Test og anmeldelse af overtøj til børn fra Reima


 

Her kommer en test og anmeldelse af overtøj til børn – vintertøj fra Reima.
Det føles lidt som om sommeren pludselig bare er smuttet uden at sige farvel – og ja endda har smækket døren på vej ud.
Vi er jo nærmest gået direkte fra hedebølge til efterår, og hvor meget jeg end holder af brændeovn, tæpper og sofahygge, så savner jeg altså solen og varmen!

Men weekendens vejr har dog fået mig til at erkende, at de køligere tider nok er kommet for at blive, og jeg har derfor forsøgt at danne mig et overblik over børnenes efterårs- og vintergarderober.

De vokser begge så hurtigt lige nu, at jeg nærmest er nødt til at købe tøj til dem flere gange hver sæson – det har jeg vist næsten ikke prøvet, siden de gik i vuggestue 😀

Da vi sidste jul var i Disneyland Paris havde min datter ingen problemer med at holde varmen i sin Reima jakke – jeg var personligt ret misundelig 😀

Sidste vinter var de så heldige at modtage overtøj fra Reima, og jeg har været lidt spændt på at prøve det af, for det er faktisk et brand, jeg ikke tidligere har haft personlig erfaring med.
Jeg har nok ærligt været skræmt lidt væk af nogle af deres mere farverige styles, men de fås jo i et utal af farver og kombinationer, så selv den farveforskrækkede mor også kan være med 😉
Faktisk kan jeg ret godt lide, at de ting vi har valgt, minder en del om helt klassisk skitøj – og både min søn og datter har været overordentligt begejstrede for tøjet.

Reima har mange års erfaring med at producere overtøj til børn – også i områder med ekstremt lave temperaturer. De er kæmpestore på fx det finske og russiske marked, og der er der altså behov for overtøj, der virkelig kan stå distancen – og hvis det kan holde til en tur i den russiske vildmark, så tror jeg også godt, at vi kan konkludere, at det nok skal holde et barn varmt i en dansk skolegård eller udflytterbørnehave 😀 Faktisk står der om de jakker, som mine børn har testet, at de kan holde til temperaturer helt ned til minus 30 grader.
Jeg havde været lidt nervøs for, om de mon så simpelthen ville være FOR varme til det danske klima, men det er heldigvis ikke tilfældet. For det første er de lavet i et virkelig let materiale, så de slet ikke føles tykke og tunge – og for det andet er det utrolig åndbart, så selv på de første efterårsdage, hvor de tog jakkerne i brug, så var de lækre og behagelige at have på.

Begge mine børn er så store nu (7 og 9 år) at de foretrækker todelte sæt fremfor flyverdragter – simpelthen fordi det er hurtigere lige at tage en jakke på i frikvarteret fremfor at skulle kæmpe med en hel flyverdragt.
På dage med sne har de fået deres skibukser med, men ellers har de typisk været rigeligt med en varm vinterjakke, når de kun er ude i et frikvarter. Så det har fungeret virkelig godt for dem begge.

Jakkerne og skibukserne fra Reima er fyldt med små gennemtænkte detaljer, hvor det er ret tydeligt, at de altså laver funktionelt vintertøj – og ikke kun tænker på det æstetiske.
Der er fx små “snefang” – altså kanter der sørger for at der ikke kommer sne op under jakken eller op i ærmerne – lommer der sidder de helt rigtige steder, så de er nemme at komme til, fleecekanter indvendigt i kraven så den er blød mod hals og hage – og lynlåse der glider let selv med vanter på.

Alt i alt har vi været SÅ positivt overraskede over Reima – både i forhold til kvalitet men også med de ret lækre sæt, jeg fik valgt ud til børnene- jeg har desværre ikke så mange billeder hvor skibukserne er i brug, fordi det trods alt ikke var den vildeste vinter sidste år 😀 – men her er et enkelt, da vi var ude at fælde juletræ. Min søn fik et par bukser i en kontrastfarve der passede til lynlåsdetaljerne på hans jakke, og min datter fik et par helt sorte til sin lyserøde jakke.

Det er desværre ikke alt, der er på lager hos Reima lige nu – men mon ikke de kommer det i den nærmeste fremtid? Du kan finde min datters jakke her – og skibukser her. Min søns jakke er her – og skibukserne her.

Derudover er der tilbud på en masse tøj fra Reima lige her* og lige her*.

Derudover fik vi også mulighed for at teste deres vinterstøvler* – eller faktisk er det vist mest bare et par vandtætte sneakers, som meget praktisk kan vaskes i vaskemaskinen. Men faktum er, at de ikke brugte andet fodtøj hele vinteren 😀 Dem har vi VIRKELIG været glade for, fordi de både er praktiske, flotte og ikke mindst utroligt gode for børnene at have på, fordi de stort set intet vejer og er hurtige at tage på, når de skal ud i frikvartererne.
Dem kommer vi uden tvivl til selv at investere i her til den kommende efterårs- og vintersæson til begge børn – de er faktisk på tilbud lige her*, så måske man burde slå til nu, så der i hvert fald er styr på den del 😀

Kunne vi finde på at købe overtøj fra Reima fremadrettet? JA! Det er der slet ikke nogen tvivl om.
Prisen er i den højere ende, men her kan man tydeligt mærke, at pris og kvalitet hænger sammen, så det er helt ok for mig. Jeg vil hellere betale ekstra pga. det – end når man reelt set betaler for et lækkert design og et hypet brand 😉
Børnene har været MEGET glade for det- både fordi det er blødt, varmt og nemt at tage på – men også fordi det minder om skitøj og derfor har en hvis coolness over sig, ifølge dem 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *