Sådan holder jeg mit hår i en lys og kold nuance

haar

024-003

haar-001

Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg ligger og snuer lidt i sengen lige nu, mens min mand er oppe for at aflevere begge børn hos min svoger og svigerinde i sommerhuset – ham og jeg skal nemlig på date i aften!
1. låge i min julekalender fra ham bød på en aften på restaurant Musling – en forholdsvis ny fiskerestaurant her i København – og jeg glæder mig helt vildt meget til at prøve den.
Derfor udnytter jeg også lige roen i huset til at få blogget lidt – og det her er faktisk et indlæg, som jeg efterhånden har lovet en del af jer for et godt stykke tid siden…

Jeg får rigtig mange beskeder med spørgsmål til mit hår og især min hårfarve. Hvordan får jeg farvet håret, hvordan beholder jeg den lyse farve og undgår, at den bliver alt for varm og gullig.

Jeg har tidligere bedt om tips til en god frisør i København – men jeg endte faktisk med at vælge min gamle overbo, som har en salon i Indre København. Hende har jeg gået hos det sidste 1,5 års tid, og jeg er virkelig glad for hende!

Vi har fundet frem til en fin, kold lys nuance, som jeg hver 2-3 måned får farvet i striber – men kun i bunden, hvor der er udvoksning. På den måde undgår jeg at slide alt for meget på håret, og jeg beholder samtidig også spillet mellem det farvede og min egen hårfarve.

Til hverdag bruger jeg Moroccanoil med både shampoo, balsam, hårkur og olie. Hårkuren bruger jeg ca. én gang om ugen, mens jeg bruger olien hver gang, jeg har vasket hår. Den kommer i det fugtige hår, inden jeg børster det ud – og den har virkelig reddet mit hår fra massive filtknuder og slidtage.

Når mit hår har så kold og lys en nuance, så vil det uundgåeligt begynde at blive gulligt og varmt i farven, hvis jeg ikke med jævne mellemrum bruger en silver shampoo. Det er egentlig en lilla shampoo, som giver håret et koldt skær. Jeg har prøvet et par forskellige efterhånden, og min helt klare favorit er Moroccanoil. Den kan godt være en anelse krads ved håret – så jeg bruger den aldrig som min daglige shampoo, men det er overhovedet heller ikke nødvendigt. Jeg bruger den, når jeg synes, mit hår trænger til et koldt pift – og alt efter hvor længe man lader den sidde, før man vasker den ud, så bliver den kolde farve mere intens (man kan altså også godt lade den sidde FOR længe, så håret bliver helt lilla 😀 – men så vasker man bare håret bagefter med almindelig shampoo, og så er det væk igen).

Derudover bruger jeg også Moroccanoil. Det er en balsam – også med lilla skær for at give håret en kold tone – hvor du kan justere intensiteten alt efter, hvor meget dit hår trænger til det. I modsætningen til shampooen, så slider den ikke på dit hår – tvært i mod bliver det blødt og lækkert – men til gengæld kan man ikke bruge den helt nede ved hovedbunden, da det er en balsam – og derfor kan jeg godt lide at skifte lidt mellem shampoo og balsam.

Jeg har netop tanket op af både Redken Blonde Idol og L’Oréal Silver Shampooo, og jeg fandt dem med hhv. 50% og 65% rabat i den webshop, jeg linker til her i indlægget.

Hvis du har nogle spørgsmål – så byd endelig løs i kommentarfeltet 🙂

Kjolen er fra Stine Goya (og er min all time yndlingskjole) – og den kan købes lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *