20 facts om mig – så du kan lære mig bedre at kende

På det seneste er der kommet en masse nye læsere til her på bloggen, kan jeg se i mit statistikværktøj. Det er helt fantastisk, at I er så mange, der har fundet vej hertil – men det er måske også en meget fin anledning til at komme med en lille præsentation, så I har et lidt bedre indtryk af, hvem hende Lisbeth Kiel Bjerrum, der befinder sig på den anden side af skærmen, mon i virkeligheden er.
Derfor får I i dag serveret en række iskolde facts om undertegnende – og så kunne det være overordentlig hyggeligt, hvis nogle af jer havde lyst til at komme med et par korte ord om jer selv i kommentarfeltet, så jeg også kan lære jer bedre at kende! 🙂
309-001
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

 • Jeg er 34 år gammel (og har ærlig talt en smule pres over min alder).
 • Jeg bor på Østerbro i vores nyerhvervede hus i det mest fantastiske villakvarter.
 • Jeg er født i Nord- Vestjylland og er den yngste i en søskendeflok på 4.
 • Efter gymnasiet boede jeg et års tid i Italien og flyttede derefter direkte til København.
 • Jeg var 23 år da jeg mødte min mand på en natklub en meget sen aften i byen.
 • Vi var kærester i 8 år, før vi blev gift – efter mange pæne og efterhånden også knapt så pæne hentydninger fra mig. 😉
 • Jeg blev gravid med Trutten, min søn, da jeg var 26 – meget ung mor her på Østerbro. 😀
 • 2 år og 3 måneder senere kom Fidusen, min datter, ind i familien.
 • Rollen som Mor er nok der, jeg nogensinde har befundet mig bedst. Jeg ELSKER at være mor, og jeg har aldrig været usikker på, om jeg nu gjorde det godt nok – jeg hviler virkelig i mig selv i den rolle, fordi det falder mig helt naturligt.
 • Jeg er uddannet jurist og ELSKER mit fag – jeg har specialiseret mig indenfor medieret, ophavsret, IT-ret, aftaleret, forbrugerret og markedsføringsret.
 • Jeg arbejder dog primært indenfor digital kommunikation med rådgivning, strategi og naturligvis min egen blog, men jeg har heldigvis formået at flette juraen ind i det, fordi mange har brug for vejledning omkring de komplicerede regler på området
 • Jeg har kun en lille håndfuld meget tætte veninder, som betyder alt for mig, og derudover har jeg en stor flok bekendte og kolleger, som jeg tit ser i forskellige sociale sammenhænge
 • Jeg har aldrig dyrket hverken sport eller motion. Jeg vil faktisk rigtig gerne i gang med at træne, men jeg aner helt ærligt ikke, hvordan jeg griber det an – så indtil videre er det bare blevet ved tanken 😉
 • Jeg er et kæmpe madøre og elsker både at spise og tilberede god mad – heldigvis er jeg tilsyneladende født med gode gener og har derfor aldrig været på kur, til trods for min manglende træning og min store kærlighed til  mad.
 • Jeg er vild med at fotografere, læse, rejse, skrive, danse, drikke vin og cocktails, spise god mad, snakke, kysse, grine, dase, sove længe, købe flotte sko og lege med mine børn.
 • Jeg ser stort set aldrig fjernsyn og meget sjældent film. Jeg bruger oftest mine aftener på at arbejde, at finde fint tøj i webshops eller at sludre med søde mennesker på sociale netværks – hvis ikke jeg daser i vores boblebad, er på café med en veninde eller vinder over min mand i diverse oldschool ikke-elektroniske spil.
 • Jeg har blogget i snart 7 år og er vanvittig stolt af, at jeg selv har formået at opbygge bloggen til noget, jeg i dag kan leve af.
 • Jeg har altid været lidt af en internetnørd – jeg var kun 14 år, da jeg selv kodede min første hjemmeside i HTML (Sunshine’s Homepage med en lang række Beatles citater 😀 ), og to år senere startede jeg faktisk en online dagbog – som man nok i dag ville kalde en blog, hvor jeg på engelsk under et pseudonym skrev om mit turbulente teenageliv med ulykkelige forelskelser, oprør mod forældrene og påtaget melankoli – den var voldsomt velbesøgt og jeg endte med at få trykt et par digte fra hjemmesiden i The New York Times. Det hele stoppede dog brat en dag, hvor min daværende gymnasiekæreste opdagede hjemmesiden og læste, at jeg var hemmeligt forelsket i hans bedste ven – ehrm… 😀
 • Jeg ved stadigt ikke helt, hvad jeg gerne vil være, når jeg bliver stor. Min største drøm er at kunne kombinere jura og digitale medier, men desværre er der ikke mange steder, hvor lige netop de to ting findes i den samme stilling, så indtil videre fortsætter jeg freelancelivet, men jeg kan dog godt mærke, at jeg længes efter en fast arbejdsplads med kolleger, jeg kan dele mine sejre med, sparre med og sludre med ved kaffeautomaten i løbet af dagen.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Ej altså, hvor er der mange sammenfald mellem dit og mit liv 😄

  Jeg er ligesom dig uddannet jurist, har 2 børn med 2 år og 3 mdr’s mellemrum. Er en “foodie” og rejser om 1 måneds tid til NYC og helt ærligt, er det maden jeg glæder mig mest til.. Ok, og shopping, museer mv.

  Arbejder med insolvensret, som er utrolig spændende, men går og har lidt nedtur over, at jeg ikke valgte at læse medicin i stedet for jura. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om havde været et bedre valg, men jeg har ikke lige overskud til 8 års studietid ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *