Finurlige facts mens vi venter på weekend og juleferie

P1240591-002

Weekenden er lige rundt om hjørnet, og det er i den grad tiltrængt for mit vedkommende. Min mor og bror kommer på søndag, og både børnene – og jeg – glæder sig til de kommer og kan aflaste en smule, så jeg kan få styr på de sidste arbejdsmæssige ting inden julen. Derudover har jeg også planer om, at de kan agere babysittere, så min mand og jeg kan komme ud at spise og måske en tur i biografen. Noget vi virkelig trænger til lige pt. – lidt kærestetid uden børn og praktiske gøremål.

Her følger en liste over en bunke finurlige facts, jeg vidst ikke har delt herinde tidligere – resten af outfittet fra billederne kommer i morgen 😉

  • Jeg har en kat, som jeg anskaffede mig, da jeg boede på et lillebitte kollegieværelse og lige var flyttet til København. Man måtte ikke have husdyr, men jeg fandt på en tårevædet historie om, hvordan killingens mor var blevet kørt over, så den nu var helt forældreløs 😀
  • Privat er jeg et frygtelig rodehoved, mens jeg arbejdsmæssigt tenderer til lidt OCD med lister, orden og struktur.
  • Jeg har aldrig prøvet at løbe en tur. Jeg blev en gang kontaktet af et dameblad, der gerne ville have mig til at medvirke i en artikel om inspirerende kvinder og deres forhold til løb – der måtte jeg pænt fortælle, at jeg aldrig løber efter andet end bussen, og at jeg bliver lidt skræmt af folk, der løber i flok. Jeg hørte forøvrigt aldrig fra dem igen 😉
  • Jeg har for den sags skyld heller ikke sat fod i et træningscenter. Jeg vil faktisk gerne i gang med en eller anden form for motion, men det er også lidt flovt at erkende, at man i min alder slet ikke aner, hvordan man gør 😀
  • Jeg sang i kirkekor, da jeg gik i folkeskolen. Og var spejder. Og folk bliver lige overraskede over begge dele, når de hører det i dag 😀
  • Efter min første graviditet blev mit hår pludselig en del mørkere og fik et meget rødt skær. Faktisk tog det min frisør et par forsøg at få mit hår lysnet uden at den røde farve træder frem.
  • Jeg drømmer om at koble helt ud af hverdagen et par måneder og tage ud at rejse med min lille familie. Tænk hvor skønt det må være at undvære vasketøj og madpakker og i stedet bare være sammen. Realistisk set er det nok en anelse urealistisk, desværre, men alternativt kunne et par uger i Thailand eller Vietnam være et meget godt alternativ.
  • Jeg havde Fidusen hjemme hos mig, til hun fyldte to år, fordi hun var syg. Selvom det til tider var både hårdt og kedeligt, så ville jeg til enhver tid gøre det igen, og jeg er faktisk lidt trist over, at jeg ikke gjorde det samme med Trutten i sin tid.
  • Mine yndlingslakridser er Blue Jeans – de er vanedannende gode.
  • Jeg har altid sagt til mine veninder, at mit eneste sikre krav til en kæreste var, at han skulle være højere end mig. Måske er det meget heldigt for min mand, at vi fandt sammen en aften i byen, hvor jeg havde fået rigeligt med sjusser – jeg er nemlig den højeste af os to 😉 Til det plejer han at sige, at han lige præcist har den højde, han skal have 😀 – og i hvert fald undgår jeg da at få hold i nakken, når jeg kysser på ham.

Ps. skynd dig da ind at deltage i de to konkurrencer, der lige nu kører her på bloggen – du finder dem her og her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *