Fantastisk ferie på det nye hotel i Fårup Sommerland

Reklame – vi var inviteret på pressetur

Anmeldelse af hotel Fårup sommerland

IMG_2523

Hotel i Fårup Sommerland

IMG_2362
I starten af sommeren besøgte vi det nye hotel i Fårup Sommerland, og vi havde meget høje forventninger og var meget spændte – så kunne det mon overhovedet leve op til det?

Den korte udgave: JA! – i den grad!

Den lidt længere udgave følger her 😉

Anmeldelse af og information om Hotel Fårup i Fårup Sommerland

Hotellet er placeret i selve parken -så man hurtig og nemt har adgang til værelset, hvis man trænger til et hvil under besøget i parken eller fx skal op at skifte tøj. Når vi sad på vores altan, havde vi udsigt over en lille sø og flere af de store forlystelser.

IMG_2370

IMG_2381

IMG_2421

Værelset passer rigtig flot ind i stilen hos Fårup Sommerland – som netop er kendetegnet ved, at det ligger i en stor skov. Der er brugt masser af træ i indretningen og på værelset er børnesengene lavet som den fineste og hyggeligste træhule, hvor man kan klatre rundt og putte sig.
Generelt var det lyse, dejlige værelser, som både var eventyrlige for børnene men samtidigt lækre og stilrene for de voksne – en sjælden kombination.

IMG_2467

Vi havde en enkelt overnatning på hotellet, hvor vi både spiste aftensmad og morgenmad – begge dele som en virkelig lækker buffet.
Jeg er altid lidt spændt på, hvordan maden er, når det skal være til både børn og voksne. Jeg synes ofte, de rammer alt for lavt til børnene med friturestegte sager og en enkelt skål med agurkstave. Men her var der en lækker børnebuffet med et udvalg, der både var lækkert i børnehøjde og samtidig sundt. Til de voksne var der en helt overdådig buffet med alverdens lækre salater, masser af kød (I like!) – og så var dessertbuffeten et helt kapitel for sig – og her var der i øvrigt ta-selv softice til børnene 😉

IMG_2471

IMG_2515

Fårup Sommerland er så stort, at en enkelt dag slet ikke er nok, så derfor nød vi alle godt af at overnatte i parken, så vi kunne have hele to dage til at prøve alle forlystelserne.

Priserne på Hotel Fårup varierer lidt alt efter, hvornår på sæsonen man påtænker at drage af sted – men jeg synes faktisk, de er yderst rimelige taget i betragtning, at det er et 4-stjernet hotel, at der er (lækker) morgenmad med i prisen, at der følger 2 dages entré til parken med, og at værelserne kan rumme 2 voksne og helt op til 3 børn.

Vi havde faktisk aftalt, at vi skulle tilbage en tur senere på sommeren – men nu endte vi som sagt med at tage en spontan tur til Italien i stedet, så det må vi have til gode til efterårsferien eller næste sommer!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *