Tip og anbefaling af Bæredygtig hårpleje fra L’Oréal Paris Botanicals

Anmeldelse af L'Oréal Botanicals Rich Infusion

Anmeldelse af L'Oréal Botanicals Rich Infusion
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Test og anmeldelse af L’Oréal Paris Botanicals –  en nye bæredygtige hårplejeserie.

De seneste måneder har jeg arbejdet tæt sammen med bl.a. søde Camilla i vores arbejde med at få stiftet et fagligt netværk for bloggere under Dansk Journalistforbund.

I den forbindelse kommer man naturligvis også ind på livet af hinanden – og faktisk skal man ikke have kendt Camilla særlig længe – eller læst meget mere end et par enkelte indlæg på hendes blog, før det står lysende klart, hvor meget hun brænder for bæredygtighed – og hvordan det er helt indgroet i stort set alle valg, hun træffer for sit liv.

Det er imponerende, inspirerende og næsten umuligt ikke at lade sig smitte af hendes passion indenfor et område, jeg, indrømmet, ikke har skænket forfærdelig mange tanker tidligere.

Da jeg modtog en pressegave fra L’Oréal Paris med deres nye hårplejeserie Botanicals – som er bæredygtigt fremstillet, sendte jeg da også straks nogle kærlige tanker til Camilla, for takket være hende var jeg oprigtig begejstret og meget spændt på at prøve serien.
Og dermed kunne jeg også passende lave en anmeldelse af L’Oréal Botanicals her til bloggen 🙂

Det er da heldigvis heller ikke nogle af de produkter, der på skræmmende vis bekræfter mine fordomme med underlige konsistenser og en fæl duft, fordi det lige bliver lidt for grønt 😉 Det er derimod nogle virkelig lækre produkter, der dufter fantastisk – jeg synes, der er en svag undertone af pebermynte – og det forkæler jeg meget gerne mine lange lokker med.
De er dog fri for både parabener, farve og silikone og er i stedet fyldt med lækre naturlige ingredienser.

Selv emballagen er lavet i et nedbrydeligt materiale – og det ER altså en god følelse, at man kan forkæle og pleje sig selv med virkelig god samvittighed!

Men altså; alt det er jo  meget fint – og helt og aldeles irrelevant, hvis ikke produkterne i sig selv kan leve op til de krav, jeg stiller til mine hårplejeprodukter 😉
Jeg har prøvet serien Safflower, rich infusion, som er udviklet specielt til tørt hår – hvilket i den grad passer spot on til mit lyse, fine hår.
Der findes 3 andre serier til hv. skrøbeligt, glansløst og utæmmeligt hår – men dem har jeg af gode grunde ikke prøvet.

Jeg vasker mit hår 2-3 gange pr uge, hvor jeg har brugt shampoo og balsam fra Botanicals. Derudover har jeg ca. en gang om ugen brugt hårkuren – og efter hver vask har jeg typisk også benyttet en smule plejeprodukt, som man skal lade sidde i, så håret bliver blødt og lækkert.

Nu har jeg brugt hele serien en måneds tid, og jeg er altså virkelig, virkelig glad for den. Jeg er ellers faktisk  meget loyal overfor mine hårprodukter, hvor jeg sjældent bruger andet (jeg bruger dog også stadigt min lilla shampoo, som jeg blander med denne shampoo) – men nu fik Camillas bæredygtige tanker mig på andre tanker, og det er jeg glad for!

Produkterne koster mellem 80 og 100 kr stykket, hvilket så absolut er en meget rimelig pris synes jeg – især fordi de alle er meget drøje i brug.

Så en varm anbefaling herfra – du kan bl.a. finde alle produkterne lige her hos Ellos.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *