Et lidt vemodigt farvel

lejlighed

Vi har brugt hele weekenden på at flytte.
Alt er blevet pakket ned og er rykket til vores nye hus- og lige nu har vi indkvarteret os i kælderen, hvor der er en fuld lejlighed – helt nyinstandsat, der er noget større end vores gamle 😀 – så er planen at bo der den næste måneds tid, indtil vi har fået malet vægge og ordnet gulve.

I søndags tog jeg derfor afsked med vores lejlighed – og det var faktisk en rigtig mærkelig følelse.

Vi har boet der i snart 7 år, og det har været i den lejlighed, jeg har været på barsel begge børn. Det var der, jeg fejrede den første jul med min mand, det var der, jeg boede mens jeg blev gift – og da jeg blev færdiguddannet som jurist.

Den lejlighed dannet rammer om SÅ mange fine øjeblikke – og derfor er det også vemodigt og skræmmende at skulle sige farvel til det sted.

Men nu  er tingene i hvert fald flyttet – og forude venter nye eventyr i helt nye – og meget fine rammer ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *