Messingdetaljer fra vores tropiske toilet

img_9764

img_9784

img_9798

img_9799

img_9802

img_9805

img_9806Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Det er igen blevet tid til lidt detaljebilleder fra et af de rum, der snart er ved at være helt færdig; nemlig vores tropiske toilet!

Jeg elsker det navn; Tropisk Toilet – jeg mener; sådan en halvmørk og grå novemberdag, er det da skønt med sådan et koncept, der lugter bare en lille smule af sol, varme og tyrkisblåt hav 😀

Nå men det er så småt 7 måneder siden, jeg for første gang breakede idéen for min mand om et tropisk toilet og efterfølgende skrev om det lige her på bloggen. Vi havde ikke noget toilet på 1. salen i vores hus, så vi skulle have ombygget et walk-in closet til et toilet – og derfor var der jo ret frie rammer ift indretningen.

Jeg endte med at få overbevist min mand om, at et tropisk toilet var verdens mest geniale idé – og vi tog derfor udgangspunkt i tyrkisblå klinker og det mest vidunderlige palme-tapet.

Som jeg nævner i det allerførste indlæg om toilettet, så ville vi gerne have masser af messingdetaljer – gerne i form af messingananas for nu at gå all in på temaet 😉

Og nu er de fleste messingdetaljer altså ved at være på plads. Jeg mangler lige et par hylder, der gerne på en eller anden måde må have et element af messing i sig (så hvis du lige kan komme i tanke om nogle, så sig endelig til!), en ananas-sæbeskål i messing (ja, det findes 😀 ) og så skal der selvfølgelig nogle små pynteting derud.

Men ellers så er vi lige ved at være der – Trutten mener dog stadigt, at der lige skal tilføjes en ananas-duftfrisker og et lydbånd med bølgebrus for at sætte prikken over i’et 😀

Ananasknagerne og dørskiltet fandt jeg på ebay, toiletbørsten har jeg netop købt hos Ellos og så er både spejl, kurv og toiletpapirsholderen fra Lagerhaus.

Toiletbørste: Ellos -.- Ananasknager og Dørskilt: Ebay -.- Spejl, Kurv & toiletpapirsholder: Lagerhaus

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *