Vind årets julegave – en NunuNU tipi til 1000 kr

Giveaway Tipi fra NunuNU

nununu-tippi_grande
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

 

OBS: Der er udtrukket en heldig vinder, der har fået direkte besked -det blev Caroline. STORT tillykke 🙂

Du kan vinde den smukkeste tipi fra NunuNU hos LirumLarumLeg til en værdi af 1000 kr i denne giveaway. Perfekt til at skabe hygge på dit barns værelse og en oplagt julegave.

Min datter elsker at bygge huler og sidde og hygge i dem med bøger, barbiedukker eller en bog, så jeg har længe været på udkig efter en tipi til min datters værelse og har efterhånden set de fleste på markedet i min jagt efter den helt rigtige.

Selvom der er mange rigtig fine udgaver, så er jeg alligevel gang på gang på gang vendt tilbage til den fine tipi fra NunuNU af flere årsager.
Dels er der en bund i den – og det vil jeg rigtig gerne have. Det holder lidt bedre på faconen, det er lidt nemmere at skabe en hyggestemning og så kan man nemt løfte den med puder osv. indeni, når der skal støvsuges (jaja – man har da lov at tænke lidt praktisk også 😉 ).
Men derudover synes jeg simpelthen også, det er klart den smukkeste tipi, der findes – og sammenlignet med flere andre er prisen så absolut i den rimelige ende.
Den er forholdsvis neutral – men giver alligevel mulighed for en smule pyntesyge med det mønstrede stof i døråbningen og ikke mindst de helt fantastisk fine pompom’er i toppen.
Og så ved jeg, at min datter vil elske de små vinduer i siden, der kan åbnes eller lukkes ned.

Jeg har i samarbejde med den fineste online legetøjsbutik LirumLarumLeg fået lov at udlodde en NunuNU tipi en valgfri farve til en heldig læser her på bloggen. 

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at lægge en kommentar til indlægget, hvor du skriver, hvilken farve du ønsker den i, hvis du vinder – du kan se alle farverne lige her – og skriv nu den helt præcise farve på – der er fx flere slags grå.

Sidste chance for at deltage er torsdag d 15/12 kl 20, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i indlægget her.
HELD OG LYKKE! ♥

Du kan også stadigt nå at deltage i konkurrencen om 3 valgfri styles fra det vanvittigt lækre drengetøjsmærke Someday Soon lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *