Konkurrence fra Someday Soon – vind lækkert og cool drengetøj

img_1633-001
opdateret-for-nylig50
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Du bliver præsenteret for det fedeste brand, der laver tøj kun til drenge – Someday Soon – og så får en heldig læser lov at vælge sine 3 favoritstyles, som en tidlig julegave.

Jeg tror, de fleste drengemødre godt kan nikke genkendende til, at det kan være virkelig svært at finde lækkert drengetøj.
Det er ganske enkelt som om, at de fleste børnetøjsbrands kræser lidt mere for detaljerne og producerer en del flere styles til piger – end drenge.
Og jeg har flere gange her på bloggen givet udtryk for min frustation omkring dette – jeg mener nemlig, der er et kæmpe potentale i drengetøj, og som drengemor går man altså ikke mindre op i, hvilket tøj man iklæder sit barn 😀 – og nu hvor jeg er mor til en lidt ældre dreng på snart 8 (gisp!!) år, så er det jo også noget, han selv har en holdning til.

Derfor er jeg også svært begejstret for Someday Soon, som er et forholdsvis nyt dansk børnetøjsmærke, der har specialiseret sig i lækkert og cool drengetøj. Tænk sig, et helt brand, der kun laver drengetøj og derfor har fuldstændig styr på lige netop det.

Jeg er selvsagt svært begejstret, men den ultimative test med et barn på snart 8 er jo egentlig, om det også kunne godkendes af min søn 😀
Vi sad og kiggede deres nuværende kollektion igennem sammen, og det var meget få styles, han ikke puttede på ønskesedlen – det var med andre ord et kæmpe hit!
Det er nemlig også cool tøj i lækre materialer, og så har alle styles en smule kant, så det ikke bliver alt for nuttet, men så det samtidigt stadigt kan bruges til både små og større børn – størrelserne spænder fra 2-8 år.
I hver kollektion er der desuden et par styles, der stikker lidt ud – som er lidt mere modige end de andre, og som virkelig er statement pieces.
Og udover de geniale designs, så er jeg altså også vild med navnet “Someday Soon” – fordi der er så meget spil i det navn. Min søn går i hvert fald jævnligt og snakker om, hvad han skal “someday soon” (spise slik, fange pokemons og spille minecraft er ofte nogle af svarene 😉 ).

img_1681

img_9587

Min søn er blevet (stolt) ambassadør for Someday Soon, og jeg har fået massevis af forespørgsler fra vennernes mødre omkring tøjet, og han elsker de dage, hvor det er tøj derfra, der er lagt frem til ham. Dels synes han, det er dejligt blødt – og den slags skal men bestemt ikke undervurdere, for hold nu OP hvor har vi måtte kassere meget tøj, som han har nægtet at have det på, fordi det kradser eller stikker – og dels fordi det er cool, som han selv siger.
Man kan godt mærke, at han er en stor skoledreng efterhånden 😉

oktober167

Jeg har udvalgt nogle af mine favoritter i kollagen her – men jeg har faktisk fået lov at udlodde hele tre valgfrie styles til en heldig læser her på bloggen.
Du kan se hele kollektionen lige her – og jeg advarer på forhånd; det bliver nok svært at indsnævre det til kun tre styles 😉

For at deltage, skal du blot lægge en kommentar, hvor du fortæller, hvordan din dejlige dreng højst sandsynligt vil fortsætte sætningen “someday soon” – og så må du også meget gerne knytte et par ord på kollektionen fra Someday Soon 🙂
Sidste frist for at deltage er søndag d 11/12 2016 kl 20, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i indlægget her 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Someday soon … I will be 2 years old and I will get a big big traktor 🙂

  Min søn bliver 2 år om 10 dage og han elsker traktorer og store maskiner. Traktor var hans første ord, så er sikker på det vil være en del af hans sætning 🙂 Hold nu op nogle fede styles de har. Synes det kan være noget så svært at finde tøj til en dreng. Det er noget helt andet til min datter.

 • Min søn ville helt sikkert sige “Someday soon… vil jeg spille en masse fodbold (eller håndbold)” da han er vild med at spille bold, i næsten alle afskygninger:-)

  Er helt vild med den kollektion, og især statement T-shirten din dreng har på, ville være en af de dele jeg ville vælge til ham.. har faktisk allerede luret lidt på den i forvejen så det ville da være skønt hvis man kunne vinde den og glæde ham til jul:-)

 • Spændende kollektion og for mig helt nyt mærke. Erklærer mig enig i, at der er langt mere fint pigetøj, ihvertfald når drengene når omkring str 104 og de fleste baby drenge kollektioner stopper. Someday soon, tja vil min dreng formentlig lege og nyde livet som han er rigtig god til 😊

 • Someday soon I will be taller than my big sister 😜. ( Frederik snart 4 år)
  Smukt, drenget og coolfarver ( sjældent de 3 tillægsord kan bruges sammen i en beskrivelse af drengetøj )

 • Jeg elsker at opdage nye mærker! Med 4 drenge på 11, 7, 4 og 2 måneder er jeg sikker på det er et jeg vil ty til når garderoben skal opfriskes. Jeg personligt kan rigtig godt lide farverne de fleste styles er lavet i. Det kan altså også blive en kende for hidsigt til min smag 😉

  Jeg er sikker på de tre ældste ville afslutte sætningen med: Someday soon – er det ikke snart jul?

 • Wauw Wauw Wauw jeg er vild med det! Min 6-årige er ret habil til engelsk (jeg giver youtube skylden) og han ville sikkert fortsætte someday soon med I will watch dinosaurs!

 • Hvor er det fedt tøj. Er så enig med at det er så meget fint pigetøj og virkelig svært at finde fint smart og lækkert drengetøj. Min søn er model og når der skal skydes foto af så er der også så meget pige gejl og så lidt til drengene. Min søn vil helt sikkert sige someday soon bliver jeg 5 år juleaften ☃️

 • Min søn vil nok sige Someday soon vil jeg have guf – eller Someday soon vil jeg klædes ud som Darth Wader 🙂
  Tøjet ser virkelig lækkert ud. Jeg tror jeg skal have studeret det nærmere næste gang knægten skal have nyt tøj 🙂

 • Min søn er fem et halvt og ville stensikkert sige ‘taber jeg min første rokketand!’ Som afslutning på den sætning! Det er det helt store ønske for tiden, især efter at bedstevennen, der er nogle månede ældre, tabte sin første i sidste uge!

 • Someday soon vil jeg (igen) være Spider-man i børnehaven 😄

  Helt enig! Alt for meget fokus på pigetøjet. Synes især det er svært til jul eller andre begivenheder, hvor man gerne vil klæde dem lidt pænt på, men sønnike ikke vil have skjorte på 😊
  fedt nyt og vovet brand, der bestemt vil komme med på listen og forhåbentlig kan overbevise min søn på tre om, at han godt kan gå i andet end de tre t’shirts med Paw Patrol, Ninja Turtles og sej brandbil, som er det eneste, han vil have på for tiden (moren er ved at blive vanvittig, han har jo så meget fedt) 😁

 • Han ville kigge NØJE på mig og sige ‘ahva’?’, og så ville jeg gentage, og så ville HAN GENTAGE på sin egen musical-agtige facon (den dreng er en levende musical!)… ‘Someday sooooon’ ville han så rende rundt og synge. Og hvis han forstod, hvad det betød, ville han sige ‘Someday soon bli’r jeg voksen, og så må jeg SELV bestemme, hvornår jeg ser Ramasjang!’ 😉 Jeg ville ikke nænne at fortælle ham, at han nok ikke gider det, når han er voksen…

  • OG: Stilet og sådan ret streetsmart. Jeg tror, han ville finde det sejt. Nu kan jeg jo ikke mærke kvaliteten, men hvis det er blødt OG holdbart (han kravleleger og slåsser jo i et væk, femårige vildbasse), så er jeg også fan!

 • Someday Soon, I will be a professional mountain biker…

  Mads er vildt med den rå street look…Det har Someday Soon virkelig fanget i deres designs.

 • Someday soon… skal jeg begynde i skole! Det ville min søn nok sige -der er lidt med tidsforståelsen (der er trods alt et halvt år til), men det man glæder sig til sker jo liiiige om lidt 🙂

 • Super fedt tøj, flot kollektion, og sejt til de lidt større drenge. Sådan en har jeg, og det kunne være så fedt med held her;-)
  Han vil sikkert sige…Someday soon, I will be a professionel football player:-)

 • Det er sjovt – jeg har det nok lidt omvendt. Hvorfor har så meget pigetøj nuttede referencer eller nærmere hvorfor står der stort set aldrig seje statements på pigetøjet? Derfor vil jeg tillade mig, at fortolke lidt på ‘opgaven’ og sige, at begge mine børn (en dreng og en pige) ville sige “Someday soon I will climb a tree with my friends”. Ja, og så vil jeg gå efter en t-shirt til hver af dem med et cool statement.

 • Some day soon.. vil jeg bare være Wilhelm. Dette er udsagnet fra min søn Wilhelm på 4 år, når han bliver spurgt om, hvad han gerne vil være når han bliver voksen eller til fastelavn og halloween. De første gange blev jeg en lille smule ked af det. Tænk, hvis han føler, at han ikke må være sig selv og tænk, at han går glip af glæden ved at klæde sig ud. Nu er jeg kommet til den konklusion, at tænk at have en dreng, der hviler så meget i sig selv, at han ikke kan forestille sig noget bedre end at være sig selv <3

 • Someday soon…I will start in 3rd grade 🙂
  Selvom det først er efter sommerferien, så glæder han sig meget 🙂

 • Someday soon… vil jeg bestemme over min storebror (Carl 8 år og lillebror). Super fed kollektion lige noget for mine drenge

 • Someday soon I will grow up and be like my big idol Brandmand Sam. Mikkel på snart 3 år.
  Fanatisk tidsløst, klassisk med en snert af coolnes design.

  Jeg er vild med bukserne, rumtemaet og den seje hootie og har fuldstændig forelsker mig i Marvel jakken.

 • Frederik ville helt sikker sige” someday soon blir jeg pilot og så kan jeg flyve os alle sammen til England og så kan vi spise bacon til morgenmad og så kan vi også se ægte dinosaur skeletter og alle skal med”

  En virkelig fin kollektion der bestemt gør manglen på fedt drengetøj meget mindre. Jeg er fan.

 • Someday soon….I’ll be back

  Oh yes, det er en rigtig cool kollektion. Og den går perfekt til rødhårede, ser jeg:-)

 • Uhhh hvor fedt med sådan noget smart drengetøj!
  Min dreng på 7 år er begyndt at være ret kæk og har fundet glæden ved at rime.
  Så han ville nok sige:someday soon er det JUL😁
  Vi vælger altid tøj der er blødt og som man kan lege i-men stadig skal det være slidstærkt så mor ikke skal købe nye bukser hver uge…og jeg synes denne smarte kollektion ser meget spændende ud!!

 • Someday soon I will be a fireman, ville min søn sige;-)
  Super sejt tøj, må lige smide et lod, da jeg har en stor dreng der ville elske det her tøj;-)

 • Sikke en skøn præmie!
  Jeg er overbevist om, at han vil sige: “Someday soon skal jeg åbne min julekalender”. 🙂

 • Min yngste søn på knap 11 år vil nok sige: Someday soon I´ll be bigger than you mom 😀
  Jeg synes tøjet er fedt, hvad vigtigere er…det synes begge mine drenge også!

 • han ville sikkert sige someday soon så bestemmer jeg selv! 🙂

  hvor er der mange fede ting.. du har helt ret, det bliver svært at udvælge 3 ting 🙂 😉

 • Someday soon – er det legetøjsdag i børnehaven, så jeg kan have endnu en superhelte dragt på.
  Der bliver talt ned allerede fra fredag når vi henter til hvornår det er fredag igen!

 • Some day soon… “Vil jeg bestemme herhjemme. McD til aftensmad og superhelte tøj på hver dag” – Det ville min søn, Marcus helt sikkert sige 😉
  Jeg er vild med deres kollektion – fed på den drengede måde og super cool prints uden det bliver for meget. Jeg er fan!

 • Jeg vil så gerne vinde til min lækre nevø. Og han ville formentligt sige noget ala “someday soon” vil Buster (han omtaler stadig sig selv i tredjeperson) have en traktor, spise pizza og slik 🙂

  Og “Someday Soon” har da virkelig ramt hovedet på sømmet ift. drengene – og fedt. at de kun laver drengetøj, for det er jo så deres speciale! Deres kollektion er virkelig rå, drenget og på samme tid nutidig og mega smart! Alle drengebørn vil da elske at gå med deres tøj!

 • Sikke meget fedt tøj. Mine to drenge vil elske det..
  De vil formentlig begge sige Someday soon, Spiller jeg fodbold i Barcelona 😉

 • Aksel ville sige: someday soon er jeg en sej børnehavedreng… Forhåbentlig i noget tøj som både han og moderen synes er sejt. Ser også ud til at være rummeligt, forstået som at tøjet giver mulighed for bevægelse.

 • Min søn ville “Someday soon spiser jeg resten af den kæmpe slikpose, jeg fik til juletræsfesten i dag, selvom du har sagt nej mor” haha ikke godt at være upopulær men der var tale om et halvt kilo slik og barnet er 4 år og havde også skovlet 3 æbleskiver ind 😬 Someday soon er virkelig cool drengetøj som både mor og søn kan lide. Det er enkelt men samtidig sejt og så med space tema. Min søn elsker alt, der handler om rummet.

 • “Someday soon I will get even more Lego”
  siger min næsten 4 år gammel søn ❤️😂
  Jeg elsker Someday soon tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *