Fredagens fem favoritter – sorte blondekjoler fra Ganni

Sort blondekjole fra Ganni

Sort blondekjole fra Ganni

Fredag er altså sådan en lidt skæv dag. Man glæder sig til weekenden men samtidig har man ofte nogle løse ender fra hele ugen, der lige skal rundes af og samles op. Den starter lidt hektisk ud, men det er ok, fordi weekenden venter lige rundt om hjørnet.
Faktisk er fredag og mandag mine yndlingsdage – fredag runder jeg ugen af og gør klar til weekend – og mandag når jeg igen sidder på min pind og har en hel uge foran mig, der skal tages hul på og fyldes ud med dejlige opgaver.

Men jeg tænker, at fredag egner sig fantastisk fint til et lille letfordøjeligt indlæg, der udelukkende handler om fine ting – så derfor har jeg hermed skudt et nyt koncept i gang på bloggen; fredagens fem favoritter.  kom
Det kommer til at indeholde nogle af alle de fine ting, jeg går og ønsker mig, nogle af de ting, der inspirerer mig eller andre ting, der får  mit hjerte til at banke ekstra hurtigt.

I dag er der fem fine blondekjoler. Jeg har jo tidligere vist jer min absolutte yndlingskjole lige pt – som er en sort blondesag fra Ganni. Efterårssæsonen byder på utrolig mange andre sorte blondekjoler – og Ganni har et kæmpe udvalg – og her er fredagens fem favoritter.

Kjole nr 1 -.- Kjole nr 2 -.- Kjole nr 3 -.- Kjole nr 4 -.- Kjole nr 5

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Hej Lisbeth.
    Jeg vil glæde mig til dine “fem fredags favoritter” 🙂 Min favorit i dette indlæg er kjolen i midten. Jeg købte en mørkeblå og sort blonde kjole fra Ganni på udsalg for et par måneder siden, og den skal bruges til alle de gode efterårsfester, fødselsdage mv. jeg har i vente.
    Ha en dejlig weekend.
    Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *