Den bedste julegave fra min mand!

Jeg er måske ikke altid den nemmeste at købe gaver til, fordi jeg vist er lidt for god til selv at købe de ting, jeg gerne vil have – og fordi jeg som ukronet mester af online shopping altid selv kan finde tingene billigere i en webshop 😀

I år har min mand dog formået at ramme plet – og har faktisk lavet en virkelig gennemført og betænksom gave fuld af kærlighed til mig.

Han har kreeret den fineste kalender med 12 kuverter – én til hver måned i det nye år. Hver kuvert indeholder en oplevelse kun for ham og mig – og børnepasning er inkluderet.

Jeg synes ærligt, vi har haft et vanvittigt hårdt år på parforholdskontoen. Huskøb og sygebørn har i den grad taget tiden og overskuddet fra os, og vi har ikke husket at huske hinanden midt i det hele.
Når vi er gode sammen, er vi virkelig gode sammen – og det har jeg brug for, at vi finder tilbage til igen, så vi ikke kun har fokus på de praktiske opgaver herhjemme.

Det er min mand tilsyneladende enig i, så det laver han hermed om på! ♥

Jeg fik lov at åbne kuverterne for de tre første måneder som byder på restaurantbesøg i januar til et sted, vi begge længe gerne har villet prøve. En valgfri film i biografen i februar – og i marts skal vi til koncert med Ellie Goulding – og hold nu OP, hvor jeg glæder mig! Jeg er kæmpe fan, men har ikke helt kunnet lokke nogle veninder med, hvilket jo så var meget heldigt 😉

Min gave til ham var 2 billetter til Rihanna – som jo blegner lidt ved siden af denne gave 😉 Heldigvis blev han helt vildt glad for gaven fra børnene – to rammer med små kvadratiske udsnit af vores bryllupsbilleder – så det hjælper lidt på det hele (altså, han glæder sig også virkelig meget til koncerten – men når hans gave i bare en enkelt af månederne også var koncertbilletter, så havde jeg det lidt fesent 😀 ).

Jeg synes, det er ultimativ luksus med en kæresteaften helt uden børn hver eneste måned – i hvert fald for os, som ikke har pasningsmuligheder i nærheden, og som derfor stort set aldrig kommer ud sammen.
Jeg glæder mig – og jeg er især glad for al den omtanke og kærlighed, han har lagt i gaven til mig ♥
Billedet her er fra juleaften sidste år – og selvom vi begge ser trætte ud – ovenpå en vældig lang aften, så er det stadig et af mine favoritbilleder af os.

jul

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Sikke en dejlig gave fra din mand – givet med masser af kærlighed bag 🙂 Dejlige billeder du har lagt op af familien. Jeg blev også glad for at se, at jeres kat fortsat er hos jer 🙂

 • Ej sikke en gave, hvor er det bare dejligt med sådan en gave, man skal huske kærligheden og hinanden, kan sige at det blir lidt nemmere når børnene blir bare lidt ældre, men kan godt huske få år tilbage, syge børn/ hvem skal hente/bringe, nu kan de sammen ta hjem fra skole og være Alene et par timer sammen. Det er virkelig en stor hjælp i hverdagen.
  Men alligevel skal der være til til hinanden og huske hvorfor man er sammen.
  Nyder selv ALENETIDEN med min mand, det er bare skønt ?

 • Hej Lisbeth
  Tak fordi du delte din dejlige julegave fra din betænksomme mand. Hold fast i ham, han er en keeper? Jeg vil tyv stjæle ideen, for vi har også her i familien haft et noget turbulent år.
  Job skifte, nyt hus, sygdom…..

  Min kære mand fortjener om nogen også at blive husket og forkælet af sin kone, og her den 31/12 har han fødselsdag, så jeg vil fluks købe kuverter og bryde min hjerne med 12 gode ting til ham og jeg skal gøre sammen i 2016.

  Rigtig godt nytår til dig og din dejlige familie som jeg følger lidt her og der❤️
  Knus fru G?

 • Fantastisk idé! Den kan alle par med børn vist drage nytte af. Jeg tyvstjæler i hvert fald hermed idéen, også 😉 Tak til din mand for den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *