Få 40% rabat på det populære “bloggertæppe” fra Ellos

Tanger ryatæppe fra Ellos

Rabatkode Ellos marts 2017

Tanger ryatæppe fra Ellos Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Du kan næsten ikke undgå at være stødt på det her fine ryatæppe Tanger fra Ellos et sted i blogland eller på Instagram det sidste års tid.
Det er virkelig eksponeret stort set overalt – men det er altså heller ikke helt tilfældigt.

Jeg har det også selv, bloggertæppet, som man næsten fristes til at kalde det. Og hold nu op hvor har det altså klart været et af mine bedste boligkøb til prisen i meget lang tid.
Det er lækkert, blødt og vamset – og så er det perfekt til at bringe hygge ind i de fleste hjem. Vi har efterhånden haft det i et halvt års tid, og det er på ingen måde blevet grimt eller nusset at se på, selvom vi går på det og bruger det dagligt.

Som en kæmpe bonus, så elsker vores børn at sidde på det, fordi det er så blødt, når de skal se fjernsyn, lege eller ligger og spiller på en tablet – og det er altså ret hyggeligt at se dem smide sig der, så snart de kommer ind af døren.

Lige nu har Ellos en rabatkode, der giver dig hele 40% rabat på din dyreste vare til og med den 18. september 2017. Der er visse undtagelser – bl.a. gælder den ikke møbler og visse mærker – men tæppet her, det kan du altså med fordel købe med hele 40% rabat, så du ender med kun at give 900 kr for det – hvilket altså er en vanvittig god pris for et så lækkert tæppe, hvis du spørger mig!

Rabatkoden til Ellos hedder 365892 og gælder som sagt til og med den 18 september 2017 – tæppet finder du via dette link – og her er tæppet i en stor udgave, som nok faktisk er det, de fleste køber.

Der står følgende om rabatkoden:
*Vilkår (365892): Nybestilling af tøj, sko, accessories, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma og Northern Beauty”, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter eller gulvtæpper hos Ellos. Maks. 1 gang/kundenr.  Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med ”Ingen rabat”. Vi tager forbehold for udsolgte varer og eventuelle trykfejl.

Tæppe: Ellos -.- Gulvlampe: Cottex – købt på DBA -.- Sofabord: ILVA (gammelt) -.- Sofa: Bolia (gammelt) -.- TV: Samsung Curved -.- TV-skænk: IKEA (gammel) -.- Lampe: Verner Panton -.- Billeder: DIY guide her

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *