Vores helt nye tropiske toilet med masser af messing

tropisktoilet
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Vi er gået i gang med en større ombygning herhjemme med flere forskellige byggeprojekter. Jeg har virkelig glædet mig til at komme i gang og til at få styr på alle de løse ender, der stadig er her i huset.

En af de ting, vi skal have lavet, er et toilet på 1. sal, hvor vi har alle husets soveværelser. Vi har et badeværelse i stueetagen og et toilet i kælderen, men vi mangler altså ét på 1. salen, og heldigvis er der plads og mulighed for at etablere det.
Det bliver et lillebitte ét, så det stiller naturligvis nogle krav og udfordringer til indretningen.

Men! Jeg har fundet på den fineste og finurligste idé, og på en eller anden mærkelig måde har jeg fået lokket min ellers ret konservative mand med på idéen 😀

Forestil jer tyrkisfarvede små kakler på gulvet – som leder tankerne hen på et azurblåt klart hav. Palmetapet på væggene (det skal ikke være et vådrum, så vi behøver ikke klinker på væggene – og så skal både sæbeskål, håndklædeholder, knager og alverdens andre dimsedutter være med et fælles tema: messingananas! Sidder du og undrer dig, så hørte du det først her; messingananas bliver det helt store hit de kommende sæsoner 😉

Det er selvfølgelig ikke en indretning, vi gider at se på de næste 30 år – men både tapet, knager osv. kan nemt skiftes ud, og jeg synes, det er en ret sjov måde at skeje lidt ud på.

Hvis I har nogle gode tips eller eksempler på indretning af bittesmå toiletter, så tip mig meget gerne – jeg kan nemlig ikke helt finde ud af, hvad der er de bedste løsninger med toilet og håndvask, når der ikke er så meget plads 🙂

 

Tapet -.- Klinker -.- Messingananas (som faktisk er det fineste drinksglas)

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *