Status på vores byggeprojekter

Vi var meget spændte på at komme hjem fra ferien for at se, hvor langt vores håndværkere var kommet med byggeprojekterne på huset.

Jeg synes godt nok virkelig, det har trukket i langdrag, og jeg har en lang liste over ting, jeg har lært, hvis jeg til en anden gang skal i gang med et projekt, hvor der skal involveres så mange håndværkere og en entreprenør – men det er en helt anden sag 😉

Heldigvis begynder det at gå den rigtige vej, og nu er vi nået dertil, hvor vi selv kan gå i gang med nogle af de ting, der mangler – som fx vægge der skal males, filt der skal sættes op osv.

Lyserødt epoyxgulv

Vores epoxygulv i en sart rosa er blevet SÅ fint – jeg er rigtig glad for valget og glæder mig til at komme i gang med det rum. Som jeg tidligere har nævnt skal væggene spartles med Kabe, så de får et lækkert mørkt look – og så skal der være en vertikal radiator i en lidt mørkere rosa nuance.

IMG_3897

IMG_3899

IMG_3902

Toilettet er stort set færdigt – i dag skal vi til Malmø for at købe nogle messingspejle og hylder – og så skal vi have sat mine fine knager og skilte med messing-ananas op 😀 – tænk sig at mit lille walk-in closet er blevet til sådan et fint toilet!

IMG_3904

IMG_3907

IMG_3912

Terrassen er desværre stadig ikke helt færdig endnu – men det går fremad. Min mands onkel er arkitet og har tegnet den for os med forskellige niveauer, små bænke, fine trin og en læ-væg, der samtidig fungerer som opbevaringsrum til hynder osv. Godt nok har min datter lige pt indtaget det som et legehus – så nu må vi se, hvad det ender med 😀
Der er godt nok en del byggerod og uafsluttede kanter på billederne – men jeg tænker, de giver en ret god fornemmelse af, hvor det trods alt bærer hen 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *