De smukkeste illustrationer til børneværelset fra Mrs Mighetto

Mrs Mighetto plakat til børneværelset

mm5

mm6
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Smukke, drømmende og eventyrlige illustrationer fra Mrs Mighetto, der vil pynte på ethvert børneværelse.

Jeg har længe været frygtelig forelsket i de fantastisk smukke illustrationer fra Mrs Mighetto, som er vidunderligt drømmende i deres udtryk. Der bliver med jævne mellemrum udgivet nye kollektioner i begrænset oplag – så man skal ikke gå og overveje det alt for længe, før man slår til – her taler jeg af bitter erfaring, desværre…

Den nuværende fine kollektion er inspireret af cirkuslivet, artisterne, magien, friheden og drømmende som et cirkus byder på.
Jeg er især helt vild med Miss Astrid – den smukke cirkusprinsesse, som ville passe SÅ fint ind til min datters værelse med både udtrykket og farverne… så måske skulle man overveje det som en ekstra julegave? (apropos, så kommer der et indlæg med gode gaveidéer snart).

Mrs Mighetto har også lavet et helt vidunderligt tapet, som LirumLarumLeg også får hjem snart – der er nemlig ikke andre danske forhandlere, der har det på lager – og så snart det kommer hjem, skal jeg have tapetseret en enkelt væg på min datters værelse med det – og det skal jeg selvfølgelig nok fortælle mere om, når vi kommer dertil 🙂

Du finder alle de smukke plakater fra Mrs Mighetto hos LirumLarumLeg lige her.

Har du mon husket at deltage i konkurrencen om en eventyrlig tipi fra NunuNU til 1000 kr her – og 3 valgfri styles fra Someday Soon lige her?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *