Leopard-sneakers – når overspringshandlinger fører til shopping

sneakers1    sneakers6

sneakers3

sneakers4

sneakers5

Ulempen ved sådan at sidde og skrive speciale både dag og aften er, at der er frygtelig mange overspringshandlinger, der trænger sig på. Jeg har fx renset tastaturet på min computer, ryddet op i min taske, gennemset samtlige billeder på min iPhone – ja og så har jeg desværre også en kedelig og dyr tendens til at sidde og surfe webshops 😀

I dag gik jeg lidt længere end bare at surfe, og har således netop købt disse fuldstændig fantastiske leopard-sneakers fra Adidas. Jeg spottede dem på instagram, og så var der ikke langt fra tanke til handling 😉
De er købt lige her – og umiddelbart ser det ud som  om, de er den eneste forhandler, fordi modellen er lavet i samarbejde med webshoppen.

Billedkilde: Sneakersnstuff.com

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *