50% rabat på min fine glitrende festkjole

glitterkjole1

glitterkjole2

glitterkjole3

glitterkjole5glitterkjole4
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Noget af det, jeg elsker allermest ved bloggen her, er dialogen med alle jer, der læser med. Både i kommentarfeltet, over mail, på instagram og også på Facebook. Jeg tipper jer om lækre sager og gode tilbud – men det går bestemt også den anden vej rundt.
I dag fik jeg besked fra en sød læser om at & Other Stories netop har startet mid season sale – og nu deler jeg tippet videre herinde – jeg kunne nemlig se, at min fantastisk fine glitrende festkjole er med i udsalget med 50% rabat.

Det er vist det stykke tøj, jeg nogensinde har vist her på bloggen, som har været mest populært overhovedet – og det forstår jeg godt, for den ER altså fin og perfekt til festlige anledninger.

Jeg har den i en str. 36 og bruger normalt XS/S – og den passer helt perfekt 🙂

Her finder du min fantastisk fine glitrende festkjole – og resten af tingene på udsalg lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *