Endnu et outfit med sæsonens fineste festkjole

IMG_7837

2016-02-09 (2)

IMG_7845-001

IMG_7869

IMG_7890
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Sjældent har jeg fået så mange forespørgsler og spørgsmål til noget, jeg har vist på bloggen, som denne glimmerkjole fra & Other Stories – og jeg kan virkelig også godt forstå det. Den er SÅ fin og festlig – og tilpas glamourøs uden at være alt for meget.

Kjolen dryssede vanvittigt meget den første aften, jeg havde den på – men det er altså overstået nu. Så mit bedste råd er nok næsten at tage ud at danse til den lyse morgen med kjolen på, så du er ude over det problem 😉

Jeg har taget den i en i en str. 36, og den passer helt perfekt. Jeg svinger lidt mellem str 34 og 36, så kjolen er måske en anelse lille i størrelsen.

glimmerkjole other stories

Som jeg har forsøgt at vise på billederne her, så har den en fin diskret åbning i ryggen – en underspillet lækker detalje, som jeg er vild med!
Kjolen er ret kort, men når man bruger et par tætte sorte strømpebukser dertil, så synes jeg ikke det gør så meget – især ikke, fordi den har lange ærmer og ellers er forholdsvis tækkelig (som min mor nok ville sige 😀 ). Jeg overvejer dog også at købe disse tights til kjolen – jeg er helt sikker på, at de er et oplagt match!

Jeg er helt sikker på, at kjolen kommer i brug en del til forårets festlige anledninger – og glæder mig til hver og én af dem! 🙂

Du kan købe kjolen i deres webshop lige her – af en eller anden mærkelig grund kunne jeg ikke vælge størrelse, når jeg besøgte webshoppen via min Google Chrome browser – men fra Internet Explorer fungerede det helt perfekt.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *