Lykken er – den forgangne uges små glimt af lykke

Det blev pludselig mandag morgen en anelse hurtigere, end jeg var klar til – men til gengæld har jeg nuppet computeren med op under dynen, hvor jeg drikker god kaffe og arbejder, mens solstrålerne strømmer ind af vinduet – så har man vist næsten ikke grund til at klage 😉

Lige nu arbejder vi på højtryk herhjemme for at få de sidste ting ved ombygningen helt færdig – og vi er heldigvis snart i mål! Vi mangler lige at få tapetseret soveværelset og sat filt op og  malet i spisestuen, men alle de malere, vi har haft kontakt med, har lange ventelister – så hvis du kender en god én, så smid mig meget gerne et navn og nummer 😉

Heldigvis har ugen også budt på andet end arbejde – faktisk har det været en særdeles god én af slagsen; så her kommer sidste uges små lykkeglimt.
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


 

Lykken Er…

loulou

Venindetid
Lørdag aften mødtes jeg med mine tre veninder på restaurant Lou Lou – som er en lillesøster til Gejst.
Vi havde en helt fantastisk dejlig aften med masser af vin, god mad, lange snakke, latter, kærlighed, sjusser og shots.
Gode veninder er guld værd – og jeg har fået de allerbedste ♥

glimmer

Glimmer
Jeg elsker guld, glitter – og er i det hele taget en værre glimmergås 😀
Kjolen her har jeg været SÅ glad for – det er i øvrigt denne.

Kabe vægge og epoxygulv

Vores smukke lounge
Et af de projekter, der heldigvis er helt færdige herhjemme er vores lounge. Husets gamle grovkøkken/bryggers er blevet forvandlet til den fineste lounge med lyserødt epoxygulv, grå rå Kabe vægge og en smuk lyserød vertikal radiator fra Purmo, der snart bliver installeret.
Så mangler vi bare at få investeret i min drøm af en daybed fra by KlipKlap,  en champagneknap og lidt kunst til væggene.
Indtil da har vi rykket vores madras fra by KlipKlap derud – så den kan agere sofa – og så er barvognen fra vores bryllup også flyttet ind.

Opskrift på pizzadej med sprød skorpe

Hjemmelavede fredagspizzaer med den sprødeste skorpe
Jeg bruger altid denne opskrift på pizzadej, og den slår aldrig fejl! – vi har genindført en hyggelig tradition med pizza hver fredag – så bruger vi altid ugen på at udtænke nye lækre varianter – og alle får lov at lave deres egen pizza.

IMG_9120

At flade helt ud i en lun solplet
Søde Tosca har i den grad nydt at blive udekat igen – efter en lang årerække i en lille lejlighed, og selvom hun er en ældre dame på snart 15 år, så mærker man heldigvis ikke noget til det.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *