Midtvejsstatus på byggeprojektet

IMG_2624
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


For to måneder siden bragte jeg dette indlæg om status på vores byggeprojekt her i huset.
Jeg kan se, at jeg afsluttede med at skrive, at vi – om alt gik efter planen – ville være færdig efter ca. en måned – det holdt så desværre ikke helt stik…
Vi er nemlig stadigt i fuld gang – og jeg må ærligt indrømme, at jeg er ved at være nået dertil, hvor jeg ganske enkelt ikke orker mere.
Hvis det der med at få børn er en prøvelse for parforholdet, så bare vent, til I køber et hus 😉
IMG_2631

IMG_2627

IMG_2651

Gulvene på 1. sal og i stuen er heldigvis færdige. De er blevet SÅ fine og lyse – og jeg elsker detaljen med, at de går ubrudte gennem de enkelte rum, så vi har sløjfet dørtrin osv.

Til gengæld, så nåede jeg at få bestilt og købt tabet til soveværelset, og pillede derfor også det gamle tapet ned, for så at få en mail om, at tapetet var i restordre og først kommer i slutningen af august… ehrm… Min mand var så fræk at foreslå, om jeg ikke blot kunne finde et andet tapet – det forstår enhver jo, der ikke er en mulighed, når jeg mentalt havde indrettet soveværelset med det tapet, allerede da vi havde den første fremvisning af huset 😛

IMG_2634

På toilettet på 1. salen er der blevet sat vægge op, lavet vindue, lagt fine tyrkise klinker og så er vores flotte håndvask kommet. Jeg har shoppet knager, sæbeskål og toiletskilt i messing med ananas – præcist som planen 😀 – og i morgen kommer der en dygtig mand og sætter vores flotte palmetapet op – ih jeg glæder mig!

IMG_2616

Vores lounge er begyndt at tage form. Alle vægge er blevet spartlet, loftet er fikset og det ulovlige el er væk. Vi skal have svagt rosa epoxy på gulvet, en lyserød vertikal radiator og lækkert mørkegråt kabemaling på væggene – og så drømmer jeg jo stadigt om den der fine fine daybed fra by KlipKlap 😉
Jeg påtænker at kaste mig over kabemalingen i den kommende uge. Det skal spartles på over 3 dage, så det er et lidt større projekt, men jeg er helt sikker på, det bliver SÅ flot!

IMG_2623

Der er blevet blændet en dør af ind til mit kontor, som gik ind til spisestuen. Derudover er der fjernet en masse ulovligt el og væggene er blevet spartlet og har fået filt. Jeg mangler faktisk bare at finde en farve til væggene – og så skal det naturligvis indrettes 😉

IMG_2639

IMG_2644

Derudover har vi fået nye vinduer i stort set hele huset samt en ny terrassedør – og hold nu OP hvor det gør en stor forskel. De er magen til dem, huset i sin tid blev bygget med – og det er altså tydeligt at se, at de passer godt til huset.

IMG_2638

Terrassen… den er absolut ikke kommet længere… Den grimme udestue er væk, og min mands onkel, som er arkitekt, har tegnet den flotteste terrasse i flere niveauer, med bænke osv. til os – og den går håndværkerne i gang med at bygge i morgen. De siger, det kun tager 10 dage – så jeg håber virkelig, at vi når at have den til det meste af vores sommerferie.

IMG_2636

Derudover har jeg fjernet al tapeten i vores spisestue – som lige nu står temmelig rustik med de rå vægge. Jeg skal somehow prøve selv at sætte filt op – og så har jeg fundet en virkelig flot farve, den ene væg skal males med – mens de andre tre får lov at stå hvide.

Og SÅ er det tid til at indrette og shoppe møbler derefter – men der mangler altså stadig en del, før vi når så langt 😉
Du kan se, hvordan det hele så ud, da vi lige var gået i gang med at istandsætte her  –

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg kan berolige dig med, at det med at sætte filt op – det er pisse let sammenlignet med at fjerne tapet. Det går hurtigt og sviner næsten ikke! Du skal bare sørge for at have værktøjet i orden; kost/spartel, hobbykniv, lineal eller anden lang lige ting til kanter, pensel og spand med klister.

  Grundet filt er lidt stivere end ugrundet, og det er derfor efter min mening lidt lettere at arbejde med, når det kan ‘stå’ lidt mere af sig selv. Så vælter det ikke ned i hovedet på en, hvis man bare lige trykker det let fast på midten af væggen – den kan nemlig sagtens tages af og flyttes rundt, til det sidder godt.

   • Altså jeg gjorde det selv uden nogle former for erfaring, og jeg synes ikke, det var svært. Jeg havde bare googlet lidt rundt efter gode råd. Og i forhold til så mange andre boligprojekter så går det her altså bare dejligt hurtigt, så det er meget tilfredsstillende. Det tager ikke en hel dag at tapesere et rum.

    Det gode er jo, at man bare kan pille filten ned igen, hvis den ikke sidder rigtigt, så længe tapetklisteret er vådt (og det er det altså længe nok til den manøvre).

 • Må man spørge hvilket gulv i har lagt og hvad det har kostet. Bliver et fantastisk hus i får. Mvh Mette

  • Det er faktisk helt almindeligt fyrtræ – som så har fået ludbehandling og hvidpigmenteret olie.
   Det er forholdsvis billigt ift de fleste andre typer træ (med mindre det er parket) men det passer til resten af gulvene i huset, og jeg kan rigtig godt lide det lyse look.
   Prisen har jeg ikke helt overblik over, fordi vores ejerskifteforsikring betalte en stor del af det, da de gamle gulve pludselig brasede sammen 🙁

   • Nej ikke hvis det er grundet først. Det skal jo ikke ligge som terpet. Jeg har faktisk bedst erfaring med filt fra Jem & fix som er forgrundet. Det er super let at arbejde med fordi at det er så stift, så det ikke “køller” og bobler, hvis det skal rettes lidt til når det er sat på væggen. Jeg har prøvet at kæbe det dyre som malerne bruger. Det blev ikke særlig pænt. Og selv der hvor maleren var i gang i stuen, er det krøllet for ham to steder😐 Mit eget arbejde er faktisk pænere med det filt fra Jem & fix☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *