jeg har siddet og kigget videoer med hende på Youtube fra Disneyland Paris*, og hun sidder og er helt starstruck over, at Disneyprinsesserne virkelig befinder sig i Disneyland 😉
Da vi så nogle videoer fra sidste års julefest udbrød hun også: “Og Mor; se lige – dét er altså den ægte julemand; det kan man tydeligt se. Men det er selvfølgelig også klart, når det er Disney” 😀

Så jeg ser virkelig frem til at opleve magien med hende – tilsyneladende er det Fedtmule, der er vært på årets julefest – så jeg tænker, vi godt kan forvente en hel del skæg og ballade på den front.

Er der mon nogen af jer, der har oplevet Disneyland ved juletid?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Vi var i Disneyland for en del år siden som en del af vores sommerferie. Så altså ikke ved juletid. Men vi var helt enige om, at julen må være endnu mere magisk end sommeren i Disneyland. Nu er vores børn 13 og 15, men min mand er begyndt at plage om en tur mere i Disneyland; “Jamen, det var jo så godt dernede!”, haha!
  Og hold kæft, hvor er din datter bare sød! Det lyder til, hun har det helt rette alder, og jeg er sikker på, I får en fabelagtig, glimmerdrysset tur – det ønsker jeg i hvert fald for jer. 🙂

  • Hahaha hvor er det sjovt at høre, at det også kan trække så meget i de voksne, selvom det ikke længere er for børnenes skyld 😀
   Det er også næsten noget af det, der er så fint ved at få børn – at man kan bruge dem som undskyldning for at lave den slags 😉

   Og tusinde tak skal du have ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *