Den perfekte Little Black Dress

Ganni Ayame Lace little black dress

Har du mon også en Little Black Dress – en lille sort kjole – min er en sort blondekjole fra Ganni!
Den der sikre sag (som jo sådan set ikke behøver at være sort), man altid kan hive ud af skabet, hvis man har tøjkrise og ikke aner, hvad man skal tage på?
Den kjole, der bare altid sidder godt – også selvom man har tænkt sig at gå all in på buffet til festen, selvom man skal op at danse på bordene – eller selvom man måske er lidt i tvivl om dresscoden og hverken vil være over- eller underdressed…

Ganni Ayame Lace little black dress
Sort blondekjole fra ganni Sort kjole med blonder fra Ganni
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Hvis ikke du har sådan en, så kan det slet ikke gå for langsomt med at finde én og få den indlemmet i din garderobe.
Jeg har gennem tiden haft flere forskellige af slagsen, og de har virkelig ofte reddet mig, når jeg har stået og kigget fortvivlet ind i skabet og tænkt den klassiske “jeg har jo INTET at tage på!”.

Min LBD er en sort blondekjole fra Ganni

De sidste par år har min LBD været en smuk sort blondekjole fra Ganni. Den sidder ganske enkelt helt perfekt, den er hverken for lidt eller for meget – og jeg får altid enormt mange komplimenter, når jeg har den på.
Her på bloggen og instagram får jeg også altid utallige spørgsmål til netop den, når jeg viser den frem – og desværre er den jo helt umulig at opdrive nogle steder i dag. Jeg købte den faktisk til denne fine anledning sådan halvdesperat en halv time inden lukketid samme dag, som jeg skulle bruge den – men det har været et af mine fineste impulsive køb 😉

Men; i denne sæson er der netop kommet en sort blondekjole fra Ganni, som minder meget om min egen kjole (du finder den online lige her). Jeg har været inde i en butik for at prøve den, og den er præcist lige så smuk!
Faktisk må jeg være ærlig og indrømme, at jeg kraftigt overvejer, selv at købe den, så jeg har en backup, når min egen kjole er slidt op 😀

Du kan finde kjolen lige her – den er en smule stor i størrelsen, så hvis du er i tvivl, så gå en størrelse ned – min egen er i XS og sidder helt perfekt.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *